ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προτεραιότητα η ανάπτυξη

προτεραιότητα-η-ανάπτυξη-358184

Δεσμεύσεις για το Δήμο Ρήγα Φεραίου ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημ. Νασίκας

Με εργαλεία τη βιώσιμη ανάπτυξη, την αγάπη για το περιβάλλον, την εκπαίδευση, την αλληλεγγύη, τη διαφάνεια, την τόνωση της αγοράς, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου στην υπηρεσία του δημότη, τη δημιουργία χώρων πρασίνου και αναψυχής, παιδικών χαρών, ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή» με υποψήφιο δήμαρχο το Δημήτρη Νασίκα προσδοκά την Κυριακή να υπερψηφιστεί από τους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στόχος της πολιτικής αυτής όπως επισημαίνεται είναι η προώθηση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, η αναβάθμιση και συνεχής φροντίδα της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, η χρηστή και διάφανη οικονομική διαχείριση ενώ στη συνέχεια της ανακοίνωσης υπογραμμίζεται «Επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος. Δεσμευόμαστε για υλοποίηση έργων υποδομής σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου όπως επίλυση του προβλήματος υδροδότησης του Στεφανοβικείου με την ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας που να πληροί τις προϋποθέσεις νομιμότητας, ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου στο Βελεστίνο, κατασκευή αποχετευτικού δικτύου σε όλους τους οικισμούς του Δήμου, αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας, ασφαλτόστρωση δρόμων και σήμανση οδών με πινακίδες, ολοκλήρωση των δύο περιφερειακών στο Στεφανοβίκειο οι οποίοι έχουν δημοπρατηθεί από προηγούμενη δημοτική αρχή, λήψη μέτρων για τη διέλευση βαρέων οχημάτων από την Π.Ε.Ο. Βόλου Λάρισας κ.α.

«Θα αγωνιστούμε ώστε ο ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, να μετατραπεί σε φορέα παραγωγικής ανάπτυξης και κυρίως να αξιοποιήσει τη γεωγραφία της περιοχής, των ανεκμετάλλευτων παραγωγικών πόρων, να προβάλλει την ιστορία και τον πολιτισμό του» καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Ρήγα Φεραίου τον κ. Δημ. Νασίκα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου