ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόσθεσε εμπειρία στη θέση του τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός

πρόσθεσε-εμπειρία-στη-θέση-του-τερματ-863352

Οπως συνηθίζει ο Α.Σ. Ολυμπιακός κάθε Παρασκευή ανακοινώνει νέους ποδοσφαιριστές …κι αν τις προηγούμενες φορές ήταν αρκετοί, χθες ήταν ένας …για το Νο 1. Ετσι ο Ολυμπιακός χθες έκανε γνωστή τη συμφωνία του με τον γκολκίπερ Ζαχαρία Καβουσάκη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και ο προπονητής, Σάκης Θεοδοσιάδης, έψαχναν από καιρό την εμπειρία στη θέση του τερματοφύλακα, θέλοντας έναν γκολκίπερ με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες και ενώ πριν από αρκετές μέρες έγινε συζήτηση με τον Φώτη Κουτζαβασίλη, που ήταν στα Χανιά, τελικά κατέληξαν στον Ζαχαρία Καβουσάκη, ο οποίος είναι από το Ηράκλειο.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, με καταγωγή από την Κρήτη, γεννήθηκε στις 11/1/1989, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τον Πανσερραϊκό σε Φούτμπολ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2 (34 συμμετοχές) και έμεινε ελεύθερος την περασμένη Τετάρτη, με τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας κάνει μια προκαταρτική συζήτηση μαζί του, τελικά να κινείται άμεσα για τον κλείσει… και το έκανε!

Ο Καβουσάκης για πολλά χρόνια ήταν μέλος του ρόστερ του Εργοτέλη, από το 2008 μέχρι το 2015, έχοντας και 27 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και μια στη Β’ Εθνική, ενώ έχει πανηγυρίσει ανόδους στη μεγάλη κατηγορία τόσο με τον Εργοτέλη όσο και με τη Λάρισα. Ακόμη «ανέβηκε» κατηγορία με τον Πανσερραϊκό και ήταν πρωταθλητής με τον Αστέρα Αμαλιάδας στη Γ’ Εθνική.

Στην ΑΕΛ έπαιξε 4 φορές στην Α’ και 8 στη Β’ Εθνική, ενώ το 2017 πέρασε από τον Παναιτωλικό χωρίς όμως να αγωνιστεί.

Η ανακοίνωση για τον Καβουσάκη: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Ζαχαρία Καβουσάκη. Ο Ζαχαρίας είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1989 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανσερραϊκού στα πρωταθλήματα της Football League και της Super League 2. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ, στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ζαχαρία, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» συζητούν με ικανό σέντερ φορ, έναν έμπειρο αμυντικό μέσο, ενώ είναι πολύ κοντά και σε μια «επιστροφή» παίκτη, που αγωνίστηκε στην ομάδα το 2021.

Τη Δευτέρα πάντως στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό θα είναι οι ποδοσφαιριστές: Ζαχαρίας Καβουσάκης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Στέργιος Ψιάνος, Κλεβί Κόλα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αλέξανδρος Αναστασίου, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Απόστολος Λάμπος, Γιώργος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Καμπέρης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Χρήστος Αγρόδημος, Κώστας Κόφφας, Φώτης Καρατσόλης, Μάριος Παπαδήμος, Νικόλας Μυλωνάς, Μιχάλης Χατζηπλής, Βασίλης Ακριβόπουλος, Δημήτρης Αποστολίδης, Γιάννης Κοκκώνης, Ηλίας Σταμπουλής και Κώστας Σιουμουρέκης.

Τα διαρκείας

Πλέον στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία η συμπαράσταση και η στήριξη από τον κόσμο και ήδη η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας με το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

Η ανακοίνωση του ΑΣ για τα διαρκείας αναφέρει: «Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ ανδρών-γυναικών και βόλεϊ γυναικών για την περίοδο 2022-2023.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ποδόσφαιρο είναι:

Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ.

Οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης Βόλου.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, εκτιμώντας τη βοήθεια των φιλάθλων και έχοντας την πρόθεση να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο, αποφάσισε ότι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών εισιτηρίων θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας».

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. (αλλά και από τα καφέ River και Da Luz).

Για τα αλλά τμήματα οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες μπάσκετ ανδρών-γυναικών είναι Gold 50 ευρώ και Silver 30 ευρώ, ενώ για το βόλεϊ γυναικών εκδόθηκαν εισιτήρια διαρκείας με γενική τιμή 10 ευρώ.

Στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρεται επίσης: «Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

Δευτέρα το νέο ξεκίνημα

Το νέο ξεκίνημα στον Ολυμπιακό Βόλου γίνεται την ερχόμενη Δευτέρα. Ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 18:30 στην Άλλη Μεριά και δεν αποκλείεται στην «πρώτη» να υπάρχουν και εκπλήξεις… με παίκτες, πέρα από την παρουσία και του Γιάννη Νταόπουλου…

Επίσης τη Δευτέρα άπαντες περιμένουν και την στήριξη του κόσμου. Η ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακός για την πρώτη: «Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 1η Αυγούστου και ώρα 18.30 στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς ξεκινά επίσημα η περίοδος 2022-2023 για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς και η παρουσίαση στους φιλάθλους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου. Κατόπιν θα ακολουθήσει η πρώτη ανοικτή προπόνηση.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη και η παρουσία τους θα δώσει, όπως πάντα, το «χρώμα» σε αυτή την εκδήλωση της Ομάδας μας και θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου