ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ετοιμότητα, δοκιμάζοντας νεαρό επιθετικό

σε-ετοιμότητα-δοκιμάζοντας-νεαρό-επι-888929

Την εβδομαδιαία του προετοιμασία για ένα ακόμη κυριακάτικο φιλικό ξεκίνησε από χθες ο Ολυμπιακός Βόλου, προσθέτοντας έναν ακόμη παίκτη στα «δοκιμαστικά» του, ενώ είναι και σε αναμονή αποφάσεων από την ΕΠΟ για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην ένατη εβδομάδα προετοιμασίας και ακόμη δεν γνωρίζει με ακρίβεια πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, που τελευταία φορά είχε οριστεί για τις 2/10, αλλά οι περσινές εκκρεμότητες έχουν δώσει σιωπηρή παράταση ακόμη και στις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων και φυσικά στη συγκρότηση των ομίλων και στις κληρώσεις.

Στον Ολυμπιακό Βόλου είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν γνωρίζοντας την παράταση, που μπορεί να μην επηρεάζει αγωνιστικά την ομάδα, καθώς η τεχνική ηγεσία εφαρμόζει το πρόγραμμα προπονήσεων πλέον σαν σε πρωτάθλημα και με αγώνα, έστω φιλικό, την Κυριακή, αλλά σίγουρα θέλουν να ξέρουν πότε και πώς θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, ενώ με την ισχύουσα αβεβαιότητα μεγαλώνουν τα καθημερινά έξοδα χωρίς να υπάρχουν από πουθενά έσοδα!

Στη βολιώτικη ομάδα περιμένουν σήμερα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ από την συνεδρίαση που θα αποτελέσει συνέχεια της σύσκεψης της Τρίτης να γίνουν κάποια βήματα και να παρθεί οριστική απόφαση για την υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού, που θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλες αποφάσεις.

Ήδη από την Τρίτη το Διαιτητικό Δικαστήριο επικύρωσε την άνοδο του Μακεδονικού, καθώς απέρριψε την προσφυγή της Κοζάνης, που μένει μέχρι νεωτέρας στη Γ’ Εθνική και πιθανόν στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό Βόλου, έναν όμιλο που μπορεί να «μικρύνει», αφού ξεκαθαριστεί και το ζήτημα με την αναπλήρωση των κενών στη Super League 2 μετά τις αποχωρήσεις της Ξάνθης και του Εργοτέλη.

Η Ε.Ε.Π. θα κληθεί να αποφασίσει ποιες ομάδες θα πάρουν την «πρόσκληση» για τη SL2 και σ’ αυτές τις επιλαχούσες είναι και ο Ηρακλής Λάρισας, επίσης του ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα είναι και ο Ολυμπιακός, ενώ από το αρχικό πλάνο υπάρχουν και πιο σίγουρες αποχωρήσεις, καθώς ομάδες, όπως η Δήμητρα, ο Αμβρυσσέας Διστόμου και ο Αχέρων Καναλακίου, παρότι ήταν στις 76 που είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στην κατηγορία δήλωσαν εγγράφως αδυναμία, πηγαίνοντας στα τοπικά τους πρωταθλήματα!

Στον Ολυμπιακό Βόλου πιστεύουν πως οι όμιλοι θα μείνουν 4 με λιγότερες ομάδες και δεν θα είναι με 18, όπως φαινόταν τον Αύγουστο και έτσι θα μειωθούν και οι αγωνιστικές.

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αλλά και αύριο στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα τεθεί και το θέμα που αφορά το Μητρώο της ΓΓΑ, το οποίο επηρεάζει τη Γ’ Εθνική, κάτι που επανέλαβε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, λέγοντας μάλιστα: «Εάν φτάσαμε έως εδώ που φτάσαμε και ακόμα υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση Αγροτικού Αστέρα-Πανδραμαϊκού, είναι επειδή ο Αγροτικός Αστέρας δεν είχε εγγραφεί στο Μητρώο. Πώς θα ξεκινήσουμε το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αν δεν ξεκαθαριστούν τα πράγματα;».

Στον Ολυμπιακό, περιμένοντας τις αποφάσεις, ετοιμάζονται και για το όγδοο φιλικό προετοιμασίας, με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, που από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει καλύτερη, να αντιμετωπίζει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 17:00 τον Δωτιέα Αγιάς σε ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ανάβρας Λάρισας.

Χθες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας η τεχνική ηγεσία είδε και τους Χατζηπλή και Κυρίτση να προπονούνται πλέον κανονικά , ενώ εκτός από τον γκολκίπερ Βρονταρά που συνεχίζει να προπονείται με τη βολιώτικη ομάδα, το «παρών» έδωσε και ένας νεαρός επιθετικός, ο 19χρονος Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, έπαιξε στον ΑΟ Καρδίας και στους Νέους του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στον Πανσερραϊκό έχοντας 5 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ (είχε αγωνιστεί 6 λεπτά σε ματς που ο Ολυμπιακός Β. κέρδισε 0-1 στις Σέρρες) κι άλλες 5 πέρσι στη Σούπερ Λιγκ 2 (και παίζοντας στο δεύτερο 45λεπτο στο Πανσερραϊκός -Ολυμπιακός Β. 2-2). Πέρσι στο δεύτερο μισό πήγε στον Μακεδονικό, καταγράφοντας 9 παιχνίδια και κι ένα γκολ.

Ο Δ. Θεοδωρίδης (γεννημένος στις 8 Αυγούστου 2002) το 2021 είχε δοκιμάσει την τύχη του και στην Ολλανδία, αφού τον τέσταρε για αρκετές μέρες η ομάδα της Ουτρέχτης.

Ευχαρίστησε Ιωνα ο Ολυμπιακός Βόλου

Τον Ίωνα ευχαρίστησε ο Ολυμπιακός Βόλου για την παραχώρηση τεσσάρων νεαρών αθλητών που θα στελεχώσουν την του εφηβική ομάδα μπάσκετ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ «Ο ΙΩΝΑΣ» και τον πρόεδρο του κ. Φαρμάκη για την παραχώρηση των νεαρών αθλητών Φώτογλου Γεώργιου, Παναγή Θεόφιλου, Παπαδούλη Φίλιππου και Μακρή Αντώνιου, που θα στελεχώσουν την εφηβική ομάδα του Συλλόγου μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου