ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το 3ο βήμα… της 1ης θέσης

για-το-3ο-βήμα-της-1ης-θέσης-646193

Το τρίτο βήμα, από τα δεκαοκτώ, του φετινού πρωταθλήματος της Football League, που ο στόχος είναι πάντα η κορυφή θέλει να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, που στις 15:00 υποδέχεται τη Βέροια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της κατηγορίας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, το τρίτο σε διάστημα οκτώ ημερών, ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει την αγωνιστική του ανωτερότητα στο γήπεδο, να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να φτιάξει το σερί νικών που θα τον κρατήσει στην κορυφή ως το τέλος της Football League.

Μάλιστα σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου μετά από 13 μήνες θα έχει έδρα και πάλι στην Νεάπολη και μετά τη νίκη της πρεμιέρας ως γηπεδούχος στην Φιλιππούπολη Λάρισας (1-0 την Τρίγλια) και το μεσοβδόμαδο «διπλό» στην Κοζάνη (1-3 την ΑΕ Ποντίων), θέλει άλλη μια νίκη για το 3 στα 3 στην 3η αγωνιστική του βορείου ομίλου…

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα, αλλά γνωρίζοντας και πώς να τις ξεπεράσει, ποντάρει στις δικές του δυνάμεις και στο ότι η ομάδα φτιάχτηκε για να αλλάξει κατηγορία.

Στον φετινό Ολυμπιακό θέλουν βήμα – βήμα και αγώνα με αγώνα να πιστοποιούν στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος και σήμερα αυτό θα πρέπει να φανεί από την αρχή ως το τέλος του ματς που θεωρητικά είναι το πρώτο ντέρμπι, παρότι είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, αφού και η αντίπαλος έχει κάνει ξεκίνημα επίσης με 2 νίκες!

Η Βέροια εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι έπαιξε στη σειρά τα δυο πρώτα παιχνίδια στην έδρα της, κερδίζοντας ομάδες που ακόμη δεν έχουν βαθμό (3-0 την ΑΕΠ Κοζάνης και 1-0 την Καλαμαριά), είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει δεχτεί γκολ… και ο Ολυμπιακός με σοβαρότητα και διαρκή προσπάθεια σήμερα θέλει και μπορεί να φτάσει στη νίκη έχοντας και την ευκαιρία να αφήσει πίσω του μια σημαντική αντίπαλο!

Στα δυο ως τώρα παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα αλλά σήμερα θα έχει τουλάχιστον μια αλλαγή λόγω της απουσίας του Χρήστου Αγρόδημου, που είχε έναν τραυματισμό και αντικαταστάθηκε στο ματς στην Κοζάνη.

Ο νεαρός Βολιώτης Γιώργος Παπακώστας, που έπαιξε στο δεύτερο 45λεπτο πήγε πολύ καλά και πιθανόν θα πάρει τη θέση του Αγρόδημου, εκτός αν θεωρηθεί απόλυτα έτοιμος και προτιμηθεί ο Αργεντίνος Φράνκο Κολέλα.

Οι Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Θωμάς Γραικός, Νίκος Μπουτζίκος, Ιγκόρ Φιλίποβιτς, Μιχάλης Γιαννίτσης, Κλεβί Κόλα, Φίλιππος Σκοπελίτης, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, Ιάσων Παπαδημητρίου θα είναι πιθανόν οι 9 από τους 11 που θα ξεκινήσουν στον σημερινό αγώνα στη Νεάπολη, την ώρα που οι Στάθης Βασιλούδης και Γεράσιμος Βουκελάτος θα διεκδικήσουν μια θέση.

Τάσης διαιτητής

Ο Γιώργος Τάσης της Ένωσης Ηπείρου που είναι αξιολογημένος διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τη Βέροια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League. Ο Τάσης έχει σφυρίξει 17 παιχνίδια SL1, και φέτος 2 ματς SL2.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτησίες στην σημερινή (4/4) 3η αγωνιστική στο βόρειο όμιλο της Football League:

15.00 Απόλλων Π.-Καβάλα

Διαιτητής: Μπαϊλής (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Μάνος (Λάρισας)

4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

15.00 Ολυμπιακός-Βέροια

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Δέλλιος (Πέλλας)

4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

15.00 Πιερικός-Θεσπρωτός

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Νταβέλας (Μακεδονίας)

4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

15.00 Αλμωπός-ΑΕΠ Κοζάνης

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Τυριακίδης (Μακεδονίας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

15.00 Τρίγλια-Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Στάμος (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών), Βρούζος (Πιερίας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. Ομάδα Β. Ν-Ι-Η Γκολ

  1. Ολυμπιακός 6 2-0-0 4-1
  2. Βέροια 6 2-0-0 4-0
  3. Καβάλα 6 2-0-0 3-1
  4. Πανσερραϊκός 3 1-0-1 3-2
  5. Θεσπρωτός 3 1-0-1 1-1
  6. Πιερικός 3 1-0-1 2-2
  7. Τρίγλια 1 0-1-1 1-2
  8. Αλμωπός 1 0-1-1 1-3
  9. Καλαμαριά 0 0-0-2 0-2
  10. ΑΕΠ Κοζάνης 0 0-0-2 1-6

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου