ΤΟΠΙΚΟ

Πολλά τα χιλιόμετρα! Για τις ομάδες της Μαγνησίας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

πολλά-τα-χιλιόμετρα-για-τις-ομάδες-της-742314

Αρκετά χιλιόμετρα θα διανύσουν φέτος οι ομάδες της Μαγνησίας που παρ’ ότι περίμεναν διευκολύνσεις λόγω της κατάστασης και της μείωσης και των λίγων εσόδων… «είδαν» να τοποθετούνται όχι σε έναν θεσσαλικό όμιλο αλλά αυτός να «διασπάται» …και να έχουν ταξίδια σε Εύβοια, Βοιωτία και Φωκίδα!

Οι τέσσερις ομάδες της Μαγνησίας, Θησέας Αγριάς, ΓΣ Αλμυρού, Διαγόρας Στεφανοβικείου και Δήμητρα Ευξεινούπολης που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο μαζί με τις ομάδες των ΕΠΣ Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Τρικάλων θα χρειαστούν να διανύσουν το λιγότερο 1758 χιλιόμετρα για να βρεθούν στα γήπεδα των αντιπάλων τους.

Το λιγότερο …είναι με βάση μέτρησης τον Αλμυρό καθώς ο ΓΣΑ και η Δήμητρα για να φτάσουν στον πιο μακρινό προορισμό που είναι το Ύπατο Βοιωτίας θα διανύσουν 216 χιλιόμετρα, ενώ ο Διαγόρας για το ίδιο ματς με τον ΑΟ Υπάτου θα κάνει 242 χλμ. και ο Θησέας 259!

Επόμενος μεγάλος προορισμός είναι το Μαρτίνο (173 χλμ.), μέσω εθνικής οδού, ενώ είναι μικρότερη χιλιομετρικά (116) αλλά πολύωρη και αβέβαιη η διαδρομή με δυο καράβια ένα από Γλυφα και ένα για να «βγουν» μετά οι αποστολές στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Αντίθετα συμφέρουσα είναι η διαδρομή με το καράβι από τη Γλύφα για την Εύβοια αφού ΓΣΑ και Δήμητρα θα διανύσουν 166 και 172 χλμ. για Ψαχνά και Νέα Αρτάκη, ενώ από την Ε.Ο. και από το Σχηματάρι, τα Ψαχνά είναι στα 260 και η Ν. Αρτάκη στα 253 χλμ., ενώ 286 χλμ. για τα Ψαχνά θα κάνει ο Διαγόρας και 303 ο Θησέας…

Με εκκίνηση τον Αλμυρό 172 χλμ. είναι η απόσταση για το Δίστομο έδρα του Αμβρυσέα, 162 το Καρπενήσι, 153 η Άμφισσα έδρα του Φωκικού, 159 η Αταλάντη, 153 η Καλαμπάκα και 140 η Φήκη, ενώ ο ΓΣΑ θα μετρήσει και 44 χλμ για Στεφανοβίκειο και 48 για την Αγριά.

Εκτός από τις ομάδες της Μαγνησίας παράπονα για τη συγκρότηση του 4ου ομίλου έχουν εκφράσει και άλλες ομάδες όπως τα Μετέωρα που έχουν διαδρομές από Καλαμπάκα για Ν. Αρτάκη στα 310 και για Ύπατο Βοιωτίας στα 273 χλμ.

Αναλυτικά ο 4ος όμιλος της Γ’ Εθνικής αποτελείται από τις εξής 14 ομάδες:

ΕΠΣ Βοιωτίας: ΑΟ Υπάτου, Αμβρυσέας Διστόμου

ΕΠΣ Ευρυτανίας: ΑΠΟΚ Βελούχι

ΕΠΣ Φωκίδας: Φωκικός

ΕΠΣ Εύβοιας: ΑΟ Νέας Αρτάκης, Ηρακλής Ψαχνών

ΕΠΣ Θεσσαλίας: ΓΣ Αλμυρού, Θησέας Αγριάς, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Δήμητρα Ευξεινούπολης

ΕΠΣ Φθιώτιδας: ΑΠΟ Αταλάντης, Οπούντιος Μαρτίνου

ΕΠΣ Τρικάλων: ΑΣ Μετέωρα, ΠΟ Φήκης

Σίγουρα ο όμιλος θα ήταν πιο λογικός με τις 4 ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας: Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ηρακλής Λάρισας, Αετός Μακρυχωρίου, ΠΟ Ελασσόνας και τις 3 της ΕΠΣ Καρδίτσας: ΑΟ Σελλάνων, Ατρόμητος Παλαμά, Αναγέννηση Καρδίτσας που τοποθετήθηκαν στον 3ο Όμιλο με τις ΕΠΣ Κοζάνης (2 Ομάδες), Φλώρινας (1 Ομάδα) ΚΑΙ Πιερίας (3 Ομάδες), ενώ παρατηρήθηκε και το φαινόμενο ομάδες της ίδιας Ένωσης ειδικά από Αθηνά και Πειραιά να είναι σε διαφορετικούς ομίλους!

Πάντως οι ομάδες της Μαγνησίας συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τον ΓΣΑ που χθες είχε έκτακτη συνέλευση και τονίστηκε ότι παρά την αδικία αυτή θα είναι και φέτος ανταγωνιστικός. Ο ΓΣ Αλμυρού έχει αύριο φιλικό με την Κ-20 της Λάρισας, Διαγόρας και Δήμητρα έχουν τεστ μεταξύ τους , ενώ ο Θησέας θα υποδεχτεί στην Αγριά τον ΠΟ Ελασσόνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου