ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φέρνει Βολιβιανό επιτελικό μέσο ο Ολυμπιακός Βόλου

φέρνει-βολιβιανό-επιτελικό-μέσο-ο-ολυ-204718

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να κινείται και μεταγραφικά, με την επόμενη κίνηση να είναι διεθνής επιτελικός μέσος από τη Βολιβία!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός είναι χωρίς αγώνα ακόμη μέσα στο 2022, αλλά η διοίκηση, που θέλει να ισχυροποιήσει την ομάδα για τη συνέχεια, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με νεαρό παίκτη από τη Λατινική Αμερική, που βάσει των πληροφοριών όχι μόνο θα κάνει την διάφορα, αλλά θα έρθει στον Βόλο ως πρώτο του βήμα για μια ευρωπαϊκή καριέρα.

Μάλιστα λέγεται ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον 23χρονο Βολιβιανό μέσο που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας του, είναι διεθνής με την Εθνική U-21 και πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Ελλάδα και στον Βόλο, για να οριστικοποιηθεί μια μεταγραφή που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας.

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν ήδη κάποια νέα πρόσωπα και κάποιοι είναι και έτοιμοι να αγωνιστούν, όπως ο νεαρός επιθετικός Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης που ήρθε στο Βόλο με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ, αλλά και ο Πέτρος Πέλκας που επέστρεψε.

Επίσης στην ομάδα έχει ενσωματωθεί και δεν είναι πίσω σε προπονήσεις ο 19χρονος Άγγλος ακραίος επιθετικός, Μαλίς Κόμπι Ασαμόα, που ο Ολυμπιακός απέκτησε από την Καλαμάτα.

Για κάποιους άλλους παίκτες απομένουν τα τυπικά για τα δελτία τους, ενώ πλέον υπολογίζεται κανονικά και ο 20χρονος Ιβοριανός Σαλίμ Ντιαμπί, που ήρθε το καλοκαίρι από την Ισπανία, ωστόσο το επίσημο ντεμπούτο του άργησε λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων που δεν ξεπεράστηκαν έγκαιρα, με συνέπεια να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πρώτα 10 ματς.

Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον 23χρονο αριστερό μπακ από το Αζερμπαϊτζάν Τουράν Μανάφοβ, αλλά και τον Πορτογάλο Τιάγκο Νάνι Ρότσα Φερέιρα, που έχει πιο πολλές παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Νάνι αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και εντάχθηκε στην Καλαμάτα το περασμένο καλοκαίρι μετά από δύο χρόνια στην Επισκοπή, αρχικά στη Γ’ Εθνική και μετά με 17 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ.

Σε σχέση πάντως με την ομάδα και το ρόστερ του 2021, υπάρχουν και παίκτες που έχουν αποχωρήσει και είναι οι Μπάτροβιτς, Ναά, Χατζηπιρπιρίδης, Χάσεκ, Ντουάρτε, Βλάχος, Ιβαντζίκης, Φραντζέσκος, Ενκόα και Σουλεϊμάν!

Για τον Ολυμπιακό εκτός από την ενίσχυση το μεγάλο ερώτημα είναι η αγωνιστική δράση και το πότε θα αρχίσει, αφού μετά τις δυο αναβολές αγώνων του, την ίδια τύχη είχε κι αυτός που ήταν προγραμματισμένος για αύριο στα Τρίκαλα.

Για σήμερα η Σούπερ Λιγκ 2 ανέβαλε τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και την πρωτοπόρο Ξάνθη και το παιχνίδι μεταξύ της Ρόδου και της -επίσης πρωτοπόρου- ΑΕΚ Β’ που μάλιστα θα ήταν και τηλεοπτικά! Το ίδιο έγινε και με τις αναμετρήσεις Απόλλων Πόντου-Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΟΤ-Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την αναβολή του ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό για την 11η αγωνιστική της Super League 2 λόγω 11 κρουσμάτων Covid-19, στην 12η του περασμένου Σαββατοκύριακου δεν θα αγωνιζόταν, καθώς υπήρχε το προγραμματισμένο ρεπό, ενώ από την 13η αγωνιστική αναβλήθηκε και την περασμένη Τετάρτη το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ Β’ στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και στο επόμενο διάστημα θα φορτωθούν στο πρόγραμμα έξτρα Τετάρτες μετά και την αναβολή του αγώνα με τα Τρίκαλα.

Ακόμη ο προπονητής του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είδε παίκτες που ανιχνεύτηκαν θετικοί στον κορονοϊό και που υπολογίζει, να μην έχουν κάνει προπόνηση και σίγουρα προβληματίζεται για την ετοιμότητά τους, ενώ η ομάδα θέλει να ξεκινήσει και την αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη και να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και με κάποιες αλλαγές στο ρόστερ.

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 μπαίνει στη 14η και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο (15/1)

14.45 Ολυμπιακός Β’ – Καβάλα

Διαιτητής: Καλατζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Αύριο Κυριακή (16/1)

14.45 Απόλλων Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας

14.45 Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός

14.45 Βέροια – Πιερικός

17.00 ΑΕΛ – Νίκη Βόλου

Π.Ο.Τ. Ηρακλής – Ξάνθη (αναβλήθηκε)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου