ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη με βολιώτικο χρώμα!

πρώτη-με-βολιώτικο-χρώμα-747186

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με αγιασμό και πρώτη προπόνηση στο ΕΑΚ Βόλου έγινε χθες το ξεκίνημα της χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου που παρά την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία από τον covid19 δεν έλειψαν ούτε ο κόσμος ούτε ο ενθουσιασμός.

Ενώ από τη βολιώτικη ΠΑΕ είχε γίνει γνωστό ότι η επιστροφή στο ΕΑΚ δεν θα καταστεί δυνατό να πραγματοποιηθεί με αθρόα προσέλευση των φιλάθλων και ότι αυστηρά θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο 50 άτομα, οι οπαδοί τήρησαν την οδηγία και με τη φωνή έδωσαν τον δικό τους τόνο.

Σημαδιακό ότι την τελευταία φορά που είχε ξαναβρεθεί για πρώτη στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός κέρδισε άνοδο και πάλι είχε προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη που μάλιστα και χθες δεν έκανε δηλώσεις έχοντας μάθει να μιλά με το έργο και στο γήπεδο…

Μετά τον αγιασμό από τον π. Γεώργιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Μαυρονάσιος στάθηκε στην αγάπη του κόσμου και στις δύσκολες συνθήκες και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες ενώ έγινε παρουσίαση του ρόστερ -που φέτος έχει πολύ παραπάνω βολιώτικο χρώμα- και ολων των στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ΠΑΕ

Οι «νέοι» Παντελής Ριζογιάννης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Χρήστος Αγρόδημος, Ιάσων Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπακώστας, Δημήτρης Ζιάκας, Γιώργος Λαδάς, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Ανέστης Μαστακούλης αλλα και οι νεαροί της κ-19 Κώστας Κάβουρας και Δημήτρης Τσελεπίδης ήταν παρόντες στην πρώτη μαζί με τους περσινούς που ανανέωσαν τη συνεργασία τους και ήταν οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Στάθης Βασιλούδης, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Λόρι Κέρι και ο Τάσος Μαρούδας που ήρθε πέρσι από τα Μετέωρα αλλά τραυματίστηκε στην προετοιμασία.

Από τους παλιούς χθες έλειπε ο Θωμάς Γραικός που θα πάει σήμερα στο Καρπενήσι όπως και ο νέος, ο Αργεντινός Ερνάν Ντα Κάμπο.

Φυσικά το επόμενο 10ήμερο αναμένεται και π[περαιτέρω ενίσχυση, ενώ σήμερα η ομάδα θα περάσει από εργομετρικά και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ευρυτανία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας…

Μέτοχοι στον Ολυμπιακό οι κάτοχοι διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021 παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου Park. Τα διαρκείας είναι τριών οικονομικών κατηγοριών, ενώ ο κάτοχος με την αγορά θα παίρνει ως δώρο και μετοχές. Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση, δίνει μαζί με τα διαρκείας και μετοχές της ομάδας, μιας και είναι ακόμη άγνωστο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Gold: (200 ευρώ – έξι μετοχές των 30 ευρώ)

Silver: (100 ευρώ – τρεις μετοχές)

Fans: (50 ευρώ μία μετοχή)

Ladies – Kids: (50 ευρώ και μία μετοχή).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου