ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στράφηκε σε Βρονταρά ο Ολυμπιακός Βόλου

στράφηκε-σε-βρονταρά-ο-ολυμπιακός-βόλ-863441

Με συνθήκες πρωταθλήματος βλέπει πλέον τα φιλικά του παιχνίδια ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, αφού «μοίρασε» τον χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές στα πέντε ματς προετοιμασίας, πλέον έχει μπει στο τελικό στάδιο του «μονταρίσματος» της ομάδας, που θέλει να είναι σε ετοιμότητα για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει η αβεβαιότητα για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και πότε θα υπάρξει κι άλλη ενίσχυση ουσίας στην ομάδα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου από το προηγούμενο φιλικό στη Θήβα – όπου κέρδισε 1-2 τον ΑΟ Υπάτου – ξεκίνησε με μια ορθολογική ενδεκάδα, έκανε όσες αλλαγές επιτρέπονται στο πρωτάθλημα …και σε σχέση με άλλα «τεστ», σε αυτό, που πρώτη φόρα ήταν σε συνθήκες αγώνα Γ’ Εθνικής, είδε τη σταδιακή βελτίωση που ήθελε στον κατάλληλο χρόνο.

Βέβαια μια νίκη σε ένα φιλικό ματς δεν σημαίνει κάτι, αλλά σίγουρα, είναι ένα βήμα στο «σχέδιο ετοιμότητας» που δουλεύει το τεχνικό τιμ, καθώς στα θετικά του ερυθρόλευκου συνόλου ήταν ότι έβγαλε αντίδραση και έκανε την ανατροπή στο σκορ, περιόρισε τα λάθη και βελτιώθηκε στο τελείωμα των φάσεων, αφού πέτυχε δυο γκολ μετά από τρία παιχνίδια στο μηδέν, κάτι που πιστεύεται ότι θα βοηθήσει και τη γενικότερη ψυχολογία της ομάδας.

Ζητούμενο βέβαια είναι να υπάρχει συνέχεια στην ομαδική βελτίωση, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του να θέλουν την ομάδα «μονταρισμένη» και φορμαρισμένη τον Οκτώβριο.

Επίσης στον Ολυμπιακό δεν μένουν στο ότι η ομάδα είναι αήττητη στα 6 φιλικά που έχει δώσει, τονίζοντας ότι από τις αναμετρήσεις αυτές βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον προπονητή που ξεκίνησε το «χτίσιμο» μιας νέας ομάδας με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν εμπειρίες από επαγγελματική προετοιμασία, με τον ίδιο να έχει δηλώσει ικανοποιημένος από το γεγονός πως κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Ο Ολυμπιακός στο τελικό στάδιο του «μονταρίσματος» φαίνεται μάλιστα να πετυχαίνει να συνδυάσει εμπειρία με ταλέντο και αυτό θέλει πλέον να δείχνει έως την έναρξη του πρωταθλήματος, που όσο πλησιάζει η ομάδα θα αποκτά και μεγαλύτερη συνοχή στο παιχνίδι της.

Για τον Ολυμπιακό επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι είναι μεθαύριο Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μμ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά, με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων, που θα είναι αντίπαλος και στο πρωτάθλημα, όπως ήταν και την περίοδο 2017-18, με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν (2-1) στον Βόλο και να έχουν ισοπαλία (1-1) στο Νεοχώρι.

Για το κυριακάτικο φιλικό πιθανόν θα λείψουν και πάλι οι Χατζηπλής και Κυρίτσης που ξεπέρασαν μεν τους τραυματισμούς και άρχισαν προπονήσεις, αλλά θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ η «παράταση» στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα φέρει και νέα «τεστ» και οι ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει να παίξουν στο γήπεδο των Σοφάδων με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 2 Οκτωβρίου, ενώ συζήτηση γίνεται και για φιλικό με την ΑΕΛ.

Στον Βόλο ο Βρονταράς

Η είδηση πάντως είναι ότι μετά από μία δοκιμή τερματοφύλακα και μία προφορική συμφωνία που δεν ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό στράφηκαν σε κάτι πολύ πιο έμπειρο, περιμένοντας απάντηση από τον 38χρονο Σπύρο Βρονταρά, τελευταία ομάδα του οποίου είναι ο Αιολικός. Ο παίκτης είναι στον Βόλο και προπονήθηκε με την ομάδα. Ο Βρονταράς έχει περάσει και για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2015-16 από τη Νίκη, αλλά και από Παναθρακικό, Ξάνθη, Φωκικό, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Απόλλων Καλαμαριάς, Καβάλα, έχοντας 28 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου