ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένουν μόνο… κλήρωση και σέντρα

περιμένουν-μόνο-κλήρωση-και-σέντρα-873727

Χωρίς φιλικό θα κυλήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στον Ολυμπιακό Βόλου, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στη βολιώτικη ομάδα μετά από τρίμηνη προετοιμασία γνωρίζουν πλέον τους αντίπαλους που θα έχουν στον 2ο όμιλο της κατηγορίας και το μόνο που περιμένουν είναι να μάθουν τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες, η οποία θα προκύψει από την κλήρωση που θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα 7/11 στην ΕΠΟ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ η σέντρα έχει οριστεί για τις 13 Νοεμβρίου, τη Δευτέρα 7/11 στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της Γ’ Εθνικής και παρότι αυτή θα γίνει χωρίς την παρουσία εκπροσώπων ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποστείλει ήδη κάποιες θέσεις και αιτήματα προς την αρμόδια επιτροπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την κλήρωση: «Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 θα διενεργηθεί, στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, η κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2022-23. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και θα καλυφθεί σε Live streaming από το epo.gr».

Ως γνωστόν μετά τον καταρτισμό των 5 ομίλων της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός θα είναι στον 2ο όμιλο, αποφεύγοντας τα Τρίκαλα, τα νησιά του Ιονίου, αλλά και ταξίδια σε Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια, Βοιωτία και Αττική.

Ο 2ος όμιλος απαρτίζεται από τις εξής ομάδες:

ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη, ΑΕΠ Κοζάνη, Μακεδονικός Φούφα

ΕΠΣ Χαλκιδικής: ΑΟ Χανιώτης

ΕΠΣ Κιλκίς: ΠΑΟΚ Κρηστώνης

ΕΠΣ Πέλλας: Θύελλα Σαρακηνών (θα αγωνιστεί ως Κεραυνός Αγγελοχωρίου στην Θεσσαλονίκη), Εδεσσαϊκός

ΕΠΣ Καστοριάς: Καστοριά

ΕΠΣ Πιερίας: Πιερικός, Σβορώνος, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

ΕΠΣ Θεσσαλίας: Ολυμπιακός Βόλου

ΕΠΣ Λάρισας: ΠΟ Ελασσόνας, Δωτιέας Αγιάς

Στον Ολυμπιακό περιμένουν από την κλήρωση να ξεκινήσουν με παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ η δήλωση ως έδρας του γηπέδου της Νεάπολης, που είναι δεύτερη έδρα της Νίκης, μπορεί, σε συνδυασμό με τη χρήση του Πανθεσσαλικού βασικά από τον ΝΠΣ Βόλος, να «οδηγήσει» τους ερυθρολεύκους να αγωνιστούν κάποια ματς στη δεύτερη έδρα που έχουν δηλώσει, που είναι το στάδιο του Αλμυρού.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και στην περίοδο της προετοιμασίας έχει δώσει μόνο ένα φιλικό παιχνίδι (σ.σ. με την Ελασσόνα).

Ακόμη στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν να διατεθούν και άλλα εισιτήρια διαρκείας, τη στιγμή που θα απομένει μια εβδομάδα έως την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό μάλιστα κρίνεται αναγκαίο, καθώς σε μια μακρά περίοδο χωρίς κανένα άλλο έσοδο μπορεί η διοίκηση από την αγορά περισσότερων εισιτηρίων να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη άνεση τα έξοδα της καθημερινότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά (09.00-15.00 και 18.00-21.00) από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

Δράση όλων των τμημάτων

Πλούσια η δραστηριότητα των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά τα τμήματα που θα αγωνιστούν είναι:

Βόλεϊ Γυναικών: Σήμερα Σάββατο 5-11-2022 ώρα 17:00 στο Κλειστό Αγριάς, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, στην 2η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής

Ποδόσφαιρο: Σήμερα Σάββατο 5-11-2022 ώρα 12:00 Γήπεδο Αλμυρού, φιλικός αγώνας Κ17 Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ώρα 9.30 Γήπεδο Αλλης Μεριάς, Πρωτάθλημα ΕΠΣΘ, γεννηθέντες 2008-2009-2010, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ

Μπάσκετ: Ενώ η ανδρική ομάδα έχει ρεπό στη Β’ Εθνική, υπάρχει δράση στα ηλικιακά της ΕΣΚΑΘ: Σήμερα ώρα 19:00 Κλειστό Ν. Ιωνίας, Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ Κορασίδων, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ώρα 11.30 Κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ Παίδων, B.C. ΒΟΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Αύριο Κυριακή 5-11-2022 ώρα 13.30 Λάρισα, Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ Νεανίδων, ΑΕΤΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Κολύμβηση: Σάββατο 5-11-2022 Κολυμβητήριο Καρδίτσας, Ημερίδα Επιδόσεων Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Αγωνιστικές Κατηγορίες και Κυριακή 6-11-2022 Κολυμβητήριο Καρδίτσας, Ημερίδα Επιδόσεων Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Προαγωνιστικές Κατηγορίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου