ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό Βόλου από την προσφυγή του Ντα Κάμπο

δεν-ανησυχούν-στον-ολυμπιακό-βόλου-απ-422907

Ενα ακόμη πρόβλημα μέσα στα τόσα που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό πήγε να δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ήρθε και η προσφυγή του Ντα Κάμπο σε μια στιγμή που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα ακόμη και στην αδειοδότηση από την ΕΕΑ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Αργεντινός μέσος Ερναν Ντα Κάμπο είχε έρθει πέρσι το καλοκαίρι στον Βόλο, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ επίσημα στον Ολυμπιακό, καθώς καθυστερούσε το πρωτάθλημα και δόθηκε κατόπιν και δικής του επιθυμίας στον Απόλλωνα Λάρισας στη Σούπερ Λιγκ 2, όπου είχε 17 συμμετοχές (13 βασικός, 4 ως αλλαγή, κανένα γκολ και μία ασίστ), παίζοντας 995 λεπτά και μόνο σε ένα ματς ολόκληρο 90λεπτο.

Στη συνέχεια απαίτησε, για να επανέλθει στο Βόλο, πολύ μεγαλύτερο από το συμβόλαιο που αρχικά είχε συμφωνήσει και έτσι λύθηκε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, όμως στη συνέχεια κατέθεσε προσφυγή!

Προχθές στην εκδίκαση της υπόθεσης η πλευρά του παίκτη ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε εξοφλήθηκε από τους «ερυθρόλευκους», προτού καταλήξει στον Απόλλωνα Λάρισας δανεικός, ούτε και ότι υπέγραψε κάποιο σχετικό έγγραφο, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες περί πλαστογραφίας!

Ο Ολυμπιακός και διά του προέδρου του Σωτήρη Μαυρονάσιου, ο οποίος ήταν παρών στην εκδίκαση, απέρριψε τον ισχυρισμό του Αργεντινού Ερνάν Ντα Κάμπο, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση της διοίκησης της ΠΑΕ, η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σχετικά με τον ισχυρισμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ερνάν Ντα Κάμπο, ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του και δεν υπέγραψε δήλωση εξόφλησης στο ΚΕΠ, τονίζει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Από την πλευρά μας προσκομίσαμε επίσημο έγγραφο θεωρημένο από το ΚΕΠ με το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν είχε καμία οικονομική απαίτηση από την ΠΑΕ. Πότε δεν θα καταθέταμε κάποιο έγγραφο, αν δεν ήταν γνήσιο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα καταθέσει μήνυση κατά του Ερνάν Ντα Κάμπο και που πρώην ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλος, Σαλβαδόρ Σάντσες, για ψευδή κατάθεση.

Υ.Γ. Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως όσες τρικλοποδιές κι αν προσπαθούν να μας βάλουν, δεν θα καταφέρουν να μας κλονίσουν. Συνεχίζουμε δυνατοί τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά».

Επίσης ζητούμενο τον Ολυμπιακό Βόλου είναι και η επιστροφή στην «κανονικότητα», καθώς πρέπει να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα με τον κορονοϊό που «χτύπησε» την ομάδα!

Άλλωστε μετά τη ματαίωση του φιλικού το περασμένο Σάββατο με τον Λεβαδειακό, στην ΠΑΕ θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι το Σαββατοκύριακο ίσως και την Παρασκευή με ομάδα Γ’ Εθνικής από τη Μαγνησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου