ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέα εποχή στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

νέα-εποχή-στο-δήμο-ρήγα-φεραίου-384501

Επί τάπητος οι προτεραιότητες από 1η Σεπτέμβρη από το Δημήτρη Νασίκα

Ο νέος δήμαρχος Δημ. Νασίκας μαζί με τους συνεργάτες του ήδη επεξεργάζονται το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών με τις προτεραιότητες για το Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών επεξεργάζεται ήδη ο νέος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας μαζί με το επιτελείο των συνεργατών του. «Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα από 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνουμε επίσημα τα ηνία του Δήμου» υπογραμμίζει προς τους συνεργάτες του ο Δημ. Νασίκας που ήδη προγραμματίζει νέο γύρο επαφών με τους εκπροσώπους όλων των δημοτικών διαμερισμάτων προκειμένου να ιεραρχηθούν οι προτεραιότητες ανά περιοχή.

Στα έργα που έχουν τεθεί στις πρώτες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής όπως έχει δεσμευτεί ο Δημ. Νασίκας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η οριστική επίλυση του υδροδοτικού προβλήματος που αντιμετωπίζει το Στεφανοβίκειο για περισσότερο από τρία χρόνια, αλλά και άλλα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου στο Βελεστίνο και η κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε όλους τους οικισμούς, η ασφαλτόστρωση οδών και διάνοιξη νέων όπου απαιτείται, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δημοτικού διαμερίσματος και η δημιουργία χώρων στάθμευσης.

Επίσης στις πρώτες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή για την ανάσχεση της ανεργίας είναι η ίδρυση Δημοτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας και η σύνδεσή τους με την τοπική αλλά και την ευρύτερη αγορά εργασίας, με τη στήριξη των επαγγελματιών του Δήμου, την προώθηση τοπικών προϊόντων.

Παράλληλα θα εφαρμοστούν στρατηγικές για την υγεία και τις κοινωνικές παροχές με βάση τις ανάγκες όλων των πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου προκειμένου να εμπεδωθεί η κοινωνική αλληλεγγύη σε όλους στους πολίτες.

«Εχουμε δεσμευτεί για την εφαρμογή του προγράμματός μας με διαφάνεια, αξιοκρατία, αυστηρό προγραμματισμό και μεθοδικότητα. Απευθυνθήκαμε σε τους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου με τους οποίους και θα συμπορευτούμε, με μόνη στόχευση τη διάθεση προσφοράς και αγώνα, για το μέλλον του τόπου που ζούμε και αγαπάμε. Σε αυτόν τον αγώνα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να δικαιώσουμε όλους τους κατοίκους του Δήμου Ρήγα Φεραίου» σημείωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο νέος δήμαρχος, θέλοντας να καταδείξει το στίγμα των προθέσεών του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου