ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αρχίζει για 15 μεταγραφές

αρχίζει-για-15-μεταγραφές-512606

Για την ενίσχυση του ρόστερ, που αλλάζει, κινούνται στη Νίκη Βόλου, θέλοντας να υπάρχει πληρότητα στις αρχές του επόμενου μήνα, όταν θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τη νέα περίοδο που η ομάδα θα αγωνιστεί στη δεύτερη νέα επαγγελματική κατηγορία.

«Θα έρθουν περίπου 15 νέοι ποδοσφαιριστές σ’ ένα ρόστερ 25-26 ποδοσφαιριστών» είχε τονίσει κατά την παρουσίαση του ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης και παρ’ ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ανακοινώσεις απόκτησης νέων ποδοσφαιριστών, στην ΠΑΕ έχουν γίνει προεργασίες, συζητήσεις και συμφωνίες, αλλά θα προηγηθεί το ξεκαθάρισμα από το περσινό ρόστερ.

Και εδώ δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, αν και έγινε γνωστό από την Ισπανία ότι ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ επέστρεψε στην πατρίδα του και θα ανήκει στην Κομποστέλα.

Μετά από συζητήσεις που έχουν γίνει αναμένονται και εκπλήξεις στις αποχωρήσεις παικτών, αφού σε μια τέτοια λίστα υπάρχουν ονόματα παικτών που στο περσινό πρωτάθλημα ήταν αρκετά ψηλά σε αριθμό συμμετοχών.

Στο περασμένο πρωτάθλημα είχαν συμμετοχή 25 παίκτες. Σε όλα τα ματς (18) αγωνίστηκαν ο Λούκας Γκαρσία και ο Άλεξ Κρουθ, ενώ σε 17 ματς έπαιξε ο Νέτι Μέτσε και ο Σέρχιο Γκονζάλες. Σε 16 αναμετρήσεις πήρε μέρος ο Αντόνιο Ροχάνο και σε 15 ο Ηλίας Πολίμος. Ο Πέτρος Καλουτσικίδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, ενώ θα αποχωρήσει ο Κώστας Περιστερίδης και πριν τον Ντομίνγκεθ έφυγε και ο Χουάν Ματέα.

«Η ομάδα θα αποτελείται από διάφορες κατηγορίες παικτών. Θα υπάρχουν πολλοί νεαροί φιλόδοξοι, θα υπάρχουν οι παίκτες που έχουν εμπειρία και βρίσκονται σε καλή ηλικία και θα υπάρξουν και 2-3 έμπειροι παίκτες που είναι αναγκαίοι σε μία ομάδα. Βέβαια, ακόμη και αυτοί που θα αποκτηθούν για την εμπειρία θα είναι πολύ καλοί αθλητές. Τον Αύγουστο θα γίνει προσπάθεια να προστεθούν και 1-2 παίκτες από πιο ψηλά, γιατί εκείνη την περίοδο εμφανίζονται ευκαιρίες απόκτησης παικτών από ψηλότερο επίπεδο. Με τις κινήσεις που γίνονται είμαι πολύ αισιόδοξος. Ο κόσμος θα δει κάτι διαφορετικό και σίγουρα θα το αγαπήσει και θα το στηρίξει» είναι το μεταγραφικό πλάνο όπως προσδιορίστηκε από τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη και πλέον η ΠΑΕ θα περάσει από την θεωρία στην πράξη ανακοινώνοντας μεταγραφές.

Από τους ξένους σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει ο για δυο χρόνια πρώτος σκόρερ της Νίκης Τόνι Ροχάνο, από τους «νέους» ένας θα είναι έμπειρος γκολκίπερ και «έπαιξε» δυνατά το όνομα του Βλάντιμιρ Μπάγιτς, στην άμυνα το όνομα που ακούστηκε ήδη είναι του Χρήστου Γρομητσάρη που ήταν μαζί με τον Βοσνιάδη -πριν -στην ομάδα των Χανίων, ενώ τα αδέλφια Γιάννης και Θάνος Κυρίτσης που αγωνίζονταν στον Διαγόρα ενδέχεται επίσης να διεκδικήσουν θέσεις στο ρόστερ των «κυανόλευκων».

Πάντως παρά τα σενάρια που ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλης Βενέτης, παραδέχτηκε ότι έχει γίνει προεργασία αλλά παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μη δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, όπως είπε.

Η ΠΑΕ Νίκη ρίχνει μεγάλο βάρος και στο οργανωτικό και εκτός θεμάτων διαρκείας, εξασφάλισης γηπέδων και της προετοιμασίας που θα γίνει στο Πήλιο αναμένεται μια ακόμη επιπλέον προσθήκη στο «χώρο» ανάμεσα στο προπονητικό team και της διοίκησης.

H ΠΑΕ Νίκη πάντως έχει ενημερώσει από καιρό τι θα ισχύσει με τους φιλάθλους που αγόρασαν (για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε) εισιτήρια διαρκείας και δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν ούτε ένα παιχνίδι και προτάθηκαν εναλλακτικές λύσεις στους κατόχους των παλιών διαρκείας, προκειμένου να μη χάσουν τα χρήματά τους, ενώ αναλυτικές πληροφορίες δίνονται με e-mail στο [email protected] ή στα τηλέφωνα 24210-85221 και 24210-62644.

Χρυσό και ασημένιο για την Ιωαννίδη

Η αθλήτρια του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, Ευτυχία Ιωαννίδη, κατέκτησε την πρώτη θέση στα 400 μικτή ατομική και τη δεύτερη θέση στα 200 ύπτιο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία Κορασίδων, σημειώνοντας πολύ καλές επιδόσεις.

Πολύ καλές ήταν οι επιδόσεις και των άλλων παιδιών της ομάδας, που αγωνίστηκαν τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα.

Το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου «συγχαίρει την Ευτυχία, όπως και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για τις μέχρι τώρα προσπάθειες κι εύχεται καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου