Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βόλος ΝΠΣ: Στη Ριζούπολη το ματς με ΑΕΚ

βόλος-νπσ-στη-ριζούπολη-το-ματς-με-αεκ-799827

Με περισσότερες λύσεις και σε άλλη έδρα θα αντιμετωπίσει ο ΝΠΣ Βόλος την ΑΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα στην αυλαία του πρώτου γύρου της Super League 1 και στο τελευταίο παιχνίδι για το 2020.

Τη Δευτέρα (21/12) στη Ριζούπολη κι όχι στο ΟΑΚΑ στο ματς με την ΑΕΚ (19.30), για τη βολιώτικη ομάδα οι απουσίες δεν λείπουν, αλλά υπάρχουν και επιστροφές που μπορούν να ισχυροποιήσουν την 11άδα. Ενώ για ένα ακόμη ματς θα απουσιάσει ο τραυματίας Τάσος Τσοκάνης που θα επιστρέψει τη νέα χρονιά, όπως και ο Τάσος Κρητικός και αμφίβολη είναι και πάλι η συμμετοχή του Σέρτζιο Τέκιο κόντρα στην ΑΕΚ επιστρέφει ο Αργεντίνος Φράνκο Φεράρι, ο οποίος έλειψε μόνο σε ένα ματς αυτό με τον Παναιτωλικό εκτίοντας την ποινή του για την άδικη αποβολή του στην Τρίπολη και στη διάθεση του προπονητή Ανχελ Λόπεθ θα είναι και ο Ουρουγουανός Ζαν Μπαριέντος που είχε τραυματιστεί στο «Καραϊσκάκης».

Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο ματς δεν έγινε για πρώτη φορά καμία αλλαγή αφού δεν υπήρξαν επιθετικές λύσεις στον πάγκο. Ενώ έχουν ήδη λυθεί τα συμβόλαια των Δημόπουλου, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Καραγκιόζη και έχουν αποκτηθεί ο Αργεντινός Γκρίλο και ο Πορτογάλος Σάντος που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα με το νέο έτος και από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ενώ τη Δευτέρα ολοκληρώνεται ο α΄ γύρος της Super League 1 με τον Βόλος ΝΠΣ να αγωνίζεται με την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική και στο τελευταίο ματς του 2020, στην βολιώτικη ομάδα και στο διάστημα της διακοπής (22/12 ως 3/1) θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση θέλοντας να έχει έτοιμους και τους νέους παίκτες αφού στο ξεκίνημα του 2021 θα δώσει οκτώ αγώνες μέσα στον Γενάρη.

Ο Βόλος ΝΠΣ θα αρχίσει τη νέα χρόνια με ματς στο Πανθεσσαλικό με τον Ατρόμητο, θα ακολουθήσουν δυο συνεχόμενοι αγώνες στην Θεσσαλονίκη με Άρη και ΠΑΟΚ και μέσα στον Ιανουάριο το «φορτωμένο» πρόγραμμα έχει ματς στο Βόλο με Λαμία και Παναθηναϊκό και εκτός έδρας σε Γιάννενα και Λάρισα, ενώ στις 20/1 θα έχει και αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος.

«Πάει» Ριζούπολη

Ο προβληματισμός που επικράτησε στην ΑΕΚ έπειτα από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ οδήγησε στην απόφαση για αλλαγή έδρας ενόψει τον ερχόμενων ματς με πρώτο αυτό με τον ΝΠΣ Βόλος τη Δευτέρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είδαν ως λύση την Ριζούπολη, προκειμένου να δώσουν εκεί τα επόμενα παιχνίδια τους, για να γίνουν εργασίες ολικής ανακατασκευής στο ΟΑΚΑ.

Το ΟΑΚΑ κλείνει για να αλλάξει ο χλοοτάπητας και η Σούπερ Λίγκα όρισε τις νέες έδρες σε δύο παιχνίδια της για τις δύο επόμενες αγωνιστικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ανακοινώνεται ότι λόγω ολικής αντικατάστασης του χλοοτάπητα του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (Δευτέρα 21/12/2020 στις 19:30) και ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» (Κυριακή 03/01/2021 στις 15:00).

Στόχος είναι να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι εργασίες ολικής ανακατασκευής του γηπέδου, που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω εορτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει στερηθεί την έδρα της και στο ματς με την ΑΕΛ, για να «ανασάνει» το γήπεδο έπειτα από εργασίες που είχαν γίνει, ωστόσο μεσολάβησαν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που δεν επέτρεψαν να μείνει εκτός χρήσης για μεγαλύτερο διάστημα.

Τη Δευτέρα στο τελευταίο παιχνίδι της για τον πρώτο γύρο της Super League και τελευταίο για το 2020 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΝΠΣ Βόλος στη Ριζούπολη χωρίς τους τιμωρημένους Νέναντ Κρίστισιτς και Εμάνουελ Ινσούα.

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος

Στην αναμέτρηση της Δευτέρας για τη 13η αγωνιστική της Super League ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΝΠΣ Βόλος, διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος της Ένωσης Δωδεκανήσου, από τον οποίο η βολιώτικη ομάδα είχε αρκετά παράπονα στο ματς με την ΑΕΛ στον Βόλο. Τη Δευτέρα βοηθοί του θα είναι οι κκ Κωσταράς και Δημητριάδης, των Ενώσεων Αιτωλοακαρνανίας και Μακεδονίας. 4ος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Τσέτσιλας της Ένωσης Γρεβενών και στο VAR οι Διαμαντόπουλος και Πάτρας από Αρκαδία και Μακεδονία αντίστοιχα.

Ο Ούγγρος Μπόγκναρ στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ούγγρο διαιτητή και συγκεκριμένα τον Τάμας Μπόγναρ επέλεξε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στην Τούμπα. Στο VAR θα βρεθεί ο Κροάτης Γκαμπρίλο.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Ολυμπιακός – ΑΕΛ ορίστηκε ο Παπαπέτρου (Αθηνών), στο «Γεντί Κουλέ» για το ΟΦΗ – Άρης ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ενώ για το ματς του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας). Στον αγώνα του Σαββάτου στο Αγρίνιο ο βολιώτης Παναγιώτης Σακκάς ορίστηκε ως Β’ βοηθός ενώ στο VAR θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς επίσης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Αναλυτικά, οι αγώνες και όλοι οι ορισμοί για την 13η αγωνιστική:

Σάββατο 19/12

17:15 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Τζιώρτζιος (Θράκης), Σακκάς (Θεσσαλίας)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

ΑVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

19:30 ΟΦΗ – Αρης

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μποξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Ψαρρής (Ζάκυνθος)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Απτσόγλου (Αθηνών)

Κυριακή 20/12

15:00 Ολυμπιακός – ΑΕΛ

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Μεϊντανάς (Αχαΐας)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

17:15 Ατρόμητος – Λαμία

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΑVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)

19:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Βοηθοί: Μπούζας (Ουγγαρία), Κομπόρ (Ουγγαρία)

4ος: Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Γκαμπρίλο (Κροατία)

ΑVAR: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Δευτέρα 21/12

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Βασιλόπουλος (Έβρου)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑVAR: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

19:30 AEK – ΝΠΣ Βόλος

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑVAR: Πατρας (Μακεδονίας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου