ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταίο «τεστ» πριν την ετοιμότητα

τελευταίο-τεστ-πριν-την-ετοιμότητα-346045

Το τελευταίο του τεστ πριν το πρωτάθλημα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που την άλλη Κυριακή θα ξεκινήσει τα επίσημα παιχνίδια του από τις Σέρρες και ως τότε θέλει να ξεκαθαρίσει το «τοπίο», αφού περιμένει τη θετική απόφαση για τα δελτία και να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου στις 16:00, με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και με το παιχνίδι να αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται πως θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά την είσοδο των φιλάθλων στο ΕΑΚ και το εισιτήριο ορίστηκε στα 5 ευρώ και η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 4, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν βέβαια με μεγάλη αγωνία αλλά και αισιοδοξία την απόφαση από την εκδίκαση στην έφεση κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ, αναφορικά με τα ανακληθέντα δελτία των παικτών του και πλέον η Βολιώτικη ΠΑΕ όπως και άλλες της Super League 2 προερχόμενες από τη Football League, ελπίζουν σε απόφαση που θα τις δίνει το δικαίωμα να διατηρήσουν το ρόστερ τους χωρίς περιορισμούς!

Στα υπέρ για να υπάρξει θετική απόφαση και να μην υπάρξει ανάκληση των δελτίων, είναι το γεγονός πως η ΕΠΟ παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι δεν υπήρξε ποτέ απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που να αναφέρει πως οι προερχόμενες ομάδες από τη Football League στη συγχώνευσή τους στην Super League 2 υποχρεώνονται να τηρήσουν τη διαδικασία αδειοδότησης!

Τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου περιμένει φέτος τον κόσμο στο γήπεδο. Οσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, για τα παιχνίδια έδρας της ομάδας οι τιμές είναι άκρως προσιτές και αρχίζουν από 50 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Επιστροφή στο γήπεδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει τη δυνατότητα να δει ξανά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, η οποία μετά από έξι χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στη Super League 2, στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την συνέχιση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Τέσσερις είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων, των οποίων θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι και αφορούν το σύνολο των παιχνιδιών έδρας, πρωτάθλημα Super League 2, Κύπελλο Ελλάδος, φιλικά. Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Αναλυτικά οι τιμές:

FANS: (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας FANS θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

LADIES (50 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας LADIES θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

SILVER (100 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας SILVER θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη.

GOLD (250 ευρώ): Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη και επιπλέον θα έχουν πρόσβαση στο parking του δημοτικού σταδίου της Νεάπολης.

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ».

Οι νέες ημερομηνίες

Οταν η Super League έστελνε το αρχικό καλεντάρι στις ΠΑΕ υπολόγιζε την έναρξη 17 Οκτωβρίου. Η μετάθεσή της δύο εβδομάδες μετά, πρόσθεσε δύο επιπλέον αγωνιστικές ημέρα Τετάρτη στο πρόγραμμα, αυτές της 16ης Φεβρουαρίου και της 9ης Μαρτίου. Συνολικά θα υπάρξουν έξι αγωνιστικές που θα διεξαχθούν Τετάρτη, ώστε το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί 1η Μαΐου.

Το νέο καλεντάρι:

1η αγωνιστική: Κυριακή 31 Οκτωβρίου

2η αγωνιστική: Κυριακή 7 Νοεμβρίου

3η αγωνιστική: Κυριακή 14 Νοεμβρίου

4η αγωνιστική: Κυριακή 21 Νοεμβρίου

5η αγωνιστική: Κυριακή 28 Νοεμβρίου

6η αγωνιστική: Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

7η αγωνιστική: Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

8η αγωνιστική: Κυριακή 19 Δεκεμβρίου

9η αγωνιστική: Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

10η αγωνιστική: Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

11η αγωνιστική: Κυριακή 9 Ιανουαρίου

12η αγωνιστική: Κυριακή 16 Ιανουαρίου

13η αγωνιστική: Κυριακή 23 Ιανουαρίου

14η αγωνιστική: Κυριακή 30 Ιανουαρίου

15η αγωνιστική: Κυριακή 6 Φεβρουαρίου

16η αγωνιστική: Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

17η αγωνιστική: Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου

18η αγωνιστική: Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

19η αγωνιστική: Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

20ή αγωνιστική: Κυριακή 6 Μαρτίου

21η αγωνιστική: Τετάρτη 9 Μαρτίου

22η αγωνιστική: Κυριακή 13 Μαρτίου

23η αγωνιστική: Κυριακή 20 Μαρτίου

24η αγωνιστική: Κυριακή 27 Μαρτίου

25η αγωνιστική: Τετάρτη 30 Μαρτίου

26η αγωνιστική: Κυριακή 3 Απριλίου

27η αγωνιστική: Κυριακή 10 Απριλίου

28η αγωνιστική: Κυριακή 17 Απριλίου

29η αγωνιστική: Τετάρτη 27 Απριλίου

30ή αγωνιστική: Κυριακή 1 Μαΐου.

Το μπάσκετ

Αρχίζει από αύριο τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής ανδρών (μετά το ρεπό στην πρεμιέρα) ο Ολυμπιακός Βόλου. Στον 3ο όμιλο που μετέχει η Βολιώτικη ομάδα οι ομάδες είναι 13 μετά την «αποχώρηση» της Χαλκίδας και μετά την μερική διαμόρφωση του προγράμματος για τον Ολυμπιακό άλλαξαν η 1η (ήταν να αντιμετωπίσει τον ΑΓΣ Ιωαννίνων) και η 12η αγωνιστική!

Ετσι ο Ολυμπιακός θα έχει το πρώτο επίσημο τζάμπολ στην 2η αγωνιστική αύριο Κυριακή 24/10 όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Λευκάδα και το πρώτο ματς στο ΕΑΚ Βόλου είναι 31 Οκτωβρίου με τους Τιτάνες Παλαμά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου