ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενημερωτική συνέλευση στον Ολυμπιακό Βόλου

ενημερωτική-συνέλευση-στον-ολυμπιακ-885778

Αλλη μια πρόβα Γ’ Εθνικής θα έχει αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου με φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Ανάβρας Λάρισας με τον Δωτιέα Αγιάς που θα είναι ακόμη ένα «τεστ»… προσομοίωσης πρωταθλήματος, που καθυστερεί μετά και τη χθεσινή αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που αποφάσισε η ΕΠΟ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ΕΠΟ δεν έχει αποφασίσει πάντως για τον χάρτη της Γ’ Εθνικής, τους ομίλους, την κλήρωση και την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος κι ενώ έχει δώσει παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής έως τις 10/10, αν ξεκαθαρίσει το τοπίο, η πιο «κοντινή» ημερομηνία για πρώτη επίσημη σέντρα θα είναι στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτώβρη (23 ή 30/10).

Η ομάδα του Ολυμπιακού συνεχίζει πάντως απρόσκοπτα την προετοιμασία της και από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει καλύτερη, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες εξεύρεσης οικονομικών πόρων, για να μη λείπει κάτι από την καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επίσης στον Ερασιτέχνη περιμένουν σε μια περίοδο που δεν υπάρχουν έσοδα να κορυφωθεί η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και να εκταμιευθούν κάποια ποσά ως μία «ανάσα», για να καλυφθούν ανάγκες της σωστής λειτουργίας της ομάδας.

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου πάντως αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο και τα μέλη της ομάδας για τα αγωνιστικά τμήματα, μέσα από μια έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 που ελήφθη στην συνεδρίαση της 29ης Σεπτεμβρίου, καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε έκτακτη γενική συνέλευση τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:00 που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στην αίθουσα FORUM, οδός Δεληγεώργη 9. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 18.00.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης είναι:

  1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης.
  2. Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2022-2023.
  3. Ενημέρωση για τις αγωνιστικές ομάδες των τμημάτων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης του συλλόγου.

Στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στον Βόλο και στην οδό Αργοναυτών 32, δεύτερος όροφος, σε εμφανές σημείο έχουν τοιχοκολληθεί τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην γενική συνέλευση.

Όποιο μέλος δεν εντοπίζει το όνομα του στην κατάσταση έχει δικαίωμα υποβολής εντός δύο ημερών αιτήματος διόρθωσης.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Θα υπάρξει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών και την ημέρα της γενικής συνέλευσης».

Σε αυτή τη συνέλευση για το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ακόμη ανοικτό κάλεσμα σε όσους φίλους του συλλόγου θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός μετά από δυο μήνες προετοιμασίας σε επαγγελματικά πρότυπα δεν αποκλείεται να προσθέσει και νέους παίκτες στο ρόστερ, αφού αυτή την εβδομάδα συνεχίζει να προπονείται ο έμπειρος γκολκίπερ Σπύρος Βρονταράς, που θα μείνει μόνιμα στον Βόλο, ενώ δείχνει καλά στοιχεία και ο 19χρονος επιθετικός Δημήτρης Θεοδωρίδης, που αν και δεν είναι κλασικός φορ, μπορεί να αποκτηθεί, για να υπάρχουν περισσότερες λύσεις.

Πάντως τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό αύριο, με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τον Δωτιέα Αγιάς εκτός έδρας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 στο γήπεδο της Αναύρας Λάρισας, και θα είναι ένα ακόμη «τεστ» απέναντι σε μια ομάδα, την οποία θα βρει αντίπαλο φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου