ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΣΦΟΒ γιορτάζει τα 50 χρόνια

ο-σφοβ-γιορτάζει-τα-50-χρόνια-437990

Πενήντα χρόνια ζωής και αγώνων στις κερκίδες γιορτάζει φέτος ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου (ΣΦΟΒ), που καταγράφεται ως ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερος στο επαρχιακό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Δεν είναι μόνο 50 χρόνια, που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι δίπλα στην ομάδα, στις κερκίδες όλων των γηπέδων της Ελλάδας, αφού και πιο πριν υπήρχε συνδεσμιακή δράση εντός και εκτός, καθώς πριν τον σημερινό ΣΦΟΒ, πρώην ΣΦΕΟΒ από το 1961 υπήρξε ο Σ.Φ.Ο.Ε. που είχε και ρόλο στην τότε συνένωση του Ολυμπιακού με τον Εθνικό.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολυμπιακού έχει καταγράψει χιλιάδες χιλιόμετρα με εκδρομές των μελών του σε όλη την Ελλάδα και η τρομπέτα του Αντρέα ακούστηκε παντού, με τους παλιότερους να θυμούνται και τα πούλμαν στη σειρά στην Ιάσονος όπου για πολλά χρόνια ήταν τα γραφεία του.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολυμπιακού με πρώτο πρόεδρο τον Τσαγκλή, επίτιμο τον Μέμμο Παρίση και συνεχιστή της ιστορίας τον Χρ. Τσιτσιρίγκο και άλλους, σε ανακοίνωσή του για τα 50 χρόνια του αναφέρει: «Ο ΣΦΟΒ γιορτάζει τα 50 χρόνια ζωής του μεγαλύτερου επαρχιακού Συνδέσμου Φιλάθλων. Το 1971 μία παρέα ολυμπιακών οπαδών ίδρυσε τον ΣΦΟΒ, έναν Σύνδεσμο που ήταν και είναι σημείο αναφοράς στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Σήμερα, το 2021, ο ΣΦΟΒ παραμένει ζωντανός και δυνατός και στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι κυρίαρχη ποδοσφαιρική δύναμη με τον περισσότερο κόσμο και εισιτήρια από κάθε άλλη επαρχιακή ομάδα στη χώρα μας, ότι θα είμαστε κοντά στην ομάδα μας, θα εγγυηθούμε για το καλύτερο μέλλον του Ολυμπιακού μας και θα σφυρηλατήσουμε την ενότητα και τη συσπείρωση των χιλιάδων οπαδών μας.

Είμαστε αποφασισμένοι και αισιόδοξοι ότι θα δούμε ξανά τον Ολυμπιακό μας στην ανώτερη κατηγορία με τους 18.000 οπαδούς μας να επιστρέφουν και να χαίρονται με τις επιτυχίες μας.

Σύντομα η διοίκηση του ΣΦΟΒ θα διοργανώσει μεγάλη συνεστίαση για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια, με καλεσμένους όλους τους φίλους μας, τους διοικούντες ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, πολιτικούς και δημοσιογράφους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου