Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επίσημα στο τιμόνι του ΝΠΣ Βόλος ο Ανχελ Λόπεθ

επίσημα-στο-τιμόνι-του-νπσ-βόλος-ο-ανχε-734175

Ο 37χρονος Ισπανός Ανχελ Λόπεθ αποτελεί από χθες και επίσημα τον νέο προπονητή του ΝΠΣ Βόλος καθώς η βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε το όνομα του διαδόχου του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος θήτευσε στην τεχνική ηγεσία του Βόλου για μόλις 37 ημέρες χωρίς να προλάβει επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Λόπεθ θα οδηγήσει τη βολιώτικη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1. Εχει εργαστεί στην Ισπανία ως πρώτος προπονητής της Ουέλβα, καθώς και βοηθός στη Χετάφε.

Η σχετική χθεσινή ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος αναφέρει: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή Ανχελ Λόπεθ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ανχελ Λόπεθ είναι μόλις 37 χρόνων και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στην ισπανική Ουέλβα, την Εθνική Ισημερινής Γουινέας και την Ντέλφιν από το Εκουαδόρ, ενώ έχει υπάρξει βοηθός προπονητή σε Χετάφε (Ισπανία), Γκουανγκζού (Κίνα), Αλ Σαμπάμπ (Κατάρ)».

Σαββατοκύριακο με 2 φιλικά

Ο νέος προπονητής Ανχελ Λόπεθ θα δει καλύτερα την ομάδα σε δυο φιλικά που έχει προγραμματίσει ο ΝΠΣ Βόλος για το Σαββατοκύριακο. Αύριο Σάββατο 5/9 οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports 2. Επίσης, την Κυριακή 6/9 θα ακολουθήσει νέο φιλικό παιχνίδι για τον Βόλο στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Σήμερα η κρίσιμη ΓΣ και το ΔΣ για την κλήρωση

Η προγραμματισμένη για προχθές Τετάρτη, Γενική Συνέλευση της Super League, αναβλήθηκε ξανά, αυτή τη φορά για σήμερα, καθώς οι επτά ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, απουσίασαν εσκεμμένα πάλι από τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία. Η ανακοίνωση της λίγκας, για την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 4/9/2020 στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21, Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος 2020-21, Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21,Σχέσεις με ΕΠΟ και Διάφορα».

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League θα γίνει πάντως αν και εφόσον εγκριθεί προηγουμένως η προκήρυξη που εξαρτάται και από το εάν όλες οι ομάδες έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Χωρίς επίσημο τηλεοπτικό συμβόλαιο παραμένουν οι ΠΑΕ Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ ενώ τις αντιδράσεις των τηλεοπτικά «άστεγων» στηρίζουν και ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Αν και σήμερα υπάρχουν τηλεοπτικά «άστεγοι» η έναρξη του πρωταθλήματος να παραμένει στον αέρα!

Πάντως και χθες έγιναν κινήσεις για συμφωνίες και αρκετά αισιόδοξη η Super League ανακοίνωσε πως η 1η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα διεξαχθεί το τριήμερο 11,12,13 Σεπτεμβρίου 2020.

Επίσης αφού αποφασίστηκε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί και ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό… υπήρξε πρόβλεψη να οριστεί το ντέρμπι πρωταθλήματος των δύο ομάδων την πρώτη αγωνιστική και να αναβληθεί!

Με άλλα λόγια, και σύμφωνα με όσα αποφάσισε η Super League, το πρωτάθλημα αρχίζει κανονικά στις 12 Σεπτεμβρίου με αγώνα AEK- Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, ο οποίος όμως θα διεξαχθεί μεταγενέστερα (πιθανότατα στις 15 Δεκεμβρίου), καθώς την ίδια ημέρα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον τελικό κυπέλλου στο Βόλο. Οι υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας θα αγωνιστούν 11, 12 και 13/9 με τον ΠΑΟΚ λόγω Ευρώπης να έχει ζητήσει να παίξει Παρασκευή , ενώ να παίξει εκτός στην πρεμιέρα ζήτησε ο Παναθηναϊκός … Φυσικά εφόσον αντί κλήρωσης γίνει ορισμός στην 1η αγωνιστική ο ΝΠΣ Βόλος θα οριστεί να παίξει εκτός έδρας , αφού στην έδρα του θα γίνει ο τελικός!!!!

Τα εισιτήρια διαρκείας

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σε όλους τους εντός έδρας που θα δώσει η ομάδα του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα)…………………………600 Ευρώ

RED (όλες οι θύρες)…………………..180 Ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες)…………..100 Ευρώ

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να διαθέτει κάρτα φιλάθλου της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή να ορίζεται στα 10 ευρώ.

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας φιλάθλου, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00– 14.00 και 18.00 – 21.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου