Υποβολή φακέλου για νέο αποχετευτικό δίκτυο

Τελευταία ενημέρωση: 2013-12-21, 11:20:05
Υποβολή φακέλου για νέο αποχετευτικό δίκτυο

Στην υποβολή του φακέλου για τη χρηματοδότηση του αποχετευτικού δικτύου που αφορά τις περιοχές του Αγίου Γεωργίου, του Αερινού, του Ριζομύλου, του Στεφανοβικείου, καθώς και την επέκταση του ήδη υπάρχοντος δικτύου που λειτουργεί στην περιοχή του Βελεστίνου, θα προχωρήσει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της καθημερινότητας των δημοτών.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, θέτοντας το ζήτημα της υποβολής εκ νέου του σχετικού φακέλου, προκειμένου να ενταχθεί το έργο στο ΕΠΠΕΡΑΑ.

Η ίδια επιχειρηματολόγησε στην αναγκαιότητα εκτέλεσης του έργου, καθώς σχετίζεται άμεσα με τη δημόσια υγιεινή, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την οικονομική και κοινωνική αναβάθμιση των περιοχών.

Παράλληλα επισήμανε ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα υπάρχει μέσω του ΕΣΠΑ και θα πρέπει να ενισχυθεί η περιφέρεια.

Από τη Διαχειριστική Αρχή του ΥΠΕΚΑ τονίστηκε ότι δίνεται η δυνατότητα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου να υποβάλλει το φάκελο με το έργο στο πλαίσιο της διεκδίκησης της χρηματοδότησης.

Ο προϋπολογισμός του όλου έργου αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ και αφορά την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Γεωργίου, του Αερινού, του Ριζομύλου, του Στεφανοβικείου καθώς και την επέκταση του ήδη υπάρχοντος δικτύου στην περιοχή του Βελεστίνου.

 

Διανομή τροφίμων

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα μοιραστούν στους δημότες που είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα που προμηθεύτηκε ο Δήμος. Πιο συγκεκριμένα θα διατεθούν στις άπορες οικογένειες κρέατα, αλλά και λάδι. Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες θα μοιραστούν και τα τρόφιμα που προμηθεύτηκε ο Δήμος μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=