ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κερδίζει εντυπώσεις και εμπιστοσύνη

κερδίζει-εντυπώσεις-και-εμπιστοσύνη-890394

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να μην κέρδισε, αν και το άξιζε προχθές στη Νεάπολη την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ομάδα της Κοζάνης (1-1), αλλά το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα, «έδειξε» πως εκτιμάται η προσπάθεια των παικτών που με την αγωνιστικότητα τους κερδίζουν την εμπιστοσύνη των φιλάθλων.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός με την εμφάνισή του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πιστοποίησε και πάλι πως κάτι καλό δημιουργείται φέτος στην ομάδα και έδωσε υποσχέσεις πως το μέλλον της θα είναι καλύτερο.

Χαρακτηριστικό ήταν άλλωστε και το μήνυμα του προέδρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, Νίκου Τσεκούρα, μετά το ματς με την Κοζάνη για την κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του συλλόγου και τη στήριξη του κόσμου: «Το μέγεθος το όνομα και η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου δεν μας επιτρέπει να θεωρούμε επιτυχία την ισοπαλία. Όμως το πάθος η αυταπάρνηση και η αγωνιστικότητα των παικτών μας στον σημερινό αγώνα μας κάνει υπερήφανους.

Νέα παιδιά από τον Βόλο με φιλοδοξίες όνειρα και αγάπη για την ομάδα της πόλης τους με την καθοδήγηση του προπονητή μας και των συνεργατών του έκαναν κατάθεση ψυχής και εμείς πρέπει να τους στηρίζουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Τα παιδιά μας αποδείξανε ότι ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα μεγάλα μπάτζετ.

Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού μας ήταν συγκινητική. Τα παιδιά έχουν την ανάγκη της στήριξης του κόσμου. Γίνεται μια καθαρή και αξιοπρεπή προσπάθεια από όλους με δυσκολίες σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Αγαπώ, λοιπόν, την ομάδα μου, την προστατεύω και την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις» ανέφερε ο Νίκος Τσεκούρας. Ανάλογα ήταν και τα μηνύματα των οργανωμένων φιλάθλων: «Πάθος – δύναμη – ένταση – ψυχή, ήταν αυτά που έλειπαν τόσα χρόνια από την ομάδας μας. Σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) όμως τα είδαμε ξανά μετά από τόσα χρόνια. Παίκτες οι οποίοι τίμησαν την βαριά φανέλα μας. Άδικο το αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι. Συνεχίζουμε….», έγραψαν οι Austrian Boys Volos Ultras Gate 1, δίνοντας κι ένα τεράστιο «μπράβο» στους παίχτες και στον προπονητή της ομάδας που «μάτωσαν» τη φανέλα και έκαναν ότι μπορούσαν για να έρθει το τρίποντο.

Επίσης οι οργανωμένοι στάθηκαν και στην…«Τεράστια κίνηση από τους παίχτες να τιμήσουν τον «αρχηγό» μας Αντώνη Μάνδαλο, υψώνοντας τη φανέλα με τον αριθμό που φορούσε όταν πετύχαμε το γκολ. Ακόμη μεγαλύτερο μπράβο στον κόσμο που έχει αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και δείχνει σε κάθε αγώνα την στήριξη του. Συνεχίζουμε όλοι μαζί μια γροθιά να βγει αυτήν η μεταβατική χρονιά. Θα είμαστε παντού και πάντα δίπλα σας. Στήριξη στον ερασιτέχνη. Εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός Βόλου…».

Οι Malavetas Olympiakos Volou Antifa Ultras επίσης στάθηκαν στην κίνηση τιμής για τον Α. Μάνδαλο και ανέφεραν: «Ο κόσμος μετά από ακόμα μία ψυχωμένη εμφάνιση της ομάδας στο τέλος χειροκρότησε τους παίχτες. Στον πανηγυρισμό του γκολ οι παίχτες μας προκάλεσαν συγκίνηση σε όλο το γήπεδο καθώς σήκωσαν ψηλά τη φανέλα με το Νο.3 στη μνήμη του Αντώνη Μάνδαλου. Με εμφανίσεις σαν αυτή του δεύτερου ημιχρόνου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Συνεχίζουμε. Την Κυριακή όλοι Κατερίνη».

Θεοδοσιάδης: «Νιώσαμε τη στήριξη του κόσμου»

Στην στήριξη του κόσμου αναφέρθηκε μετά το ματς και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Θεοδοσιάδης λέγοντας: «Ένιωσα κατά τη διάρκεια του αγώνα τη στήριξη του κόσμου, που στο δεύτερο μέρος έσπρωξε την ομάδα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη στήριξή του μέχρι και σήμερα και να ξέρει πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κάνουμε κάθε Κυριακή περήφανο».

Ακόμη ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου αναφερόμενος στο ματς μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό και για έναν αντίπαλο που εμφανίζεται από πέρυσι πάρα πολύ ισχυρός σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια, είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά. Η κατάθεση ψυχής ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό και με διάρκεια. Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, κόντρα στη ροή του, οι παίκτες πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο δεύτερο μέρος.

Πήραμε έναν βαθμό που δεν μας ικανοποιεί, αλλά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, γιατί δουλεύουν πραγματικά πάρα πολύ στις προπονήσεις. Το μυαλό μας είναι στα επόμενα τρία παιχνίδια, μέχρι τη διακοπή. Δουλεύουμε καθημερινά στο επιθετικό κομμάτι. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θέλει να πετύχει γκολ. Εμείς προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι η ομάδα βρίσκει ρυθμό και τελικές ενέργειες.

Με αυτές τις εμφανίσεις και τις προσπάθειες ειδικά του δεύτερου μέρους, οι βαθμοί που έχουν χαθεί, ο ιδρώτας των παιδιών είμαι σίγουρος πως θα ανταμειφθεί στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Την βολιώτικη ομάδα εκτίμησε και ο προπονητής της Κοζάνης, Νίκος Μπαδήμας, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρωταγωνιστήσει φέτος και θα καταλήξει ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δέχτηκε προχθές πρώτη φορά γκολ στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο ακόμη δεν έχει σκοράρει, αλλά ήταν και η πρώτη φορά που βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν έχασε.

Πάντως για τον Ολυμπιακό τα δυο γκολ που έχει πετύχει τον θέλουν να έχει την χειρότερη επίθεση μαζί με την Καστοριά και το ουραγό Δωτιέα, ενώ στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η καλύτερη ως τώρα επίθεση είναι της Κοζάνης με 12 γκολ.

Πρώτος σκόρερ είναι με 5 γκολ ο Νίκος Κυπαρίσσης (Σβορώνος) και ακολουθούν με 4 γκολ: Νίκος Χάϊτας (Μακεδονικός Φούφα) και με 3 οι: Ν. Μπίντσης (Κοζάνη), Κ. Ισακσον (Κοζάνη), Σάββας Σαμαράς (Εδεσσαϊκός) και Θεοδωρίδης (Κεραυνός Αγγελοχωρίου).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου