ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Τριάδα» …για ανάκαμψη!

τριάδα-για-ανάκαμψη-262420

Ως ευκαιρία για την αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη βλέπουν στον Ολυμπιακό Βόλου τον αυριανό αγώνα έδρας, με τον Θεσπρωτό, αλλά και συνολικά τους τρεις αγώνες το 2021.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό και στην Ξάνθη, θέλει αύριο τη δεύτερη φετινή του νίκη στην 8η αγωνιστική της Super League 2, στο τέταρτο παιχνίδι στη Νεάπολη, όπου έχει πάρει τη μια και μοναδική νίκη του (3-2 τον Απόλλωνα Πόντου) και έχει ακόμη μια ισοπαλία με τον Ηρακλή (1-1) αλλά και μια ήττα (0-1) από τον Πιερικό!

Στον Ολυμπιακό έχουν συνειδητοποιήσει πως η ομάδα έχει μείνει αρκετά πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, αφού και εκτός έδρας έχει πάρει μόλις έναν βαθμό με την ισοπαλία (2-2) στις Σέρρες και έχει πλέον τρεις ήττες σε Βέροια (3-0), Καρδίτσα (4-0) και Ξάνθη (2-0). Επίσης πρέπει να αλλάξει στο αρνητικό του ξεκίνημα ότι έχει δεχτεί γκολ σε όλα του τα ματς και δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία.

Η «τριάδα» των αγώνων που ακολουθεί από αύριο και ώς το τέλος του Δεκέμβρη θεωρητικά είναι αυτή που ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί να πάρει 9 βαθμούς, αρκεί να είναι σοβαρός, προσεκτικός και να έχει τη νοοτροπία νικητή στο γήπεδο, αν και τίποτα πλέον δεν είναι εύκολο αν δεν υπάρξει η απαραίτητη βελτίωση στους ερυθρόλευκους!

Ο Ολυμπιακός στην αυριανή 8η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό που δεν έχει πάρει βαθμό εκτός έδρας …αλλά εκμεταλλευόμενος την δική του έδρα είναι στους 9 βαθμούς και ψηλότερα από τον Ολυμπιακό, έχοντας κάνει και το ρεπό του. Βέβαια ο Θεσπρωτός στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια του μπορεί να μην έχει σκοράρει αλλά και οι τρεις ήττες του ήταν με 1-0, σε Καρδίτσα, Ξάνθη και Αριδαία.

Μετά τον Θεσπρωτό υπάρχει έξοδος την Κυριακή (19/12) στην Καβάλα, όπου κερδίζουν όλοι (!), ενώ και πάλι Τετάρτη αλλά 29 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί στην Νεάπολη τον Αλμωπό Αριδαίας για την 10η αγωνιστική.

Και ο Αλμωπός είναι ψηλότερα από τον Ολυμπιακό με τρεις νίκες έδρας και μια στην Καβάλα, ενώ στις άλλες του τρεις εξόδους είχε ήττες σε Βέροια, Καρδίτσα και Ξάνθη.

Στον Ολυμπιακό βέβαια το μόνο που σκέπτονται είναι το αυριανό ματς όπου ο προπονητής Εμανουέλ Καγιέχα περιμένει να δει την κατάσταση του Μπάτροβιτς, που ήταν αλλά δεν έπαιξε στην Ξάνθη λόγω προβλήματος τραυματισμού, αλλά και του Ξύδα που έπαιξε λίγο και το πρόβλημά του έφερε αντικατάστασή του! Πάντως δεν θα έχει πάλι στην διάθεσή του τον τραυματία Δημήτρη Στάμου και τον 20χρονο Ιβοριανό Σαλίμ Ντιαμπί, που δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του.

Αψογη φιλοξενία

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη για την άψογη φιλοξενία και την παραχώρηση γηπέδου στο προπονητικό της κέντρο, στο οποίο προπονήθηκε η ομάδα μας παραμονή του μεταξύ μας παιχνιδιού» αναφέρει η ανακοίνωση της βολιώτικης ομάδας σχετικά με τη φιλοξενία της στην ακριτική πόλη και υπόσχεται να ανταποδώσει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπόσχεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στον Βόλο».

Τσοπουλίδης διαιτητής αύριο

Την αυριανή αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Super League 2, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Θεσπρωτό, που θα διεξαχθεί στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης Βόλου, θα διευθύνει ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Τσοπουλίδης ήταν διαιτητής και στην φετινή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στις Σέρρες (2-2), ενώ αύριο βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Διπλάρης (Καρδίτσας) και Άγγελος Ζίρδας (Δράμας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης (Ημαθίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων).

Νίκη πέρσι

Τον περασμένο Ιούνιο ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Θεσπρωτό στην Football League για πρώτη φορά. Στις 12/6/21 στη Νεάπολη κέρδισε 4-2 (32’ Τσαγκαλίδης, 48’ Βασιλούδης, 90’ Φιλίποβιτς-16’ Μπίκας, 89’ Πέντσας), ενώ στο ματς του α’ γύρου (24/4) έχασε στην Θεσπρωτία 1-0 (64’ Κοντοές).

Την περίοδο 2019-20 είχε γνωρίσει βαριά ήττα 4-1 (14’, 90’Ραμίρες, 22’Μπίκας, 69’ Ευθυμίου-74’ Φαζός) στην Ηγουμενίτσα, ενώ παίζοντας με τον Θεσπρωτό στον Αλμυρό ήρθε 1-1 (18’ Πόζογλου-90’ Γώγος).

Με τον Θεσπρωτό πάντως πιο πριν την περίοδο 16-17 αλλά στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός κέρδισε στον Βόλο 3-0 με τρία γκολ του Φλίγκου και στην Ηγουμενίτσα κέρδισε 1-2 με σκόρερ τους Αλ. Αναστασίου και Λόρι Κέρη.

Αλλη μία Τετάρτη

Η δεύτερη από τις εμβόλιμες αγωνιστικές, ημέρα Τετάρτη, που έχει στο πρόγραμμα της SL2 είναι η αυριανή για τον Ολυμπιακό Βόλου κι ενώ στην πρώτη του είχε τη φετινή μοναδική του νίκη!

Συνολικά οι Τετάρτες για τον Ολυμπιακό είναι 10 (Τετάρτη είναι το ρεπό του στην 29η στις 6/4) και στις περισσότερες είναι γηπεδούχος και μόνο 3 είναι εκτός Βόλου αφού μια είναι (5/1/2022) το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό!

Μέσα στο 2021 οι αγωνιστικές Τετάρτες είναι άλλες δύο και ο Ολυμπιακός Β., έχοντας κερδίσει στη Νεάπολη (24/11) τον Απόλλωνα Πόντου, αύριο υποδέχεται τον Θεσπρωτό και στις 29/12 θα περιμένει και τον Αλμωπό Αριδαίας.

Τα εισιτήρια και ο τρόπος εισόδου

Για τον τρόπο προμήθειας των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Θεσπρωτό, ενημέρωσε η διοίκηση των ερυθρολεύκων μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε και αναφέρει τα εξής: «Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-22.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 9:00-15:00 και από τις 18:00-21:00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη 15/12, 15:00) θα λειτουργήσει κανονικά το εκδοτήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για την προμήθεια εισιτηρίων, από τις 10:00-12:00

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ γενική είσοδος.

Με την αγορά των εισιτηρίων θα συμπληρώνεται από τους φιλάθλους το έντυπο ιχνηλάτησης εισερχομένων.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός».

Στις οδηγίες εισόδου αναφέρονται τα εξής: «Κατά την είσοδο στο γήπεδο και κάθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον Cocid-19.

Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών θα προσκομίζουν PCR Test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί από τις 12:30 για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του. Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να παραλάβουν στο εκδοτήριο του γηπέδου και να συμπληρώσουν απαραίτητο έντυπο για την είσοδο τους στις κερκίδες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου