ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυριακάτικη «ξεκούραση»!

κυριακάτικη-ξεκούραση-839442

Χωρίς φιλικό «τεστ» προετοιμασίας θα περάσει για τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μετά και το όγδοο προχθεσινό στη Φυλή με το Αιγάλεω (2-2) .

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στα 5 τελευταία φιλικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει σε όλα (9 γκολ) με τους Ντα Κάμπο να σκοράρει 3 φορές τους Παπαδημητρίου, Μπαράνκο, να πετυχαίνουν από 2 γκολ και τους Κόλα Φιλιπποβιτς από ένα, ενώ δέχτηκε 7 … όσα είχε δεχτεί και στα δυο πρώτα του φιλικά με προπονητή Αμανατίδη.

Με προπονητή τον Στέφανο Ξηροφώτο η ομάδα δείχνει τη σταδιακή βελτίωση που χρειάζεται για να είναι έτοιμη τον Νοέμβρη.

Ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος φαίνεται να καταλήγει σε ένα βασικό κορμό και θέλει να έχει και αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις σε κάποιες θέσεις ποντάροντας σε όλους τους παίκτες, ενώ η διοίκηση του Ολυμπιακού κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη μέσου και ενώ το πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει αρχές Νοεμβρίου τον Ιανουάριο υπάρχει και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Στο μεταξύ τραυματίας αποχώρησε από φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω ο Στάθης Ρόκας που θα απέχει των προπονήσεων τις προσεχείς μέρες, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Μιχάλης Γιαννίτσης, Κώστας Γεωργακόπουλος, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με το Αιγάλεω, ενώ ο Χρήστος Αγρόδημος ξεκίνησε χθες κανονικά.

Αύριο Σάββατο θα γίνει χαλαρή πρωινή προπόνηση για παίκτες που έχουν αγωνιστεί πολύ σε φιλικά και απόγευμα κάποιοι άλλοι θα αγωνιστούν με την Κ-17 και την Κυριακή θα υπάρχει το ρεπό ξεκούρασης για όλους.

Κίνητρο για τα διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως δώρο και μετοχές. Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, δίνει μαζί με τα διαρκείας και μετοχές της ομάδας, μιας και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ), Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές), Fans: (50 ευρώ μία μετοχή), Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει η χρήση του γηπέδου της Νεάπολης και τη νέα χρονιά, μετά από τις σχετικές επαφές που υπήρξαν με τη δημοτική Αρχή Βόλου.

Εγγραφές στην ακαδημία

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κάνει γνωστό πως συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου: «Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, που βρίσκονται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στην Άλλη Μεριά, οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των τμημάτων υποδομών διδάσκουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές 5-15 ετών που έχουν την ευκαιρία να ενσωματωθούν στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της πόλης μας τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι μέσω της ακαδημίας ποδοσφαίρου η εκπαίδευση των μικρών αθλητών όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά η σωστή κοινωνικοποίηση τους και η ανάπτυξη της προσωπικότητας τους. Παράλληλος στόχος είναι η ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν με αθλητές της περιοχής μας μελλοντικά τις αγωνιστικές ομάδες του συλλόγου.

Το σύνθημα της ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι: Έλα και εσύ για να γνωρίσεις νέους φίλους και να νιώσεις τη χαρά του αθλήματος.

Πληροφορίες για εγγραφές Ζάχος Γιώργος 6974443541, Σταμπουλής Σταύρος 6983500671, Τσεκούρας Νίκος 6979002709».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου