ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει για την άνοδο ο Βόλος 2004

παίζει-για-την-άνοδο-ο-βόλος-2004-894126

Εχοντας για ένα εξάμηνο μόνο νίκες, ο Βόλος 2004 δίνει αύριο Κυριακή το τελευταίο ματς της περιόδου, που είναι και το πλέον κρίσιμο παιχνίδι, αφού θα κρίνει την άνοδο της βολιώτικης ομάδας στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ο Βόλος 2004 είναι πρώτος στη βαθμολογία με 42 βαθμούς και αύριο (17:00) στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη απέναντι στους Λέοντες, που είναι στην 2η θέση με 40, και η βολιώτικη ομάδα θέλει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Στον α’ γύρο ο Βόλος 2004 είχε κερδίσει τους Λέοντες 3-0 (15′ πέν. Ογκίτσι, 30′ Ζήγρα, 40′ Ζντράβκοβιτς) και η ομάδα της Ελένης Κουσκούνη με την καλύτερη επίθεση θέλει και αύριο να πιστοποιήσει την ανωτερότητά της απέναντι σε μια επίσης δυνατή ομάδα, η οποία έχει την καλύτερη άμυνα, καθώς εκτός από τα τρία γκολ που δέχθηκε στον Βόλο η εστία της δεν έχει παραβιαστεί ξανά!

Όμως και η βολιώτικη ομάδα έχει να δεχθεί γκολ από τις 13 Μαρτίου, όταν είχε κερδίσει με 4-1 τον Κιλκισιακό, που είναι η μοναδική ομάδα από την οποία έχει χάσει φέτος (1-0 στο Κιλκίς), ενώ οι Λέοντες εκτός από την ήττα στον Βόλο έχουν μια ισοπαλία 0-0 στην Κομοτηνή με τη Ροδόπη.

Για το σύνολο της Ελενας Κουσκούνη, φέτος έχουν σκοράρει 12 παίκτριες. Η Χαρά Νέννε και η Αναστασία Ζήγρα έχουν πετύχει από 10 γκολ, 6 έχει η Ιβάνα Ζντράβκοβιτς, 5 η Ναυσικά Ογκίτσι, 4 η Χρύσα Βέτσικα, από 2 οι Μαρία Αβντόλι, Σοφία Παπαδοπούλου, Ευαγγελία Νάνου και από 1 οι Χρυσή Αναγνώστου, Κατερίνα Γάτου, Μαρκέλλα Γκέκα και Ολια Κέκκου.

Επίσης να σημειωθεί ότι στο αυριανό ματς ο Βόλος 2004 αναμένεται να έχει και τη συμπαράσταση Βολιωτών φιλάθλων, ενώ διαιτητής του κρισίμου τελευταίου αγώνα θα είναι ο Γιώργος Κόκκινος από τη Χαλκιδική.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου