ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να μπει ένα τέλος στην αναμονή

να-μπει-ένα-τέλος-στην-αναμονή-878917

Να τελειώνει το θέμα συγκρότησης των ομίλων και να οριστεί ημερομηνία κλήρωσης και έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής περιμένει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος όμως θα δώσει ένα ακόμη φιλικό (το 12ο) την ερχόμενη Κυριακή, αφού η επίσημη σέντρα θα είναι στις 13 Νοεμβρίου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για το θέμα της σύνθεσης των ομίλων σύμφωνα με το προσχέδιο που έχει στα σκαριά η ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός Βόλου -που είναι η μοναδική ομάδα από τη Μαγνησία που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής- «παίζεται» να τοποθετηθεί μεταξύ του 2ου και του 3ου ομίλου.

Αν ο Ολυμπιακός είναι στον 2ο όμιλο θα έχει ομάδες από την ΕΠΣ Κοζάνης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Καστοριάς, Πιερίας και Κέρκυρας, ενώ πλέον πιο πιθανό είναι οι ερυθρόλευκοι να τοποθετηθούν στον 3ο όμιλο και θα παίζουν με ομάδες από τις ΕΠΣ Τρικάλων, Λάρισας, Βοιωτίας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Εύβοιας, αλλά και Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ζακύνθου.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι μετακινήσεις θα είναι μακρινές, είτε ο Ολυμπιακός παίξει στον 2ο όμιλο είτε στον 3ο.

Το μέχρι χθες προσχέδιο της ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ’ Εθνική είχε ως εξής:

1ος όμιλος: ΕΠΣ Έβρου (Ένωση Αλεξανδρούπολης), ΕΠΣ Θράκης (Πανθρακικός), ΕΠΣ Καβάλας (Βύρωνας, Καβάλα, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, Νέστος Χρυσούπολης), ΕΠΣ Ξάνθης (Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης), ΕΠΣ Σερρών (Απόλλων Παραλιμνίου), ΕΠΣ Μακεδονίας (Θερμαϊκός, Καμπανιακός, Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας, Καμπανιακός, Αγροτικός Αστέρας, ΕΠΣ Δράμας (Δόξα Δράμας, Πανδραμαϊκός).

Ο Αγροτικός Αστέρας τελικά θα αγωνιστεί κανονικά και αναμένεται η απόφαση Πανδραμαϊκού και έτσι ο Απόλλων Παραλιμνίου θα πάει στον 2ο όμιλο.

2ος όμιλος: ΕΠΣ Κοζάνης (Κοζάνη, ΑΕΠ Κοζάνη, Μακεδονικός Φούφα), ΕΠΣ Χαλκιδικής (ΑΟ Χανιώτης), ΕΠΣ Κιλκίς (ΠΑΟΚ Κρηστώνης), ΕΠΣ Πέλλας (Θύελλα Σαρακηνών, Εδεσσαϊκός), ΕΠΣ Καστοριάς (Καστοριά), ΕΠΣ Πιερίας (Πιερικός, Σβορώνος, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου), ΕΠΣ Κέρκυρας (Λευκίμμη, Αστέρας Πετριτή) και αν είναι και Απόλλων Παραλιμνίου κλείνει η 14άδα χωρίς τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στην τελευταία περίπτωση ο 3ος όμιλος θα έχει Ολυμπιακό και ΕΠΣ Τρικάλων (ΑΟ Τρίκαλα, Φήκη, Διγενής Νεοχωρίου), ΕΠΣ Λάρισας (Ελασσόνα, Δωτιέας Αγιάς), ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Παναγρινιακός, Ναυπακτιακός Αστέρας), ΕΠΣ Βοιωτίας (ΑΟ Υπάτου), ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας (Απόλλων Πάργας, Τηλυκράτης Λευκάδας), ΕΠΣ Εύβοιας (Χαλκίδα), ΕΠΣ Αχαΐας (Πάτραι), ΕΠΣ Ζακύνθου (Ζάκυνθος).

Έτσι δεν θα ισχύσει το σενάριο να μπει στον όμιλο και η Δυτική Αττική (Ελευσίνα, Βύζας Μεγάρων) που θα είναι στον 4ο όμιλο με ομάδες της Πελοποννήσου και του Αιγαίου ή στον 5ο όμιλο θα πάνε οι άλλες ομάδας της Αττικής μαζί με αυτές της Κρήτης.

Στην επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ ευελπιστούν να κάμψουν τις όποιες αντιρρήσεις και να ανακοινώσουν σήμερα τους ομίλους με τον Ολυμπιακό που τάσσονταν υπέρ των 4 ομίλων να μετρά πλέον …χιλιόμετρα!

Ακόμη, στον Ολυμπιακό Βόλου τη στιγμή που θα υπάρξει ένα 12ημερο ως την έναρξη του πρωταθλήματος περιμένουν να διατεθούν και άλλα εισιτήρια διαρκείας, αφού σε μια μακρά περίοδο χωρίς κανένα άλλο έσοδο μπορεί η διοίκηση από την αγορά περισσότερων εισιτηρίων να αντιμετωπίζει και με μεγαλύτερη άνεση τα έξοδα της καθημερινότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά (09.00-15.00 και 18.00-21.00) από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, καθώς και από τα μέλη του ΔΣ, αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

Παρελθόν ο Κόφφας

Ένας ακόμη παίκτης είναι εκτός ρόστερ αφού ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Κόφφας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κόφφα Κωνσταντίνο τον οποίο ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία».

Στο ερυθρόλευκο ρόστερ είχαν προηγηθεί οι διακοπές συνεργασίας με τους Γαλανόπουλο, Χατζηπλή και Σκούρα και οι προσθήκες των Βρονταρά και Γιαρλελή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου