ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλουν ετοιμότητα για σέντρα στις 23 Οκτώβρη

θέλουν-ετοιμότητα-για-σέντρα-στις-23-οκτ-878752

Για ένα ακόμη φιλικό ματς ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, το οποίο θα είναι το 9ο, στην 10η εβδομάδα προετοιμασίας, το 7ο με ομάδα της κατηγορίας, αλλά η ιδιαιτερότητά του είναι πως θα είναι το 1ο που θα δώσει στο Δημοτικό Στάδιο τη Νεάπολης.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ετσι την Κυριακή στις 4 μ.μ. στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΟ Ελασσόνας, που θα είναι αντίπαλος των ερυθρολεύκων και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει δώσει έως τώρα και τρία ματς κυπέλλου, αφού πέρσι ήταν κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας.

Ο ΠΟ Ελασσόνας αρχικά απέκλεισε με 3-1 τον Ατρόμητο Παλαμά, μετά εκτός έδρας στην Κοζάνη (1-2) τους Πόντιους Καραγιαννίων και την περασμένη Κυριακή αποκλείστηκε στην Κρήτη, χάνοντας 3-1 από τον Αλμυρό Γαζίου.

Στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αγωνιστικά θέλουν να είναι σε ετοιμότητα, περιμένουν να προχωρήσουν και τα θέματα για την εκκίνηση της Γ’ Εθνικής και βλέποντας να φεύγει άλλη μια ομάδα που θα ήταν στον όμιλό του (ο Ηρακλής Λάρισας προβιβάζεται στη Σούπερ Λιγκ 2 κατά πάσα πιθανότητα), αναμένουν την οριστική συγκρότηση, την κλήρωση και την πρώτη επίσημη σέντρα για τις 23 του μήνα.

Από τα προσχέδια για τη συγκρότηση των ομίλων και αφού από πιο πριν υπήρξαν και ομάδες (Δήμητρα, Αμβρυσσέας, Αχέρων) που αποχώρησαν, αν και είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, σίγουρα στον όμιλο με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι: ΑΟ Τρίκαλα, ΠΟ Φήκης, Διγενής Νεοχωρίου, Δωτιέας Αγιάς, ΠΟ Ελασσόνας, Πιερικός, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Σβορώνος Πιερίας, Κοζάνη, ΑΕΠ Ποντίων Κοζάνης, Μακεδονικός Φούφα, Καστοριά και υποψήφιοι οι Αστέρας Πετριτή, Απόλλων Πάργας και Τηλυκράτης, με τον ΑΟ Υπάτου και τον Ναυπακτιακό να πηγαίνουν πιο νότια.

Η παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει επηρεάσει πάντως τους ερυθρόλευκους, που από τον Σεπτέμβριο από τη μια φροντίζουν τα φιλικά παιχνίδια που δίνουν να είναι προσομοίωση του πρωταθλήματος και από την άλλη το πρόγραμμά τους είναι έτσι φτιαγμένο, για να ετοιμάζονται για τον αγώνα που ακολουθεί κάθε Κυριακή.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μάλιστα είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών αλλά και ομαδικά, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός άρχισε να βρίσκει λύσεις στον τομέα της δημιουργίας και στο γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει στα φιλικά 14 γκολ, τα 6 με τον Κόλα, από δυο φορές έχουν σκοράρει Σκοπελίτης και Μυλωνάς και από μια φορά οι Κόφφας, Καρατσόλης, Κατσαγεωργίου και Αναστασίου.

Ιδιαίτερη είναι πάντως η περίπτωση του Κόλα, αφού ο Βολιώτης μέσος τις προηγούμενες πέντε περιόδους που είναι στον Ολυμπιακό σε Γ’ Εθνική, Football League και Super League 2, σε 85 συνολικά παιχνίδια δεν είχε σκοράρει ποτέ, ενώ είχε πάντα γκολ πιο πριν στις ομάδες του, τον Μαγνησιακό, τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τη Νίκη!

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου στο φιλικό με τον Π.Ο. Ελασσόνας θα δώσει πάλι χρόνο συμμετοχής στον Δημήτρη Θεοδωρίδη, που δεν έχει υπογράψει, αλλά θεωρείται μέλος του ρόστερ των ερυθρόλευκων, ενώ και στη χθεσινή προπόνηση κάποιοι παίκτες (Διαμαντόπουλος, Ψιάνος, Χατζηπλής, Κόφφας) δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου