ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η στήριξη παραμένει το ζητούμενο

η-στήριξη-παραμένει-το-ζητούμενο-872711

Στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας έχει φτάσει ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα δώσει μεθαύριο Κυριακή στις 18.00 το δεύτερο φιλικό του τεστ με τον Αίαντα Σούρπης στην Άλλη Μεριά κι ενώ στην ομάδα υπάρχει ικανοποίηση από τη διάθεση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ωστόσο, πάντα είναι ανοικτό το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσής, την ώρα που γενικότερα παραμένει ως ζητούμενο η στήριξη στην καινούργια προσπάθεια της ομάδας, που θα κάνει το νέο της ξεκίνημα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στον Ολυμπιακό και στη διοίκηση του Ερασιτέχνη γνώριζαν και γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάποιος ισχυρός οικονομικός παράγοντας να αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα. Όμως, δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν καθημερινά πόρους και έως ένα σημείο έχουν καταφέρει να μην δημιουργούνται λειτουργικά προβλήματα, αλλά πάντα αναζητούν και το κάτι παραπάνω, για να εξασφαλιστεί η ομαλότητα και στο αύριο.

Κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, στον Ολυμπιακό έχουν καταλάβει ότι η ομάδα πρέπει να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις και μάλιστα η διοίκηση του Ερασιτέχνη από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έχει ως σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του» και πλέον περιμένει τη στήριξη στην πράξη.

Έως τώρα έχουν γίνει ορισμένες οικονομικές υπερβάσεις χάρη στη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που αγαπούν διαχρονικά την ομάδα, ο κόσμος δείχνει να στηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια, αλλά σίγουρα χρειάζονται περισσότερα, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι ανταγωνιστικός ανάλογα με το όνομα και την ιστορία του και στο πρωτάθλημα …

Πλέον στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία – πέρα από τη συμπαράσταση- και η έμπρακτη στήριξη από όλους τους φίλους της ομάδας και η διοίκηση του Ερασιτέχνη προσδοκά πως αυτό -εκτός των χορηγών- μπορεί να έρθει και από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε μια περίοδο που υπάρχουν μόνο έξοδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν από την ερχόμενη εβδομάδα και την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες των Βολιωτών σχετικά με τις θέσεις στις οποίες χρειάζονται ενίσχυση, ίσως αυτή έρθει από την ΑΕΛ, με την οποία υπάρχουν καλές σχέσεις λόγω του Αχιλλέα Νταβέλη, που είναι ταυτόχρονα πρόεδρος του ομίλου «Animus» αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οπως είναι γνωστό η «Animus» A.E. είναι ο μέγας χορηγός του Ολυμπιακού, αναλαμβάνοντας επίσης κάλυψη των ιατρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, ενώ η «21 Admedia Μike» απέκτησε την αποκλειστική κάλυψη και μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου των «ερυθρολεύκων» στη Γ’ Εθνική για τη σεζόν 2022-23.

Στον Ολυμπιακό δίνουν μεγάλη σημασία και σε μικρο-χορηγούς της καθημερινότητας και με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί «τα αρτοποιεία Ιορδάνη Φιλοσόγλου και Γεωργίου Μανδηλά για την προσφορά των υπέροχων εδεσμάτων στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας».

Η προετοιμασία

Στα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου ο προπονητής, Σάκης Θεοδοσιάδης, έχει από χθες όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και περιμένει τα επόμενα φιλικά για νέα συμπεράσματα. Το «τεστ» που ακολουθεί είναι μεθαύριο Κυριακή 21 Αυγούστου, με τον Αίαντα Σούρπης, που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στην Άλλη Μεριά και το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν και οι φίλοι της ερυθρόλευκης ομάδας…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου