Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ικανοποίηση στην Ολλανδία

ικανοποίηση-στην-ολλανδία-507820

Για ενδέκατη ημέρα συνεχίστηκε χθες στην Ολλανδία η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΝΠΣ Βόλος στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο της Victoria 03 στο Μπόσχενχουφντ, 17 χλμ από την πόλη Μπρέντα, όπου επικρατεί ικανοποίηση από την δουλειά που γίνεται στην Βολιώτικη ομάδα.

Τα μέχρι τώρα συμπεράσματα από τις διπλές προπονήσεις και τα φιλικά ματς είναι θετικά για τη βολιώτικη ομάδα και χθες οι παίκτες του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς, με τον Ισπανό τεχνικό να δουλεύει τόσο στην ενδυνάμωση και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενώ μεγάλο μέρος της απογευματινής προπόνησης αφιερώθηκε σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού.

Ο Νταν Ριένστρα ανέβασε ρυθμό και πιθανότατα στο φιλικό του Σαββάτου με την Ουτρέχτη (7.00 μ.μ.) να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στο αυριανό φιλικό πιθανόν να αγωνιστεί και ο Ζαν Πιερ Ρινέρ, ο οποίος έχει καλύψει σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος. Οι νεαροί Τριανταφύλλου και Τερεζίου ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων, ενώ οι Γκρίλο και Κύρκος έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω τραυματισμών.

Φερνάντες: «Όσο πιο ψηλά»

Ο Πάολο Φερνάντες ήρθε φέτος στην Βολιώτικη ομάδα από την Καστεγιόν, με στόχο να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Από τις πρώτες του εμφανίσεις στα φιλικά, ο Ισπανός εξτρέμ δείχνει πως έχει όλα τα στοιχεία, για να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα.

Ηταν ο σκόρερ του τέρματος του Βόλου με την Μαλίν στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου, έχοντας πολύ καλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας πως έχει προσαρμοστεί στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Ο Φερνάντες προέρχεται από την ισπανική σχολή ποδοσφαίρου, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Μ. Σίτι.

Ο 23χρονος εξτρέμ με δηλώσεις του από την Ολλανδία όπου προετοιμάζεται η ομάδα, τόνισε τα εξής:

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι εξαιρετικές. Διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο, χαιρόμαστε το παιχνίδι και έχουμε καταφέρει από την πρώτη κιόλας στιγμή να γίνουμε μια «δεμένη» οικογένεια.

Το αθλητικό κέντρο στο οποίο γίνεται η προετοιμασία είναι πολύ καλό. Τα γήπεδα είναι εξαιρετικά και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές. Καθημερινά πηγαίνουμε την προπόνηση με τα ποδήλατα και απολαμβάνουμε μια πολύ ωραία διαδρομή μέσα στη φύση.

Οι προπονήσεις είναι σκληρές σε καθημερινή βάση και όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, υπακούοντας σε όλα όσα ζητεί ο προπονητής μέσα στο γήπεδο».

Για τους στόχους που θέτει η ομάδα και ο ίδιος για τη νέα χρονιά: «Απ’ ότι γνωρίζω ο Βόλος πέρυσι έκανε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και όλοι στην ομάδα επιθυμούμε να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο του συλλόγου. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα καταφέρουμε να «δέσουμε», ως ομάδα, έτσι ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό.

Μια ομάδα για να πετύχει θα πρέπει να θέτει υψηλούς στόχους. Εμείς στοχεύουμε ψηλά, κρατώντας, ωστόσο, χαμηλούς τόνους. Προτιμούμε να μιλάμε με την απόδοσή μας στο γήπεδο. Δεν γνωρίζω τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο, πήρα μία γεύση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Θα χρειαστεί να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας, εάν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, έτσι ώστε ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο, για να δει την ομάδα, να φεύγει χαρούμενος.

Οσο για τους δικούς μου στόχους, εύχομαι πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής και να προσφέρω σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα και μέσα από τον Βόλο να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαι φιλόδοξος και με σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα τα καταφέρω».

Για τον προπονητή και τον τρόπο δουλειάς στις προπονήσεις: «Οπως προανέφερα, δουλεύουμε σε πολύ υψηλούς ρυθμούς στην Ολλανδία, από την πρώτη μέρα. Ο προπονητής μας είναι απαιτητικός, όπως και οι συνεργάτες του. Απαιτεί πειθαρχία, προσήλωση στην προπόνηση και προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πιέζει σε όλους τους χώρους, αποδίδοντας σωστό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο χρόνος κυλά υπέρ μας…».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος για τον θάνατο του Ι. Τσιτσιμπή, πατέρα του Γενικού Διευθυντή της ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ Βόλος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γενικού Διευθυντή της ομάδας Πέτρου Τσιτσιμπή για τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου