ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει απαντήσεις, ετοιμάζει την «πρώτη»

περιμένει-απαντήσεις-ετοιμάζει-την-863847

Το νέο ξεκίνημα γίνεται στον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα και στην ομάδα θέλουν στην «πρώτη» να δώσουν το μήνυμα για το κάτι καλό, που πάει να γίνει και προετοιμάζονται γι’ αυτό, έχοντας ήδη ρόστερ με 21 ποδοσφαιριστές, και περιμένουν απαντήσεις, για να υπάρξουν και νέες προσθήκες εμπειρίας…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Επίσης τη Δευτέρα περιμένουν και τη στήριξη του κόσμου, κάτι που έχει προαναγγελθεί με ανακοινώσεις των οργανωμένων, ενώ το ίδιο ζήτησαν και οι παλαίμαχοι της ομάδας…

Ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στις 18:30 τη Δευτέρα στην Άλλη Μεριά δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει και … εκπλήξεις με παίκτες, πέρα από την παρουσία και του Γιάννη Νταόπουλου…

Όσον αφορά τις απαντήσεις που αναμένουν οι διοικούντες, μία είναι για τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα και στον Ολυμπιακό έχουν συζητήσει για την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ Ζαχαρία Καβουσάκη, που χθες έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανσερραϊκό, όπως από μεγαλύτερες κατηγορίες είναι και ο επιθετικός με τον οποίον έχει γίνει συζήτηση.

Πλέον στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία η συμπαράσταση και η στήριξη από τον κόσμο και ήδη η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας με το σύνθημα «Ο Ολυμπιακός έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του» και τις τιμές να είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ.

«Επανεκκίνηση» της Ενωσης Παλαιμάχων

«Επανεκκίνηση» με νέο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε για την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, που μετά τα δύσκολα χρόνια λόγω κορονοϊού πραγματοποίησε τη γενική της συνέλευση και τις εκλογές, με θετική συμμετοχή βετεράνων «ερυθρόλευκων» παικτών, αλλά και παρουσία του τωρινού προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη.

Μετά τις εκλογές που έγιναν, μοιράστηκαν και οι ρόλοι στο νέο Δ.Σ., στο οποίο πρόεδρος είναι ο Γιώργος Καραμίχαλος, ενώ συμμετέχουν και άλλες μεγάλες δόξες του παρελθόντος, αφού ένας από τους στόχους της Ε.Π.Π.Ο.Β. είναι κρατηθεί ζωντανή η μεγάλη και ένδοξη ιστορία του συλλόγου.

Το νέο ΔΣ για την «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου (Ε.Π.Π.Ο.Β)», συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Καραμίχαλος

Αντιπρόεδρος Α’: Δημήτρης Βαϊνάς

Αντιπρόεδρος Β’: Γιάννης Θεοδωρίδης

Γενικός γραμματέας: Σωτήρης Γκανάτσιος

Ταμίας: Σωτήρης Παπαϊωάννου

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Κώστας Σταματίου

Υπεύθυνος τύπου: Βασίλης Ζηνέλης

Υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων: Γιώργος Κασιούρας

Ειδικός σύμβουλος-τεχνικός: Βασίλης Σκούρας

Στη γενική συνέλευση των Παλαίμαχων προσκλήθηκε και παρέστη ο νέος προπονητής της τωρινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης, ενώ πρώτη απόφαση του νέου Δ.Σ. της Ε.Π.Π.Ο.Β

είναι η απόφαση στήριξης της νέας ομάδας: «Το Δ.Σ. της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου στηρίζει τη διοίκηση της ομάδας του Α.Σ. Ολυμπιακός, τους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές και καλεί τον κόσμο να πράξει το ίδιο, ενώ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες σε ό,τι τους ζητηθεί».

Φυσικό και αυτονόητο είναι ότι οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι παρόντες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, τον αγιασμό και το επίσημο ξεκίνημα για τη νέα περίοδο τη Δευτέρα 1η Αυγούστου και ώρα 18.30 στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου