ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου: Άμεσα ανάκτηση… ετοιμότητας

νίκη-βόλου-άμεσα-ανάκτηση-ετοιμότητ-786697

Στην ατομική «δουλειά» από τους ποδοσφαιριστές για την όσο το δυνατόν άμεση ανάκτηση της ετοιμότητας έχουν ρίξει το βάρος στη Νίκη Βόλου «ακούγοντας» χωρίς κάτι επίσημο ότι είναι πολύ κοντά η επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων που θα «σημάνει» έστω και με τρίμηνη καθυστέρηση την έναρξη και του πρωταθλήματος της Football League!

Ενώ προς το παρόν συνεχίζεται το πρόγραμμα των ατομικών και των τηλεπροπονήσεων ώστε οι κυανόλευκοι να κρατηθούν σε μία ικανοποιητική φυσική κατάσταση, στην ΠΑΕ Νίκη παρακολουθούν τις εξελίξεις και τις δηλώσεις περιμένοντας ουσία και αποφάσεις, εκφράζοντας την άποψη ότι μπορεί με αυστηρή τήρηση των όσων προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο να υπάρξει και αγωνιστική δράση. Πάντως αρχικό ζητούμενο είναι οι ομαδικές προπονήσεις στο γήπεδο και να μην συνεχιστεί η απουσία των παικτών από το γήπεδο και κυρίως ζητούμενο είναι να επανέλθει η αγωνιστική ετοιμότητα όταν θα ανάψει το πράσινο φως για επισήμους αγώνες…

Πάντως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλης Βενέτης, προ ημερών τόνισε πως υπάρχει αβεβαιότητα για το αν και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League, λέγοντας πως δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη αν και ένα αισιόδοξο μήνυμα, είναι πως ξεκίνησε ο εμβολιασμός και υπάρχει πίεση ενώ απαισιόδοξο είναι ότι στην κατηγορία είναι ομάδες δεν έχουν αδειοδότηση και γενικότερα δεν υπάρχουν κανόνες που να τηρούνται.

«Αν το πρωτάθλημά μας ήταν δυνατό και ανταγωνιστικό δεν θα είχαμε ανάγκη. Όπως βλέπουμε, στην Ελλάδα μόνο η Σούπερ Λιγκ 1 παίζει, ενώ σε άλλες χώρες γίνονται κανονικά τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών. Αν το προϊόν μας ήταν ανταγωνιστικό δεν θα υπήρχαν τα προβλήματα που έχουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι παρά την αδράνεια η ομάδα έμεινε ενωμένη: «Στόχος μας είναι να «δεμένη» η ομάδα και να λειτουργεί ως οικογένεια. Σε αυτό πιστεύω πως πετύχαμε. Όταν ξεκινήσουμε η συνοχή και η αγάπη που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Νίκης Στάικος Βεργέτης ικανοποιημένος για την ως τώρα τήρηση των προγραμμάτων περιμένει τους παίκτες στο γήπεδο για να τους φέρει σε πιο αγωνιστική ετοιμότητα και να αποκτήσουν και ρυθμό ευρισκόμενοι ήδη 306 μέρες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι!

Η Νίκη πάντως παραμένει «θεατής» στις μη εξελίξεις και σε αναμονή αποφάσεων για ξεκίνημα τονίζοντας πάντα πως αυτό που προέχει είναι η προστασία της δημόσιας Υγείας.

Ολοι πάντως κάνουν υπομονή, μέχρι να υποχωρήσει η πανδημία και να επιστρέψουν στο γήπεδο ενώ υπάρχει διαρκής επικοινωνία παικτών προπονητή αφού η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League που μεταφέρεται για Φεβρουάριο καθιστά δύσκολο το να επανέλθει η αγωνιστική ετοιμότητα όταν θα ανάψει το πράσινο φως για επισήμους αγώνες…

Στο μεταξύ εξελίξεις αναμένονται σύντομα στις επαφές της Νίκης με ομάδα της Αργεντινής για συνεργασία και ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Ρήγας Στύλας, που χειρίζεται το θέμα έχει τονίσει πως με αυτή την κίνηση «σκοπός μας είναι να φύγουμε από τις μικρές κατηγορίες, να ανέβουμε στην πρώτη ώστε να πάρουμε και ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης εμβέλειας» ενώ για την επανέναρξη της Football League είπε: «Πιστεύω ότι θα αρχίσει αρχές Φεβρουαρίου. Η πανδημία ήρθε σαν βόμβα. Κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον. Το ποδόσφαιρο δίνει ψυχική υγεία και πνευματική ηρεμία στον κόσμο. Θέλουμε κι εμείς να βγούμε από το καβούκι μας. Υπάρχει επαγγελματική ομάδα που δεν κάνει προπονήσεις;».

Εξ αποστάσεως τα διαρκείας

Και εξ αποστάσεως μπορούν οι φίλοι της ομάδας να κάνουν προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αυτή την περίοδο που η λειτουργία των γραφείων έχει ανασταλεί.. Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας, και έτσι μπορούν να κάνουν κράτηση και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού παρότι δεν είναι γνωστό το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν θα υπάρξει κόσμος στο Πανθεσσαλικό που θα είναι έδρα, η ζήτηση είναι αυξημένη και ιδιαίτερα από φίλους της ομάδας που πέρσι δεν είχαν διαρκείας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας που είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά και υπάρχει μέριμνα για τους οργανωμένους οπαδούς, τους ανέργους, τις γυναίκες και τους φοιτητές. Οι ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ είναι: Blue: €50: Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: €100: Αφορά όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: €200 / VIP: €500: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Family: €120: Αφορά οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

-Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο2020-2021 της Football League στο Νότιο Όμιλο που είναι:

1η αγωνιστική: Νίκη-Αιγάλεω

3η: Νίκη-Ιάλυσος

5η : Νίκη-Σαντορίνη

8η : Νίκη-Καλλιθέα

9η : Νίκη-Επισκοπή

11η: Νίκη Βόλου-Ρόδος

13η: Νίκη-Αστέρας Βλαχιώτη

15η : Νίκη-Καλαμάτα

16η : Νίκη-Ασπρόπυργος

Σε κυκλοφορία τα ημερολόγια

Από τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης τέθηκαν σε κυκλοφορία τόσο τα ημερολόγια για το έτος 2021, όσο και τα φούτερ της Λέσχης. Μάλιστα το ημερολόγιο είναι άκρως εντυπωσιακό, καθώς γίνεται μία ιστορική αναδρομή στο καμάρι της προσφυγιάς από την ίδρυσή της, αλλά και αναφορά στα προπολεμικά χρόνια που αγωνιζόταν η Νίκη Βόλου με σπάνιες και συλλεκτικές φωτογραφίες. Επίσης, ο πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης ευχαριστούν θερμά και τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου