ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Πήρε Παναγιώτου από Αστέρα …και πάει Τρίπολη για φιλικό

ολυμπιακοσ-βολου-πήρε-παναγιώτου-από-734147

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή με την απόκτηση του Κώστα Παναγιώτου από τον Αστέρα ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στην Τρίπολη για φιλικό παιχνίδι με την πρώην ομάδα …του νέου του ποδοσφαιριστή!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε χθες την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Κωνσταντίνου Παναγιώτου, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παναγιώτου. Ο Παναγιώτου αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1997. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ερμιονίδα και στον Παναργειακό ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Παναγιώτου πέρσι με τον Αστέρα έπαιξε σε δυο ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά ενώ έχει 78 συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική με την Ερμιονίδα και τον Παναργειακό…

Μια μέρα πριν υπήρξε ανακοίνωση της ΠΑΕ για το δεύτερο φετινό φιλικό που θα γίνει την Κυριακή στην Τρίπολη και αναφέρονταν τα εξής: «Φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα δώσει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00μ.μ. στο στάδιο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021, ένα φιλικό παιχνίδι που θα αποτελέσει ένα μεγάλο τεστ για την ομάδα μας καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σουπερλιγκάτη ομάδα. Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα καταλύσει στο Tripoli City Hotel».

Χθες το φιλικό ανακοίνωσε και ο Αστέρας Τρίπολης, τονίζοντας πως η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο του κορονοϊού, όπως αυτά προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Για το λόγο αυτό μάλιστα υποβλήθηκαν σε τεστ και οι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν μπροστά τους δυο δυνατά φιλικά. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την Κυριακή που θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα την άλλη Πέμπτη θα αγωνιστεί στη Λάρισα με τον Απόλλωνα.

Ο Ολυμπιακός στα φιλικά του μακριά από τον Βόλο θα βρεθεί αργότερα και στην Κατερίνη για ένα βραδινό ματς με τον Πιερικό. Πάντως η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται καθημερινά υπό τις οδηγίες του προπονητή Περικλή Αμανατίδη που πλέον έχει στη διάθεσή του και τον Θωμά Γραικό, που είχε χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, ενώ το μόνο πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του νεαρού Δημήτρη Ζιάκα χτύπησε στην ωμοπλάτη την περασμένη Κυριακή στο φιλικό με τον Διαγόρα.

Οσον άφορα στη μεταγραφική ενίσχυση περιμένει να έρθει σε συμφωνία με έμπειρο στόπερ… που έχει αγωνιστεί και στη μεγαλύτερη κατηγορία αλλά και μια ακόμη εναλλακτική λύση και συζητά και με τερματοφύλακα που έχει συμμετοχές στη Σουπερ Λίγκα και πέρσι ήταν στο εξωτερικό.

Εγγραφές στην ακαδημία

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κάνει γνωστό πως άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου. Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των τμημάτων υποδομών διδάσκουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές 5-15 ετών στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, στην Άλλη Μεριά. Το σύνθημα της ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι: Έλα και εσύ για να γνωρίσεις νέους φίλους και να νιώσεις τη χαρά του αθλήματος.

Πληροφορίες για εγγραφές Ζάχος Γιώργος 6974443541, Σταμπουλής Σταύρος 6983500671, Τσεκούρας Νίκος 6979002709».

Τα τμήματα μπάσκετ

Αρχισαν οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται πως: «Το σύνθημα προς την νεολαία που απευθύνει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι: Μη σταματάς, να προσπαθείς, να ονειρεύεσαι, να θέλεις να φτάσεις ψηλότερα το βολιώτικο μπάσκετ.

Οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού μας ξεκίνησαν. Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται για να εγγράψουν τα παιδιά τους στους υπευθύνους: Κυριακόπουλο Κυριάκο τηλ 6944753405, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031, Γιαννούλη Κατερίνα τηλ 6941636414, Γκοντόπουλο Αντώνη τηλ 6947427691, Χρήστο Γκούμα 6987356017 και Σαχίνη Ζάκο τηλ 6907178800. Οι προπονήσεις γίνονται στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου, στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου και στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου». Οσον αφορά στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, ο Ολυμπιακός Βόλου που πρόσφατα πρόσθεσε στο ρόστερ του τους Τσιακλάγκανο, Ευαγγελινό και Ροδολάκη προετοιμάζεται και για το τουρνουά στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα που θα διοργανωθεί στο ΕΑΚ Βόλου το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των ομάδων της Νίκης Βόλου, των Τιτάνων Παλαμά και του Φίλιππου Βέροιας.

Συγχαρητήρια

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες του που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι ο αθλητισμός και η καλή πορεία στην εκπαίδευση μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία. Συγχαίρουμε τους Ειρήνη Τζανετοπούλου (Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ Πάτρας), Δέσποινα Λιόλιου (Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Τρικάλων), Άγγελο Σιμόπουλο (Σχολή Μεταφραστών Κέρκυρας), Νικόλαο Τσιαπράζη (Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Καβάλας), Μπορτσέλη Γιώργο (Τμήμα Ιστορίας Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων), Ελευθερία Στάμου (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης). Τους ευχόμαστε καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες στην αθλητική και ακαδημαϊκή ζωή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου