Τρία παιδιά βολιώτικα η βάση του νέου Ολυμπιακού

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-02, 12:10:28
Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου από αριστερά Σκοπελίτης, Θεοδοσιάδης, Κόλα και Παπαϊωάννου
Τρία παιδιά βολιώτικα η βάση του νέου Ολυμπιακού

Από καιρό ήταν γνωστό πως η νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ’ Εθνική θα είχε το βολιώτικο στοιχείο και χθες κατά την παρουσίαση της νέας εποχής και του νέου προπονητή, επιβεβαιώθηκε πως η βάση της νέας ομάδας θα είναι τρία παιδιά Βολιώτικα!

Ο λόγος για τους Φίλιππο Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, οι οποίοι ήταν παρόντες στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, επιβεβαιώνοντας πως θα είναι τα πρώτα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας τη νέα χρονιά.

Αφού πρώτα άκουσαν τα καλά λόγια για αυτούς από τον Σάκη Θεοδοσιάδη, στη συνέχεια μίλησαν και οι ίδιοι για τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης δήλωσε πως σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι και παραμένει η οικογένειά του, γι’ αυτό και θεώρησε αυτονόητο να ανανεώσει τη συνεργασία του και να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα υπό την καθοδήγηση πλέον του νέου προπονητή.

Ο Κλέβι Κόλα δήλωσε, επίσης, ότι ήταν και για εκείνον το ίδιο εύκολη η απόφαση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ο καθρέπτης θα είναι το γήπεδο, ενώ ανέφερε κι αυτός ότι στα υπέρ της ομάδας είναι και το αθλητικό κέντρο.

Κόλα και Σκοπελίτης αποτελούν τον συνδετικό κρίκο με το παρελθόν, ενώ ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου επιστρέφει στον Βόλο μετά από σύντομη απουσία και επεσήμανε ότι θέλει να δικαιώσει όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφει στον Ολυμπιακό και έτοιμος να προσφέρει, ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει πιο ψηλά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=