Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χωρίς ρεπό …πάει στο 2021

χωρίς-ρεπό-πάει-στο-2021-791823

Χωρίς γιορτινές διακοπές στην προετοιμασία ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται να μπει στο 2021, αφού δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση καθώς την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου η βολιώτικη ομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 1 έχοντας μπροστά της ένα «φορτωμένο» αγωνιστικά Ιανουάριο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος χωρίς ρεπό, μετά από αυτό των πολλών ημερών τα Χριστούγεννα, προετοιμάζεται για την αρχή του β’ γύρου της Super League 1, έχοντας την Δευτέρα το πρώτο ματς του 2021 και ένα «φορτωμένο» αγωνιστικά πρώτο μήνα που δίνει οκτώ αγώνες μέσα στον Γενάρη.

Ο Βόλος ΝΠΣ θα αρχίσει τη νέα χρόνια με ματς στο Πανθεσσαλικό με τον Ατρόμητο, θα ακολουθήσουν δυο συνεχόμενοι αγώνες στην Θεσσαλονίκη με Άρη και ΠΑΟΚ και μέσα στον Ιανουάριο το «φορτωμένο» πρόγραμμα έχει ματς στο Βόλο με Λαμία και Παναθηναϊκό και εκτός έδρας σε Γιάννενα και Λάρισα ενώ θα έχει και αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος ενώ περιμένει και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ….που μπορεί να φέρει κι άλλες αλλαγές!

Αυτές τις μέρες πάντως το μυαλό όλων είναι στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας 4/1 στο Πανθεσσαλικό, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, με το οποίο ξεκινά αγωνιστικά η νέα χρονιά και ο β’ γύρος της Super League.

Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας Ανχελ Λόπεθ ετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι χωρίς να υπολογίζει τους Κολόμπο, Τσοκάνη, Τέκιο, Κρητικό και περιμένοντας ως την τελευταία στιγμή τους έτοιμους αγωνιστικά νεοαποκτηθέντες Γκρίλο και Σάντος η παρουσία των οποίων στο ματς με τον Ατρόμητο θα εξαρτηθεί από το αν θα είναι έτοιμα τα δελτία τους αφού η μεταγραφική περίοδος τυπικά αρχίζει από αύριο.

Πάντως τόσο ο 27χρονος Αργεντίνος Φαούστο Γκρίλο που μπορεί να παίξει και στόπερ και αριστερός μπακ και ο 29χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ρενάτο Σάντος είναι στη διάθεση του Λόπεθ αφού ο Βόλος ΝΠΣ έχει μπροστά του ένα δεκαήμερο με τρία σημαντικά ματς αφού μετά την 14η αγωνιστική την ερχόμενη Δευτέρα (4/1) και το ματς τον Ατρόμητο (17.15), αμέσως μετά για την 15η η βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί Πέμπτη (7/1) στο Χαριλάου (17.15) με τον Άρη και Κυριακή 10 Ιανουαρίου (15.00) στην Τούμπα για την 16η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ.

Στο δευτεριάτικο ματς με τον Ατρόμητο για τον Βόλος ΝΠΣ, θα λείψει ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός Ροντρίγκο Κολόμπο που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς του α’ γύρου, ο οποίος έχοντας συμπληρώσει και 4 κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να λείψει και στο ματς της 16ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, ενώ επίσης θα απουσιάσουν οι τραυματίες Τάσος Τσοκάνης, Σέρτζιο Τέκιο και Τάσος Κρητικός.

Οσον αφορά στον Αμρ Ουάρντα που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ θα παίξει τη Δευτέρα το τελευταίο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος και μετά θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Δικεφάλου με χαρακτηριστικό να έχει αντίπαλο δυο φορές σε 4 μέρες τον Ατρόμητο! Αυτό θα γίνει αφού ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 7/1 θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ο Ουάρντα αμέσως μετά, την Κυριακή 10/1, θα έχει αντίπαλο και τον Βόλο!

Για το δευτεριάτικο ματς η βολιώτικη ομάδα θέλει ένα καλό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο με περισσότερη εκμετάλλευση της έδρας αφού ο ΝΠΣ Βόλος έχει αποσπάσει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (10, έναντι 6 στο Πανθεσσαλικό), ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης, πάνω από δύο μήνες και από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17 Οκτωβρίου.

Στα εντός έδρας παιχνίδια σε έξι παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό έχει μόνο μία νίκη (3 ισοπαλίες και 2 ήττες), ενώ δεν έχει σκοράρει στα τρία από τα έξι ματς. Στο Πανθεσσαλικό είχε ήττα στο πρώτο ματς έδρας από τον Άρη (0-1) κι άλλη μια από τον ΟΦΗ (1-4), είχε τη νίκη (2-1) επί του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ είχε ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ (0-0), με την Λάρισα(1-1) και την τελευταία με τον Παναιτωλικό (0-0). Επίσης την Δευτέρα θέλει και την πρώτη νίκη επί του Ατρόμητου στο Βόλο….

Ερχεται κι άλλη ενίσχυση

Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταβίβαση της ΠΑΕ Βόλος στους Αργεντινούς επενδυτές, οι οποίοι έχουν έτοιμη λίστα παικτών που μπορεί να φέρουν στο Βόλο. Μάλιστα οι Αργεντίνοι επενδυτές για τον ΝΠΣ Βόλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα ήδη έχουν έτοιμη την πρώτη μεταγραφή και θα ακολουθήσουν και άλλες. Έτσι μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, αναμένεται να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει με τον Χοσέ Αλεχάντρο Ρίβας Γκαμπόα, με τον Βενεζουελάνο επιθετικό να ενισχύει τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Χωρίς Γιαννούλη

Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Γιαννούλη θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο. Ο νεαρός αμυντικός που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιανουαρίου μετά από σχετική απόφαση που έλαβε ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά, Πάμπλο Γκαρσία.

Αυστραλία ο Γκουαροτσένα

Στην Αυστραλία και την Γουέστερν Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του ΝΠΣ Βόλος Ίκερ Γκουαροτσένα που αποχώρησε από τις 24 Νοεμβρίου, εγκαταλείποντας μάλιστα την βολιώτικη ομάδα, απουσιάζοντας από τις προπονήσεις της. Ο Γκουαροτσένα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα βάσει πρωτοκόλλου στη μακρινή χώρα, με την επισημοποίηση της μεταγραφής με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ να έρχεται τις επόμενες μέρες.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκει και ο Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός Στέργιος Δημόπουλος, που μελετά αρκετές προτάσεις από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ η Λαμία έχει ξεκινήσει προσπάθειες για την απόκτηση του Έρικ Γέντρισεκ.

Συνέχεια σε Κ-17 και Κ-19

Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε την συνέχιση των πρωταθλημάτων υποδομών (Κ15, Κ17 και Κ19), αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες και επιτραπεί από τους αρμόδιους φορείς.

Η ομάδα Νέων Κ-19 του ΝΠΣ Βόλος είχε το τελευταίο της ματς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η Κ- 17 του ΝΠΣ Βόλος πριν την διακοπή ηττήθηκε στο ΕΑΚ Βόλου με 0-6, από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.

Σε δημοπρασία η φανέλα του ΝΠΣ Βόλος για καλό σκοπό

Σε ηλεκτρονική δημοπρασία για καλό σκοπό βγαίνει η φανέλα του ΝΠΣ Βόλος όπως και όλων των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας. Μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, στηρίζει φιλανθρωπικά ιδρύματα, καθώς όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ και της ΛΑΜΨΗΣ. Στην ιστοσελίδα Charity Idols μπορείτε να πλειοδοτήσετε για την αυθεντική φανέλα της κάθε ομάδας, με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά των ομάδων της Super League. Κάθε φανέλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι 7 μέρες και λήγουν τη Δευτέρα 04/01/2021, στις 23:00. Οι δημοπρασίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Charity Idols και μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών http://www.charityidols.com.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου