ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ντέρμπι Ελ. Λαΐτσου με Δημ. Νασίκα

ντέρμπι-ελ-λαΐτσου-με-δημ-νασίκα-361099

Για τριάντα περίπου ψήφους η αναμέτρηση θα κριθεί τη δεύτερη Κυριακή

Στο δεύτερο γύρο θα κριθούν όλα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Η εκλογική αναμέτρηση εξελίχτηκε σε πραγματικό «ντέρμπι» μεταξύ Ελένης Λαΐτσου και Δημήτρη Νασίκα.

Στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, τόσο από το επιτελείο της δημάρχου Ελ. Λαΐτσου όσο και από το επιτελείο του Δημ. Νασίκα οι στενοί συνεργάτες έλεγαν ότι η εκλογική αναμέτρηση θα βγάλει δήμαρχο την ερχόμενη Κυριακή για περίπου 40 ψηφοδέλτια ενώ στην τρίτη θέση με μία αξιόλογη παρουσία ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωση Απόστολος Παπαϊωάννου. Η κ. Λαΐτσου έκοψε πρώτη το νήμα με διαφορά όμως μικρότερη των 170 ψηφοδελτίων.

Από νωρίς το απόγευμα και μόλις έκλεισαν οι κάλπες στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, άρχισε και η εναλλαγή στις δύο πρώτες θέσεις μεταξύ της δημάρχου και του Δημ. Νασίκα. Ο κ. Νασίκας απέκτησε προβάδισμα σε όλη την περιοχή του πρώην δήμου Κάρλας εκτός από το Κεραμίδι ενώ η δήμαρχος διατήρησε τις δυνάμεις της μέσα στο Βελεστίνο και σε δημοτικές ενότητες του πρώην Δήμου Βελεστίνου.

Ειδικότερα οι μεγαλύτερες εκλογικές δυνάμεις της δημάρχου Ελ. Λαΐτσου, σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα των εκλογικών αντιπροσώπων, διατήρησε προβάδισμα μέσα στο Βελεστίνο (440 ψηφοδέλτια διαφορά), στο Περίβλεπτο (274 ψηφοδέλτια), στο Αερινό (105 ψηφοδέλτια), στο Κεραμίδι (82 ψηφοδέλτια) και στον Άγιο Γεώργιο (17 ψηφοδέλτια).

Η παράταξη «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» με υποψήφιο δήμαρχο το Δημ. Νασίκα κατήγαγε μεγάλες διαφορές αφήνοντας στη δεύτερη θέση την παράταξη της Ελ. Λαΐτσου «Ενωτική Κίνηση Δημοτών Φερών – Κάρλας – Κεραμιδίου» στην Κερασιά (51 ψηφοδέλτια διαφορά), στα Κανάλια (277 ψηφοδέλτια διαφορά), στο Στεφανοβίκειο (223 ψηφοδέλτια διαφορά), στη Χλόη (37 ψηφοδέλτια διαφορά) και στο Μικρό Περιβολάκι (35 ψηφοδέλτια διαφορά).

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου