ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ήττα έφερε παραίτηση Ξηροφώτου

η-ήττα-έφερε-παραίτηση-ξηροφώτου-613253

Την παραίτησή του γνωστοποίησε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού και την ήττα από την Καβάλα ο Βολιώτης προπονητής του Ολυμπιακού Στέφανος Ξηροφώτος.

«Αναλαμβάνω μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί και μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραιτούμαι από τη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου» ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Ξηροφώτος δίνοντας πάντως στήριξη στην ομάδα και τους παίκτες…

Ο Βολιώτης τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Αναλαμβάνω ευθύνη στο μέρος που μου αναλογεί για τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων 10 ημερών. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και πρέπει να προχωρήσει, οπότε κάτι πρέπει ν’ αλλάξει. Για το καλό της ομάδας παραιτούμαι και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη συνεργασία, τους ποδοσφαιριστές και όλον τον κόσμο γιατί πραγματικά στήριξε, Κάναμε τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες. Είχαμε και μέτριες και κακές στιγμές όπως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή). Εγώ από την πλευρά μου ότι μπορούσα έκανα και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αντιστοιχεί και παραιτούμαι. Από εκεί και πέρα εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο και ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για το τι έφταιξε και δεν ήρθε το αποτέλεσμα, ο Στέφανος Ξηροφώτος υπογράμμισε: «Στο ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Εκεί που δεν κάναμε το 2-0 έγινε το 1-1. Μετά είχαμε και τους δύο τραυματισμούς και γενικά υπάρχει κακοδαιμονία. Αν γινόταν το 2-0 θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι, γιατί όντως η ομάδα πήγε με καλό ποδόσφαιρο να κερδίσει. Όταν κάτι δεν πάει καλά όλοι έχουμε ευθύνη, με πρώτο εμένα. Δεν μπορούν ν’ αλλάξουν όλοι οι παίκτες, αλλά κάτι πρέπει ν’ αλλάξει. Πήγαν όλα στραβά, οπότε την αναλαμβάνω εγώ. Εμείς είχαμε σ’ όλο αυτό το διάστημα είχαμε μία απόδοση μέτρια προς καλή και τελευταία δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Είναι λεπτή η γραμμή ανάμεσα σε επιτυχία και αποτυχία. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, που είχαμε στην αρχή και που ήρθαν και μετά».

Σε ανακοίνωση της η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει πως κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας κ. Στέφανου Ξηροφώτου και του τεχνικού τιμ και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου