Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια αύριο στο Πανθεσσαλικό

συνέχεια-αύριο-στο-πανθεσσαλικό-830340

Με το μυαλό στο αυριανό ματς στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ο ΝΠΣ Βόλος ώστε να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και στην 7η αγωνιστική της Super League 1.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει αύριο τη Λάρισα θέλοντας να δώσει συνέχεια στην ώς τώρα καλή πορεία που του έχει αποφέρει 11 βαθμούς σε 6 αγώνες, βλέποντας με σοβαρότητα το ματς που θεωρείται και ως θεσσαλικό ντέρμπι με την αντίπαλη ομάδα να έχει δώσει 4 αγώνες και να μην έχει νίκη (0-1-3).

Η βολιώτικη ομάδα για το αυριανό ματς θα έχει και απουσίες και επιστροφές αν και οι πολλές λύσεις που υπάρχουν δεν επηρεάζουν την ανταγωνιστικότητα κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Αύριο πάντως θα είναι και πάλι στη διάθεση του Ανχελ Λόπεθ ο Χουάν Χοσέ Περέα, που δεν έπαιξε λόγω της ειδικής συμφωνίας που υπάρχει με τους «πράσινους», αφού ο Κολομβιανός επιθετικός, αγωνίζεται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Επίσης φαίνεται να επιστρέφει ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση όταν είχε γίνει και αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι στον Βόλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα αμφίβολοι είναι ο Ισπανός Σέρτζιο Τέκιο που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Αργεντινός Ροντρίγκο Κολόμπο και συνεχίζει να είναι εκτός και ο Ερικ Γέντρισεκ που έχει το πρόβλημα στον αυχένα.

Πάντως ενώ στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό ο Ζαν Πιερ Μπαριέντος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ο Ουρουγουανός μέσος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (Δευτέρα 30/11).

Ακης Πέτρου: «Στόχος η καθιέρωση»

O τεχνικός διευθυντής του ΝΠΣ Βόλος, Ακης Πέτρου, μίλησε στον Over FM για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας της Μαγνησίας, την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τη συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό Ανχελ Λόπεθ.

Η καθιέρωση στην Σούπερ Λιγκ είναι ο στόχος της ομάδας, παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο. Ο Ακης Πέτρου εξήγησε: «O σχεδιασμός της ομάδας είναι να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία και να παίζει σωστό ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο σεβασμός υπάρχει σε όλους τους αντιπάλους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είτε είναι επίσημο, είτε είναι φιλικό. Πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα και σε αυτό το δημιούργημα. Η αρχή μας είναι να κοιτάμε το σκάουτινγκ του αντιπάλου, αλλά δεν πρόκειται να προσαρμοστούμε στο δικό τους παιχνίδι. Είμαστε αφοσιωμένοι στο δικό μας ποδόσφαιρο».

Για τον Ανχελ Λόπεθ ανέφερε ότι είναι ένας προπονητής που του αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο: «Εμείς, είτε είναι ποδοσφαιριστής ή προπονητής, συλλέγουμε πληροφορίες. Η φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μετά την αποχώρηση του κ. Τσιώλη, οι πληροφορίες μας ώθησαν να κινηθούμε προς τον Ανχελ Λόπεθ, τον καινούργιο προπονητή μας. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Είμαστε η ομάδα που δίνει πάντα την ευκαιρία σε νέους που έχουν όρεξη για διάκριση. Ετσι, καταλήξαμε στο κ. Λόπεθ που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για την ομάδα και το καλύτερο είναι ότι βάζει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα» ανέφερε ο Βολιώτης τεχνικός διευθυντής Ακης Πέτρου και κατέληξε: «Ο στόχος της ομάδας είναι να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία. Βλέποντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε αποτέλεσμα από ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να φεύγεις στενοχωρημένος από την έδρα του Παναθηναϊκού. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο όπως ο διαιτητής. Ο κ. Παπαπέτρου είναι ο μοναδικός που δεν είδε το πέναλτι. Θεωρώ ότι ήταν σε κακή μέρα και ελπίζω να μην υπήρχε δόλος».

Η Λάρισα

Η Λάρισα για την αυριανή αναμέτρηση στον Βόλο θα έχει τρεις επιπλέον λύσεις σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι Ζίζιτς, Μιχαήλ και Ντουρμισάι επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους στην αποστολή.

Ο Νούνιτς πάντως ακόμα δεν βρίσκεται στο επίπεδο που πρέπει για να αγωνιστεί, ενώ ο Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αλί Γκαζάλ, ο οποίος θα μείνει εκτός για έναν μήνα, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Σιδηρόπουλος στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος με την ΑΕΛ, αύριο Σάββατο στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διευθύνει ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία και Λάζαρο Δημητριάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και στο VAR θα είναι ο Κώστας Κοτσάνης από την ΕΠΣ Δράμας.

Αρκετοί διεθνείς διαιτητές ορίστηκαν να διευθύνουν τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής στη Superleague. Την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ (1/11, 17:15) θα διευθύνει ο Τζήλος, με τον Μάνο Σκουλά στο VAR, στον αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός (31/10, 19:30) θα «σφυρίξει» ο Παπαδόπουλος, ενώ το Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (31/10, 15:00) θα διευθύνει ο Παπαπέτρου (VAR ο Κουμπαράκης).

Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10

15:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

4ος Διαιτητής: Γκαμάρης (Αθηνών)

Διαιτητής VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Διαιτητής AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

17:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Διαιτητής VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Διαιτητής AVAR: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

17:15 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ–ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Διαιτητής VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

Διαιτητής AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)

19:30 ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νιοκολακάκης (Λασιθίου)

4ος Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Διαιτητής VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

Διαιτητής AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11

15:00 ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

4ος Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Διαιτητής VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

Διαιτητής AVAR: Μπαλτάς (Αχαϊας)

17:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

4ος Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Διαιτητής VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Διαιτητής AVAR: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

19:30 ΑΕΚ-ΟΦΗ

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Αρτας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Ζήρδας (Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Διαιτητής VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

Διαιτητής AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)

Τεσσάρα για την Κ-16

Η νεοσύστατη Κ-16 του Βόλου υπό τις οδηγίες του προπονητή Θανάση Νατσικόπουλου επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με σκορ 4-1. Οι νεαροί του Βόλου άνοιξαν μόλις στο 3ο λεπτό το σκορ με τον Μπασαγιάννη και στο 14’ ο Βαϊνόπουλος έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 34′ η Αγία Παρασκευή μείωσε σε 2-1 σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα σφραγίζοντας την αγωνιστική τους υπεροχή με το τελικό 4-1. Ο Μπασαγιάννης στο 52’ και ο Καπράνας στο 63’ σημείωσαν τα δύο γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κ-16 του Βόλου αποτελεί τον προπομπό για την Κ-17 που αγωνίζεται στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Παίκτες και τεχνική ηγεσία αφιέρωσαν τη νίκη τους στον πρόεδρο της ομάδας και Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο και του εύχονται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός στα καθήκοντα του και στην ομάδα.

ΒΟΛΟΣ Κ-16 (Νατσικόπουλος): Διακόσιας, Κατσαρός(65’ Ευαγγελινός), Μπατρζιάλης, Υμέρ, Παπαδανιήλ, Πλωμαρίτης(75’ Τζίμας), Νταβλαμάνος, Χατζηχαλεπλής (60’ Φουντουλίτσας), Καπράνας (65’ Οικονομίδης), Βαινόπουλος, Μπασαγγιάννης (75’ Βλαχόπουλος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου