Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για το 2 στα 2 αύριο ο ΝΠΣ Βόλος

για-το-2-στα-2-αύριο-ο-νπσ-βόλος-849835

Στην τελική ευθεία για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη ως γηπεδούχος στο Πανθεσσαλικό έχει μπει ο ΝΠΣ Βόλος γνωρίζοντας τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου που την Κυριακή (20:30) είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης για την 2η αγωνιστική της Super League 1.

Η βολιώτικη ομάδα με ανεβασμένη και την ψυχολογία από το διπλό της πρεμιέρας στο Περιστέρι, την Κυριακή θέλει να κάνει το δυο στα δυο, περιμένοντας τον Αρη τον οποίο «είδε» να χάνει και να αποκλείεται προχθές βράδυ από Europa League, να απολύει τον προπονητή του, ενώ γνωρίζει καλά τον αντίπαλο με τον οποίο έπαιξε πρόσφατα φιλικό (0-0) στην Θεσσαλονίκη.

Στον ΝΠΣ Βόλος ποντάρουν στη δικές τους δυνάμεις και όπως ανέφερε μιλώντας στον spor fm ο Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός της ομάδας Στέργιος Δημόπουλος «περιμένοντας από την Άρη να βγάλει αντίδραση εμείς είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε στη νίκη»… « Ο Άρης σίγουρα θα είναι διαφορετικός στο Βόλο σε σχέση με την αναμέτρηση με το ματς της Πέμπτης με την Κόλος Κοβαλίβκα, έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς νομίζω έχουμε τις λύσεις για να είμαστε νικητές» είπε ο Δημόπουλος και ο ΝΠΣ Βόλος για αύριο έχει μια λύση επιπλέον αφού επιστρέφει και ο Τάσος Τσοκάνης…

Ο Αριστείδης Βάτσιος της Ένωσης Δυτικής Αττικής θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Άρη που θα διεξαχθεί (20.30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League

Για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 σήμερα Σάββατο (19/9) παίζουν:

(20.30) Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). Αύριο Κυριακή (20/9), εκτός από το ματς του Βόλου παίζουν και 18.15 Λαμία-ΟΦΗ: Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας) και έχουν αναβληθεί οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ και Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης.

Πρωτάθλημα με 12 ομάδες

Με επιστολή που έστειλε στη Σούπερ Λιγκ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, κατέθεσε τις προτάσεις που ζητεί να συζητηθούν στο επόμενο ΔΣ της Σουπερ Λιγκ και κοινοποιούνται στον πρόεδρο της ΕΠΟ και στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Μεταξύ άλλων προτείνει το πρωτάθλημα της Super League 1 για τη σεζόν 2021 – 22 να διεξαχθεί με 12 ομάδες και η Super League 2 να διοργανώνεται από τον ίδιο φορέα με τη Super League 1, να υπάρχει κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά να γίνει επεξεργασία και αναβάθμιση του ΚΑΠ και οι αποφάσεις των αθλητικών δικαστών (που θα ορίζονται με κλήρωση και όχι με διορισμό) να βγαίνουν το πολύ εντός 10 ημερών.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα)…………………………600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες)…………………..180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες)…………..100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: Καθημερινά: 9.00-14.00 και 18.00-21.00 και Σάββατο: 9.00-14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Παρελθόν ο Ενινγκ

Η ήττα 2-1 από την Κόλος Κοβαλίβκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League, αποτέλεσαν το «κύκνειο άσμα» του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη που αύριο (Κυριακή 20/9, 20:30 – Πανθεσσαλικό Στάδιο),θα παίξει στον Βόλο με υπηρεσιακό προπονητή τον Απόστολο Τερζή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου