Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να δώσει συνέχεια στο απόλυτο

να-δώσει-συνέχεια-στο-απόλυτο-401371

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, δείχνοντας πως το απόλυτο σε τρεις αγώνες δεν είναι τυχαίο, αλλά αποτέλεσμα σωστής δουλειάς, θέλει σήμερα (16:00 Cosmote Sport 2 HD) ο Βόλος παίζοντας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστικής της Super League 1.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα από την κορυφή της Super League με το απόλυτο 3 στα 3 έχει νέα πρόκληση μπροστά της στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο δεν έχει κερδίσει τις δυο προηγούμενες χρονιές και σήμερα τον βρίσκει προερχόμενο από δυο ήττες (1-0) σε Γιάννενα και Χαριλάου, ενώ στην πρεμιέρα είχε κερδίσει 4-0 τον Απόλλωνα.

Και η ψυχολογία είναι υπέρ του Βόλου που ξεκίνησε με νίκη επί της Λαμίας (2-1), κέρδισε και στη Ριζούπολη (1-3) αλλά και την περασμένη Πέμπτη με το εμφατικό 3-0 (και) τον Ατρόμητο, έκανε το δικό του ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος, ενώ είναι ώς σήμερα και η πιο παραγωγική ομάδα.

Ο Ισπανός προπονητής Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ανέφερε πως: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα, ενώ το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μας και το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους», ενώ και ο Κέβιν Ροσέρο τόνισε πως «πάμε βήμα – βήμα για να διατηρούμε την ταυτότητα που έχουμε ως ομάδα» με τον Κολομβιανό να σκοράρει για πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη.

Το βήμα – βήμα έχει σήμερα τη νέα πρόκληση της βολιώτικης ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό τον οποίο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις δυο προηγούμενες περιόδους στη Super League 1, έχοντας πάντως πέρσι ισοπαλία και θέλοντας σήμερα το καλύτερο.

8/12/19: Βόλος – Παναθηναϊκός 1-1 (34’ πεν. Μουνίθ – 7’ πεν. Χατζηγιοβάνης), 1/3/20: Παναθηναϊκός – Βόλος 4-1 (3’ Νάγκι, 44’, 68’ Μακέντα, 76’ Χατζηγιοβάνης – 53’ Γέντρισεκ), 24/10/20: Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1 (56’ Καρλίτος – 88’ Μπαρτόλο) και 27/1/21: Βόλος – Παναθηναϊκός 0-2 (42’ Καμπετσής, 65’ Ιωαννίδης), είναι τα μέχρι τώρα παιχνίδια μεταξύ των δυο σημερινών αντιπάλων…

Ενώ σήμερα στις 16.00 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και η σκέψη όλων είναι στο θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει και άλλον «αέρα» για τα ματς του Οκτώβρη, ο ερχόμενος μήνας αρχίζει με την 5η αγωνιστική (Σάββατο 2/10, 16:00) Βόλος – Αστέρας Τρίπολης και στη συνέχεια υπάρχει ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕΚ και δοκιμασία στην έδρα του Ιωνικού.

Η αποστολή

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, με το απόλυτο που έχει συνδυάσει με καλό ποδόσφαιρο και τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο, αναζητά λύσεις ώστε να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέπτεται την επιστροφή στις νίκες με κάποιες αλλαγές. Ο Διούδης θα είναι λογικά κάτω από τα δοκάρια, αν και υπήρχε η σκέψη για να χρησιμοποιηθεί ο Μπρινιόλι στη θέση του. Ο Βιγιαφάνιες πήρε φανέλα βασικού στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά ήταν πολύ κακός και λογικά θα πάρει τη θέση του ένας εκ των Λούντκβιστ και Βιτάλ, ενώ πιθανόν να αγωνιστεί από την αρχή ο Παλάσιος, ως εξτρέμ.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Μαουρίσιο και η τριάδα να αποτελείται από τον Βραζιλιάνο, αλλά και τους Ρούμπεν-Αλεξανδρόπουλο. Επιπλέον, Καρλίτος και Ιωαννίδης διεκδικούν μια θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Κουτσιαύτης διαιτητής

Την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League 1, Παναθηναϊκός – Βόλος, που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 16:00, στη Λεωφόρο θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας και ο οποίος πέρσι ήταν διαιτητής σε δυο ματς εκτός έδρας της Βολιώτικης ομάδας που πήρε ισοπαλίες (σε Γιάννενα και Ριζούπολη).

Φέτος ο Κουτσιαύτης σφύριξε στα ματς: Ολυμπιακός – Απόλλων 4-1 και Ιωνικός – Αρης 1-0, πέρσι βρήκε τη βολιώτικη ομάδα στα παιχνίδια: Βόλος – Γιάννινα 1-1 και Απόλλων – Βόλος 3-3 και την περίοδο 2019-20 στα εκτός έδρας Λάρισα – Βόλος 3-1 και ΠΑΟΚ – Βόλος 1-0.

Βοηθοί του σήμερα θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου) και τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Στο VAR θα είναι οι Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών).

Μέχρι 2/10 τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται μέχρι το Σάββατο 2 Οκτωβρίου. Τα φετινά εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ) 700 Ευρώ (διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου).

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 200 Ευρώ.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ) 100 Ευρώ. Οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-27671.

Και η Κ19 με ΠΑΟ

Σήμερα αγωνίζεται και η Κ19 με τον ΠΑΟ εκτός έδρας στο αντίστοιχο πρωταθλήματα Νέων της Super League 1. Στην 4η αγωνιστική η Κ19 του Στέφανου Ξηροφώτου έχοντας ως τώρα μια νίκη (1-0 την Λαμία) και δυο ήττες, μια εκτός έδρας (1-0) από τον Απόλλωνα και μια στο Βόλο από τον Ατρόμητο (1-4) θα αγωνιστεί (12.30) στο Α.Κ. του Παναθηναϊκού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου