ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εχουν τεθεί οι προτεραιότητες για τον Ολυμπιακό Βόλου

εχουν-τεθεί-οι-προτεραιότητες-για-τον-892103

Προτεραιότητες για τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου είναι το θέμα προπονητή με πρώτο στη λίστα τον Σάκη Θεοδοσιάδη και η γενικότερη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, συζητώντας με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αυτό που θέλουν οι διοικούντες είναι να έχουν υλοποιήσει πολλά απ’ αυτά πριν από την 4η Ιουλίου, ημέρα της γενικής συνέλευσης, που θα γίνει σε ανοιχτό χώρο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

Στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν καθημερινά συζητήσεις για την καλύτερη στελέχωση της ομάδας, που θα αγωνιστεί την περίοδο 2022-23 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν πιο επίσημες.

Στο θέμα προπονητή πάντα πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Σάκη Θεοδοσιάδη και πιθανόν σήμερα να υπάρξει ένα ακόμη βήμα για τη συνεργασία των δυο πλευρών, αφού στον Ολυμπιακό Βόλου θεωρούν πως το όνομα, η δουλειά, οι φιλοδοξίες, οι επιτυχίες και το ήθος του νεαρού αλλά καταξιωμένου τεχνικού μπορούν να αποτελέσουν εγγύηση για το νέο ξεκίνημα της ομάδας.

Ο 47χρονος προπονητής Σάκης (Θεοδόσης) Θεοδοσιάδης φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία δημιουργίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, ενώ είναι γνωστός ειδικά στον θεσσαλικό χώρο, καθώς έχει εργαστεί στην καριέρα του με επιτυχία στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος από Δ’ Εθνική στη Γ’ και έπειτα στη Β’ Εθνική) και στον Απόλλωνα Λάρισας (άνοδος από τη Γ’ στη Football League).

Πρωταθλητής ήταν και με τη Βέροια, τα τελευταία δυο χρόνια δούλεψε στον Διαγόρα Ρόδου και είχε και σύντομο πέρασμα από τη Σπάρτη και την Καλαμάτα.

Ο Θεοδοσιάδης έχει θητεύσει ως προπονητής σε 128 αναμετρήσεις Β’ Εθνικής και 84 αγώνες Γ’ Εθνικής, έχοντας συνολικά 102 νίκες, 43 ισοπαλίες και 67 ήττες και πιο πριν ως παίκτης (κεντρικός αμυντικός) ήταν σε Νάουσα, Τρίκαλα, Μετέωρα, Λαμία, Λάρισα, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ευρισκόμενος αυτές τις μέρες στη γενέτειρα του, την Ακρολίμνη Πέλλας, μετά την πρώτη κρούση που του έγινε – την οποία θεωρεί ιδιαιτέρα τιμητική – ζήτησε λίγο χρόνο, για να αποφασίσει, ενώ ξεκαθάρισε πως για την απόφασή του για το πού θα εργαστεί δεν παίζει ρόλο η κατηγορία, αλλά το καλό περιβάλλον, το οποίο σήμερα μπορεί να βρει στον Βόλο, ώστε να δημιουργήσει κάτι καλό.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη συνεχίζει, παρά τις όποιες δυσκολίες συναντά, τις επαφές και με ποδοσφαιριστές και όπως έχει ειπωθεί θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο βολιώτικο στοιχείο, ενώ στόχος είναι να υπάρχει μια βάση με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από την περσινή χρονιά.

Σ’ αυτό το πλάνο οι άνθρωποι του Α.Σ. Ολυμπιακός έχουν τους Βολιώτες Φίλιππο Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα, Γιώργο Παπακώστα, Αχιλλέα Κωνσταντίνου και δυο άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη και φιλοδοξίες, με τους οποίους έχουν γίνει κάποιες αρχικά διερευνητικές συζητήσεις, που έως το τέλος του μήνα θα έχουν πάρει επίσημη μορφή.

Επίσης υπάρχει μια λίστα Βολιωτών σε καλή ηλικία που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες και εκτός Μαγνησίας, όπως ο αμυντικός Σεραφείμ Παπαϊωάννου.

Το «σχέδιο» για την αξιοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιρικού υλικού είναι σε εξέλιξη, ενώ φυσικά στην ομάδα θα υπάρχουν και προσθήκες εμπειρίας, ώστε να υπάρξει ανταγωνιστικό ρόστερ, πριν ακόμη ξεκινήσει η επίσημη μεταγραφική περίοδος, που φέτος για τα ερασιτεχνικά σωματεία αρχίζει την 1η Αυγούστου (έως και 31.10.2022).

Έτσι μέχρι την 4η Ιουλίου υπάρχει αισιοδοξία πως θα έχουν κλείσει αρκετά θέματα, ενώ μέχρι την επόμενη Τρίτη θα έχουν ξεκαθαρίσει και θέματα που θα αφορούν και στην προετοιμασία της ομάδας.

Πάντως στις 4 Ιουλίου στην ετήσια γενική συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου θα αναλυθεί και η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου