ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το καλό του πρόσωπο για πρώτη νίκη

με-το-καλό-του-πρόσωπο-για-πρώτη-νίκη-879830

Με το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο θέλει να εμφανιστεί αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα δώσει το πρώτο παιχνίδι έδρας στο Στεφανοβίκειο, θέλοντας την πρώτη του νίκη υποδεχόμενος τον ΓΑΣ Σβορώνο Πιερίας, για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το αυριανό (15:00) παιχνίδι ως γνωστόν δεν γίνεται στη Νεάπολη, την πρώτη έδρα που έχει δηλώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, λόγω της επανασποράς του γηπέδου και αναμένεται να υπάρξει μαζική μετακίνηση φιλάθλων, προκειμένου να στηρίξουν και στο φιλόξενο Στεφανοβίκειο την ομάδα, για να φτάσει στην πρώτη επιτυχία.

Η ήττα της πρεμιέρας από τη νεανική ΑΕΠ στην Κοζάνη ήταν ένα «μάθημα» και ο Ολυμπιακός αύριο δεν θέλει να μείνει σε μια άκαρπη υπέροχη, αλλά να είναι πιο δημιουργικός και πιο ουσιαστικός και να κάνει πράξη αυτό που είχε δείξει στα περισσότερα φιλικά, με την ανωτερότητα στο γήπεδο και τη νοοτροπία του νικητή.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Σάκης Θεοδοσιάδης, ανέλυσε και μέσω βίντεο στους ποδοσφαιριστές το ματς της πρεμιέρας, επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν, ζήτησε από αυτούς να το ξεχάσουν και την Κυριακή να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες στον αγώνα με τον Σβορώνο, που μόνο εύκολος δεν θα είναι.

Πάντως ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αποκλείεται να κάνει και κάποιες αλλαγές, αν και από όλους έχει ζητήσει την αγωνιστική πειθαρχία και σοβαρότητα.

Ο αυριανός αντίπαλος, Σβορώνος, στη δική του πρεμιέρα στην Πιερία παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον ΑΟ Χανιώτης, παρότι προηγήθηκε δυο φορές με τον έμπειρο Κυπαρίσση, ενώ την Τετάρτη είχε και παιχνίδι για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας, απ’ όπου αποκλείστηκε, χάνοντας 1-0 στην παράταση από τον Πιερικό.

Ως γνωστόν αύριο στο Στεφανοβίκειο θα είναι αντίπαλοι δύο προπονητές με το ίδιο επίθετο (Θεοδοσιάδης) και ο Σάκης Θεοδοσιάδης των ερυθρόλευκων, που έχει τρεις νίκες επί του αντιπάλου του, θα βρεθεί και πάλι σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής απέναντι στον Νίκο Θεοδοσιάδη, που είναι στον πάγκο του Σβορώνου.

Προπώληση εισιτηρίων

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημέρωσε με ανακοίνωσή της τους φιλάθλους ότι άρχισε από χθες η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937-ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Στεφανοβικείου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία του Συλλόγου Αργοναυτών 32, τηλέφωνο 2421181828, και σήμερα Σάββατο 19/11/2022 από τις 09.00-14.00 και επίσης από τα καφέ RIVER STOP και DALUZ.

Την Κυριακή εισιτήρια θα υπάρχουν και στο εκδοτήριο του γηπέδου. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Όσες γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται δωρεάν.

Για τους κατόχους διαρκείας που επιθυμούν, στο εκδοτήριο του γηπέδου θα υπάρχει κουπόνι αξίας 5 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Από Τρίκαλα ο διαιτητής

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-ΓΑΣ Σβορώνος, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ., στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, θα διευθύνει ο Σωτήρης Πέτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων. Από την ίδια ΕΠΣ ορίστηκαν και οι βοηθοί, κ.κ. Χρήστος Αλεξόπουλος και Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος.

Τελευταία διαρκείας

Μέχρι αύριο θα συνεχιστεί η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου που οι τιμές τους είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ. Η διάθεσή τους γίνεται από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ.

Δραστηριότητες όλων των τμημάτων

Συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου που σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση του Συλλόγου, από σήμερα έως τις 22/11/2022 είναι:

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ: Σήμερα Σάββατο 19-11-2022 ώρα 17.00 Κλειστό ΕΑΚ, Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σήμερα Σάββατο 19-11-2022 ώρα 17.00 , Κλειστό ΑΓΡΙΑΣ, Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Σήμερα Σάββατο 19-11-2022, ώρα 10.30, Γήπεδο ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ, Πρωτάθλημα ΕΠΣΘ, γεννηθέντες 2006-2007, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Σήμερα Σάββατο 19-11-2022, ώρα 9.30, Κλειστό 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, Φιλικό Ακαδημιών κοριτσιών, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Κυριακή 20-11-2022, ώρα 15:00, Γήπεδο Στεφανοβικείου, Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Κυριακή 20-11-2022, ώρα 11.00, Κλειστό ΕΑΚ, πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ -ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σάββατο 19-11-2022 ώρα 12.00, Κλειστό ΕΑΚ, Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ Παίδων, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΟΛΟΥ και Τρίτη 22-11-2022, ώρα 22.00, Κλειστό ΕΑΚ, Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ Εφήβων, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου