ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Συνεχίζει ….να ενισχύεται

ολυμπιακοσ-βολου-συνεχίζει-να-ενισ-742317

Με εντατικούς ρυθμούς, χωρίς προβλήματα και με αισιοδοξία, ότι η δουλειά που γίνεται θα φανεί στο γήπεδο, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου στο Καρπενήσι, ενώ συνεχίζονται και οι «κινήσεις» ενίσχυσης της ερυθρόλευκης ομάδας για να εμφανιστεί πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα επιστρέψει στη βάση της, από το Καρπενήσι, αύριο Τετάρτη 26 Αυγούστου, μετά από την πρωινή προπόνηση κι αφού «αφήσει» τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Casa Di Neve, την επόμενη μέρα θα δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές και η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» από τις 28/8 θα συνεχιστεί στον Βόλο, με προπόνηση, ενώ το Σάββατο 29/8 θα υπάρξει το πρώτο φιλικό «τεστ» στο Στεφανοβίκειο με τον Διαγόρα.

Πάντως εκτός από την ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Ολυμπιακού στην Ευρυτανία, παράλληλα γίνονται και οι επαφές, ώστε η ομάδα να γίνεται πιο δυνατή και πιο ενισχυμένη, ενώ ήδη στο Καρπενήσι ο Αργεντίνος μέσος Ερνάν Νικολάς Ντα Κάμπο και ο έμπειρος επιθετικός Νίκος Γιαννιτσάνης αποτελούν νέες λύσεις στα χέρια του προπονητή Περικλή Αμανατίδη.

Ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης έχει συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή και στο Καρπενήσι για το τι χρειάζεται η ομάδα και σε συνεχή επαφή είναι τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ευριπίδης Τσιμπανάκος, όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος με στόχο να ολοκληρωθούν κάποιες μεταγραφές ουσίας…

Στο Καρπενήσι παραμένει υπό δοκιμή ο δεξιός αμυντικός Θανάσης Κακάμης (γεν. 3/3/2000) που έχει περάσει από Απόλλωνα Λάρισας, Φωκικό και Σπάρτη, ενώ δεν έπεισαν και έφυγαν κάποιοι άλλοι νεαροί και πάντα πρώτη προτεραιότητα είναι η κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμυντικού με τη διοίκηση της ΠΑΕ να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων κεντρικών αμυντικών, και ενός ξένου.

Ενας παίκτης με τον οποίο έχουν γίνει επαφές είναι ο Κώστας Τσαμούρης που την τελευταία διετία ήταν στον Πλατανιά και κατέγραψε 50 συμμετοχές ενώ πέτυχε και δύο τέρματα με τον 25χρονο αμυντικό στο παρελθόν να έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Καϊζερσλάουτερν (Γερμανία), Λαμία και Ξάνθη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και εναλλακτική λύση με τον Χρήστο Κουκόλη. Ο 30χρονος αμυντικός έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Ηρακλή, Λαμία (Σούπερ Λιγκ), Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Εθνικό Γαζώρου και Βέροια.

Σε επίπεδο Β’ Εθνικής έχει καταγράψει συνολικά 128 συμμετοχές ενώ μετρά και 20 στη Σούπερ Λίγκα με την φανέλα της Λαμίας. Τέλος, στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

Για τη θωράκιση της αμυντικής γραμμής συζήτηση υπήρξε και με τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο που είναι δεξιός μπακ-χαφ και ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν κάνοντας 14 συμμετοχές στον Πλατανιά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Φωκικό και Καβάλα.

Είναι γεγονός πως στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες και όλες μελετώνται και κρίνονται ανάλογα με τις ανάγκες, ενώ ένας από αυτούς είναι και ο νεαρός γκολκίπερ Λευτέρης Αστράς που αγωνίζονταν στη Σαν Φερνάντο στην Ισπανία και έχει προλάβει να κάνει συμμετοχές στη ΣΛ 1 με τον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος στο θέμα των φιλικών συνεχίζονται οι επαφές για τα Σεπτεμβριανά «τεστ» έχει κλειστεί ένα βραδινό ματς στην Κατερίνη με τον Πιερικό, ένα παιχνίδι με Απόλλωνα Λάρισας και την άλλη εβδομάδα θα υπάρχει έτοιμη η λίστα με αντιπάλους και ημερομηνίες.

Πρόσθετη παρέμβαση

Στο μεταξύ σε πρόσθετη παρέμβαση – με την κατάθεση προσφυγής – υπέρ της ΕΠΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 μετά την κατάθεση προσφυγής από την ΠΑΕ Χανιά στο διαιτητικό δικαστήριο με την οποία και ζητά να ακυρωθεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Διαρκείας=Μετοχές

Στη διάθεση των φιλάθλων είναι πλέον τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 που έχουν επιπλέον προνόμια. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως δώρο και μετοχές ανάλογα της κατηγορίας των διαρκείας:

Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ)

Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές)

Fans: (50 ευρώ μία μετοχή)

Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή)

Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, δίνει μαζί με τα διαρκείας και μετοχές της ομάδας, μιας και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Εγγραφές στα τμήματα μπάσκετ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στα τμήματα υποδομών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Το σύνθημα προς την νεολαία που απευθύνει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι: Μη σταματάς, να προσπαθείς, να ονειρεύεσαι, να θέλεις να φτάσεις ψηλότερα το βολιώτικο μπάσκετ.

Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Γράψε κι εσύ το παιδί σου στις πρότυπες Ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου μας. Επίσης έχει ήδη ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την στελέχωση των υποδομών της αντρικής μας ομάδας, όπου από φέτος έφηβοι από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, θα συμμετάσχουν στο ρόστερ της ομάδα μας, αποκτώντας εμπειρίες από το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού μας ξεκίνησαν. Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται για να γράψουν τα παιδιά τους στους υπευθύνους: Κυριακόπουλο Κυριάκο τηλ 6944753405, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031, Γιαννούλη Κατερίνα τηλ 6941636414, Γκοντόπουλο Αντώνη τηλ 6947427691 , Χρήστο Γκούμα 6987356017 και Σαχίνη Ζάκο τηλ 6907178800. Οι προπονήσεις γίνονται στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου, στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου και στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου