Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για την πρόκληση του δυο στα δυο ο ΝΠΣ Βόλος

για-την-πρόκληση-του-δυο-στα-δυο-ο-νπσ-β-417120

Μια νέα πρόκληση έχει σήμερα (16:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 ο ΝΠΣ Βόλος, που θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, θέλοντας μια δεύτερη επιτυχία μετά τη νίκη (2-1) της πρεμιέρας με τη Λαμία την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η πρόκληση για τη βολιώτικη ομάδα είναι το δυο στα δύο με νέα νίκη, κάτι που δεν είχε κάνει πέρσι, όταν μετά τη νίκη της πρεμιέρας στο Περιστέρι είχε χάσει από τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, ενώ μια νίκη σήμερα στη Ριζούπολη θα έχει και μεγάλη αξία με τους κυανέρυθρους να μένουν κορυφή και να έχουν και παιχνίδι έδρας μεσοβδόμαδα στο Βόλο.

Πριν την εμβόλιμη 3η αγωνιστική (Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, 20:30 με Ατρόμητο) στον ΝΠΣ Βόλος σήμερα σκέπτονται μόνο το μεσημεριανό ματς με τον Απόλλωνα, έχοντας αισιοδοξία, καλή ψυχολογία, περισσότερες λύσεις, γνώση για τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και πίστη στον στόχο να κερδίζουν κάθε αντίπαλο και γι’ αυτό θέλουν μια δεύτερη νίκη, την πρώτη εκτός έδρας για φέτος, σε ένα γήπεδο που πέρσι έπαιξε τρεις φορές και δεν έχασε!

Για το σημερινό ματς ένα ακόμη θετικό για τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είναι οι πολλές επιλογές, αφού υπήρξε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαν Μπαριέντος, αλλά υπάρχει η επιπλέον λύση με τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ετσι όλα δείχνουν πως η 11άδα μπορεί να έχει μια αλλαγή σε σχέση με το νικηφόρο ματς της πρεμιέρας. Οι Κλέιμαν, Πουρίτα, Φεράρι, Ρομέρο, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ είναι οι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν το ματς με τους Νίνη, Σοάρες, να διεκδικούν μια θέση.

Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός από αυτά με τους μόνιμους το τελευταίο διάστημα τραυματίες Ορόζ, Ρινέρ, Ριένστρα και Τριανταφύλλου.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Νίνης, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Με γενικότερο στόχο φέτος το κάτι παραπάνω, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο ΝΠΣ Βόλος θέλει τη νίκη, καθώς πέρσι σε δυο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα play out υπήρξαν ισοπαλίες.

Στο πρώτο παιχνίδι 30/11/20, αν και βρέθηκε να χάνει 3-0, η βολιώτικη ομάδα ισοφάρισε σε 3-3 (43’ Τσιλούλης, 48’ Ντομίνγκες, 55’ Μπεντινέλι-60’ Δουβίκας, 79’ Μπαρτόλο, 90’ Κολόμπο) ενώ στα play out 26/4/21 οι δυο σημερινοί αντίπαλοι έμειναν στο 0-0.

Στη Ριζούπολη πέρσι υπήρξε ακόμη ένα ματς στις 21/12/20, που δεν έχασε και με αντίπαλο την ΑΕΚ 2-2 (3’ Τάνκοβιτς, 71’ Ανσαριφάρντ-15’ Φεράρι, 34’ Ουάρντα), ενώ στον Βόλο 21/2/21 είχε κερδίσει τον Απόλλωνα 2-0 (34’ πεν. Δουβίκας, 52’ Ριένστρα).

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας προέρχεται από τη βαριά ήττα (4-0) από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά στον ΝΠΣ Βόλος δεν «ξεγελιούνται» ούτε από το γεγονός ότι ο αντίπαλος δέχθηκε 4 γκολ, αλλά και γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος.

Ο Γιάννης Πετράκης για τον Απόλλωνα θα υπολογίζει και στον Μπρούνο Άλβες, ενώ θα λείψουν ο Φατιόν που αποβλήθηκε στην πρεμιέραμ αλλά και οι Μαρτίνες και Βιτλής…

Περράκης ο διαιτητής

Τη σημερινή αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 Απόλλων-ΝΠΣ Βόλος στις 4 το απόγευμα θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Περράκης από την ΕΠΣ Αθηνών που θα σφυρίξει το πρώτο του παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 31χρονος Περράκης από το 2013 που είναι στους πίνακες, έχει σφυρίζει 60 ματς, 9 της SL1 2, 11 της Football League και 40 της Γ’ Εθνικής.

Σήμερα βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Θανάσης Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών), ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Πέντε ματς σήμερα

Σήμερα εκτός από το ματς του Απόλλωνα με τον Βόλο, Ατρόμητος και Παναιτωλικός στο Περιστέρι θα ψάξουν για την πρώτη νίκη στη σεζόν. Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο ΟΦΗ, ενώ παγίδες στους δυο ευρωπαίους ευελπιστούν να βάλουν Αστέρας Τρίπολης και Λαμία. Οι Αρκάδες, με την παράδοση στο πλευρό τους, περιμένουν τον ΠΑΟΚ που κέρδισε στο Γιβραλτάρ για τους ομίλους του Conference League. Στο «Αθανάσιος Διάκος», ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα έπειτα από τη νικηφόρα πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

16:00 «Γεώργιος Καμάρας»,

Απόλλων Σμύρνης-ΝΠΣ Βόλος (CS3)

18:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου,

Ατρόμητος-Παναιτωλικός (NS2)

18:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»,

ΟΦΗ-ΑΕΚ (CS2)

20:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»,

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (NS PRIME)

20:30 «Αθανάσιος Διάκος»,

Λαμία-Ολυμπιακός (CS1).

Σήμερα η Κ19

Σήμερα αγωνίζεται η Κ19 στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 1. Η Κ19 του Στέφανου Ξηροφώτου έχοντας ως τώρα μια νίκη (1-0 την Λαμία) και μια ήττα εκτός έδρας (1-0) από τον Απόλλωνα θα υποδεχθεί στο ΕΑΚ (12.00) τον Ατρόμητο. Διαιτητής είναι ο Γιάννης Ντελέζος (Λάρισας) με βοηθούς τους Αλ. Αναστασίου-Δ. Σακκά (ΕΠΣΘ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου