Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Έβαλε δύσκολα αλλά έχασε 4-1

έβαλε-δύσκολα-αλλά-έχασε-4-1-808276

Ο ΝΠΣ Βόλος προηγήθηκε ήταν καλός ως το 65΄αλλα με χατ τρικ του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός Πειραιά έφτασε στη νίκη

Την πρώτη εκτός έδρας ήττα στην 11η αγωνιστική της Σουπερ Λίγκ γνώρισε ο ΝΠΣ Βόλος χάνοντας με 4-1 στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό Πειραιώς… στον οποίο όμως έβαλε δύσκολα και το τελικό σκορ μπορεί να θεωρηθεί και ως πλασματικό με βάση την εικόνα της Βολιώτικης ομάδας για 65 λεπτά…

Ο ΝΠΣ Βόλος είχε βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, με εξαιρετική εμφάνιση, αλλά στην επανάληψη μίλησε η κλάση του Ελ Αραμπί, που πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του σε μιας ευρείας έκτασης νίκη με 4-1.

Ο ΝΠΣ Βόλος προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό, με πέναλτι του Μπαριέντος στο οποίο είχε υποπέσει ο Μπα επί του Δουβίκα, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα καθώς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και στο δεύτερο μισό μετά το 2-1 δεν είχε την καλή αντίδραση και το σκορ μεγάλωσε!

Ο προπονητής Άνχελ Λόπεθ είχε και στο ματς αυτό, τις απουσίες των Σέρτζιο Τέκιο και Τάσου Τσοκάνη, αλλά και τις επιστροφές των Σαλβαδόρ Σάντσες, Αντώνη Ντεντάκη αλλά και του άτυχου Ζαν Μπαριέντος.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάκης Γκαραβέλης, δεξί μπακ ο Αντώνης Ντεντάκης, αριστερό ο Φράνκο Φεράρι και στο κέντρο της άμυνας οι Σαλβαδόρ Σάντσες και Ροντρίγκο Κολόμπο. Ο Νταν Ριένστρα ήταν το ένα αμυντικό χαφ έχοντας αρχικά δίπλα του τον Ζαν Μπαριέντος . Ο Μπαριέντος στο 11’ πέτυχε το τρίτο του φετινό γκολ με πέναλτι, δίνοντας προβάδισμα στον ΝΠΣ Βόλος, αλλά στο 16’ τραυματίστηκε και μη μπορώντας να συνεχίσει έδωσε τη θέση του στον Σωτήρη Νίνη που έπαιξε στο «Καραϊσκάκης» 7 χρόνια μετά (τελευταίο του ματς απέναντι στον ΟΣΦΠ ήταν ως παίκτης του ΠΑΟΚ ΤΟ Νοέμβριο του 2013). Μεσοεπιθετικά πλάγια ήταν από αριστερά ο Αμρ Ουάρντα και δεξιά ο Χούλιαν Μπαρτόλο που προτιμήθηκε από τον Περέα, ενώ σε ρόλο οργανωτή ήταν ο Νίκολας Μαρτίνες πίσω από τον προωθημένο φορ Τάσο Δουβίκα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΝΠΣ Βόλος που «προειδοποίησε» με δοκάρι ,προηγήθηκε 0-1 με εκτέλεση πέναλτι, είχε τον έλεγχο στο 45λεπτο απέναντι σε ένα «νευρικό» Ολυμπιακό, που όμως βρήκε την ισοφάριση (1-1) στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων …και στο β΄ μέρος είχε Ελ Αραμπί !

Ενώ στο 5’ υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό και ο Ραντζέλοβιτς πέρασε στο ματς αντί του τραυματία Ντρέγκερ στο 7ο λεπτό ο Τασος Δουβίκας αφού «άδειασε» τον Μπα, έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Σα!

Στο 11΄ηρθε το 0-1 για τον ΝΠΣ Βόλος καθώς ο Δουβίκας ξέφυγε και πάλι από τον Μπα, που συνέχισε να τον καταδιώκει και τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και να υπάρχει καταφανέστατο πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 μέτρα ο Μπαριέντος.

Στο 19’ είχε αναγκαστική αλλαγή και ο ΝΠΣ Βόλος με τον Νίνη στη θέση του τραυματία Μπαριέντος, στο 21΄σούτ του Καμαρά έφυγε ψηλά άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 45’ και σέντρα-σουτ του Αμρ Ουάρντα από αρκετά πλάγια και δεξιά.

Στο 45’+1 ο Σάκης Γκαραβέλη έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Γιώργου Μασούρα που τελικά πέτυχε το γκολ στο 45’+3 όταν μετά από μπαλιά Μπουχαλάκη με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Πιο δυνατά ξεκίνησε ο ΟΣΦΠ στο δεύτερο μισό με τους Ρατζέλοβιτς και Φορτούνη να απειλούν αλλά και η Βολιώτικη ομάδα σε ένα 4λεπτο ζήτησε ένα πέναλτι σε κράτημα του Νίνη από τον Σεμέδο και του ακυρώθηκε γκολ για επιθετικό φάουλ του Μπαρτόλο πάνω στον Σα.

Ως το τέλος του ματς παρ’ ότι ο ΝΠΣ Βόλος μέχρι το 65’ ήταν καλός, όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε το 2-1 και έδιωξε το άγχος, η Βολιώτικη ομάδα όπως και στο ματς με τον ΟΦΗ στο Βόλο «οδηγήθηκε» σε ήττα με 4-1 χωρίς το τελικό σκορ …να δείχνει τέτοια μεγάλη διαφορά!

Ο Ολυμπιακός άρχισε να παίρνει σταδιακά μέτρα στο γήπεδο με πιο φρέσκους ποδοσφαιριστές, για να έρθει το γκολ που του έδωσε αρχικό προβάδισμα περίπου στα μισά του δεύτερου μέρους και ως το τέλος η διαφορά ήταν ο Ελ Αραμπί !

Στο 66’ Καμαρά από τον άξονα, έκανε την διαγώνια πάσα στον Ελ Αραμπί, που με το δεξί έκοψε την μπάλα για ν’ αποφύγει την πίεση και με ένα έξοχο πλασέ στην απέναντι γωνία, έστειλε την μπάλα εκεί που ο Γκαραβέλης δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει για το 2-1 … για να έρθει το 80’ και από μπαλιά του Φορτούνη, ο Ελ Αραμπί με αριστερό πλασέ, νίκησε πάλι τον Γκαραβέλη για το 3-1.

Στο 84’ από σέντρα του Φεράρι, ο Δουβίκας με κεφαλιά από το ύψος του πρώτου δοκαριού, έχασε την ευκαιρία να βάλει ξανά τον ΝΠΣ Βόλο σε απόσταση βολής για να μείνει το 3-1.

Όμως ο Ελ Αραμπί δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91’) μετά από έξοχη σέντρα του Τιάγκο Σίλβα από δεξιά, κατέβασε με το στήθος και με αριστερό πλασέ τελείωσε υποδειγματικά για το τελικό 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ντρέγκερ (5’ λ.τ. Ραντζέλοβιτς), Βινάγκρε (46’Χολέμπας), Σεμέδο, Μπα (57’ Σισέ), Μπουχαλάκης (57’ Πέπε), Καμαρά, Φορτούνης (81’ Τιάγκο Σίλβα), Βρουσάι, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Σουντανί, Κάιπερς, Λοβέρα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαριέντος (19’ λ.τ. Νίνης), Μπαρτόλο, Ουάρντα (68΄Περέα), Μαρτίνες, Δουβίκας.

Στον πάγκο : Κλέιμαν, Μήτογλου, Μπάλλας, Γέντρισεκ, Δημόπουλος, Λογαράς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου). VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει την Τετάρτη τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι καθώς μετά την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, υπάρχει και ο εξ αναβολής αγώνας της 8ης αγωνιστικής και (μετά την Ριζούπολη και τον Πειραιά) η Βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Β.ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου