ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με καλή ψυχολογία περιμένουν τη σέντρα

με-καλή-ψυχολογία-περιμένουν-τη-σέντρ-887356

Να παραμείνουν ανεπηρέαστοι από την αβεβαιότητα και την αργοπορία στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θέλουν να μείνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, συνεχίζοντας για 9η εβδομάδα την προετοιμασία με καλή πλέον ψυχολογία, ειδικά μετά τα τελευταία νικηφόρα φιλικά παιχνίδια στη Θήβα (1-2) με ΑΟ Υπάτου και στην Αλλη Μεριά (3-1) με τον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 60 μέρες προετοιμασίας και το πιο θετικό που δείχνει η ομάδα στο γήπεδο είναι ότι πλέον αποκτά τη συνοχή που χρειάζεται, αλλά έχει και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, με τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές να έχουν αγκαλιάσει τους νεαρούς, οι πιο πολλοί εκ των οποίων πρώτη φορά ακολουθούν προετοιμασία σε επαγγελματικά πρότυπα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αποτελούσε στοίχημα από την αρχή της συγκρότησης του ρόστερ και της προετοιμασίας αν οι νεαροί θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας, όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές εξέπληξαν ευχάριστα την τεχνική ηγεσία, συνεχίζοντας τη δουλειά και με στόχο τη διάκριση (σ.σ. από το αρχικό ρόστερ αποχώρησε μόνον ο Δημήτρης Αποστολίδης).

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται και για το όγδοο φιλικό προετοιμασίας, με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, που από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει καλύτερη, να εφαρμόζει το πρόγραμμα προπονήσεων πλέον σαν σε πρωτάθλημα και με αγώνα, έστω φιλικό, την Κυριακή.

Την Κυριακή τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν τον Δωτιέα Αγιάς εκτός έδρας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Αναύρας Λάρισας και θα είναι ένα ακόμη «τεστ» απέναντι σε έναν αντίπαλο, που θα συναντήσει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα, όσο υπάρχει καθυστέρηση στην έναρξη, αποκτά μεγαλύτερη συνοχή, ενώ στο γήπεδο στα τελευταία «τεστ» έδειξε σημαντική βελτίωση στη δημιουργία φάσεων και πλέον φτάνει πιο εύκολα στο γκολ.

Αυτή την εβδομάδα το ευχάριστο είναι ότι οι προερχόμενοι από τραυματισμό Χατζηπλής και Κυρίτσης γυμνάζονται κανονικά, ενώ στην προετοιμασία εκτός του Βρονταρά που προπονείται με τους «ερυθρόλευκους», από προχθές έχουμε και την παρουσία του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο 19χρονος επιθετικός, αν και δεν είναι κλασικός φορ, δείχνει καλά στοιχεία και μπορεί να αποκτηθεί, για να υπάρχουν περισσότερες λύσεις.

Άλλωστε ο Θεοδωρίδης, αν και νεαρός, έχει παραστάσεις από πρωταθλήματα, όπως αυτό της Σούπερ Λιγκ 1 σε επίπεδο Νέων με τον Αστέρα Τρίπολης, της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ με τον Πανσερραϊκό, ενώ πέρσι έπαιξε και στη Γ’ Εθνική, κερδίζοντας και άνοδο με τον Μακεδονικό.

Ο Θεοδωρίδης γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 2002 και ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Α.Ο. Καρδίας και τους Νέους του Αστέρα Τρίπολης, για να ακολουθήσει ο Πανσερραϊκός, με τον οποίο έχει πέντε συμμετοχές και ένα γκολ στη Φούτμπολ Λιγκ και πέντε ακόμη παρουσίες στη Σούπερ Λιγκ 2. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Μακεδονικού στη Γ’ Εθνική, παίζοντας σε εννέα αγώνες και σκοράροντας μία φορά.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Σπύρου Βρονταρά, αφού θα μείνει μόνιμα στον Βόλο, δεν αποκλείεται τελικά να παίξει και στον Ολυμπιακό. Άλλωστε πρόκειται για έναν πολύ ικανό τερματοφύλακα, με μεγάλη εμπειρία και παρά τα 37 του χρόνια συνεχίζει να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αν τελικά μείνει στην ομάδα ο Ολυμπιακός μαζί με τον Ζαχαρία Καβουσάκη, θα έχει ένα «δίδυμο» ανώτερης κατηγορίας.

Ο Σπύρος Βρονταράς τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιολικό Μυτιλήνης και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατέγραψε 17 συμμετοχές. Είναι 37 χρόνων με μεγάλη καριέρα, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Πανθρακικού (έπαιξε στην Α’ Εθνική), Ξάνθης, Φωκικού, Παναχαϊκής, Κέρκυρας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκης Βόλου και Καβάλας. Συνολικά έχει να επιδείξει 28 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 121 στη Β’ κατηγορία και 53 στη Γ’ Εθνική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου