ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει στα κόκκινα και ο Γραικός

συνεχίζει-στα-κόκκινα-και-ο-γραικός-764901

Ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό …που προσθέτει και βολιώτικο στοιχείο

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενας ακόμη παίκτης συνεχίζει στα κόκκινα και είναι ο Γραικός, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος και για νέες μεταγραφές βάζοντας και το βολιώτικο στοιχείο στην ομάδα…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώσε χθες και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο ακραίο αμυντικό Θωμά Γραικό ο οποίος και είχε μια γεμάτη χρονιά πέρυσι με την ερυθρόλευκη ομάδα έχοντας παίξει σε 22 παιχνίδια με 1.825 λεπτά συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πετυχαίνοντας και ένα γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα. Ο Γραικός (γεν. 18/04/1991) αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με θητεία κυρίως στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ έχει παίξει και στη Σούπερ Λιγκ με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Συγκεκριμένα στον Άρη κάθισε ενάμιση χρόνο, μέχρι τον Δεκέμβριου του 2010, ενώ στη συνέχεια και μέχρι να έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου πέρυσι έπαιξε σε Μακεδονικό, Ζάκυνθο, Εθνικό Νέου Αγιονερίου, Πανηλειακό, Σπάρτη, Αγροτικό Αστέρα και Ηρόδοτο.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει για ακόμα μία χρονιά τον Θωμά Γραικό στην μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανανέωση Γραικού ήταν η 8η στον Ολυμπιακό καθώς θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που την περίοδο που πέρασε είχε παίξει σε 22 ματς (1878 λεπτά), ο Νίκος Μπουτζίκος που σε 20 παιχνίδια έπαιξε 1750 λεπτά, ο Φίλιππος Σκοπελίτης που είχε συμμετοχή σε 19 αγώνες, ο Στάθης Ρόκας που αγωνίστηκε σε 16, ο Κλεβί Κόλα με 12, ο Στάθης Βασιλούδης με 6 και ο γκολκίπερ Γενάντι Ξενοδόχοφ που ήταν κάτω από τα δοκάρια σε 4 ματς …και παρελθόν είναι οι Δημήτρης Βοσνακίδης (20), Αντώνης Τσιάρας (20), Μανώλης Φαζός (18), Νίκος Γιδόπουλος (17), Ίμπαν Ράντι (15), Παύλος Μητρόπουλος (7), Χούλιαν Ναβαλόν (4), Γκοτιέ Κλεμέντε (1) και οι χωρίς συμμετοχή Μπακουλάτι, Αντερσόνιο και Φουτσίνι, ενώ πιθανόν δεν θα συνεχίσει και ο Τσίτας…

Οσον αφορά στις «προσθήκες» στο ρόστερ η πρώτη μεταγραφή-επιστροφή ήταν αυτή του Παντελή Ριζογιάννη για τον Ολυμπιακό Βόλου που φαίνεται πως έχει συνέχεια ώστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αρχές Αύγουστου η ομάδα να είναι έτοιμη στο 90%.

Στο μεταξύ ένας παίκτης με εμπειρία για το κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μιχάλης Γιαννίτσης που πέρυσι αγωνίστηκε στα Τρίκαλα και υπάρχει και η περίπτωση του επίσης έμπειρου κεντρικού αμυντικού Χρήστου Κουκόλη που πέρσι αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας ενώ αναμένεται και προσθήκη βολιώτικου στοιχείου για την επίθεση. Ο Βολιώτης επιθετικός που θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, έχει αναδεχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα κ-17 της Σούπερ Λιγκ, πρόπερσι ήταν πρώτος σκόρερ στον όμιλο που αγωνιζόταν η ομάδα του και 2ος στη Γ΄ Εθνική πίσω από τον Λόρι Κέρη ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Φούτμπολ Λιγκ που είχε παίξει και παλαιότερε με Ζάκυνθο και Αγροτικό Αστέρα.

Οι βάσεις για τη νέα χρονιά θα μπουν στο Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας από 17 έως 24 Αυγούστου, εκεί όπου θα ακολουθήσουν το εντατικό πρόγραμμα του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, ενώ θα δοθούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Όπως έχει γίνει γνωστό, η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Casa Di Neve, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Καρπενησίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» αναζήτησαν ημερομηνίες αρχικά στο Πήλιο, ωστόσο δεν βρέθηκε το χρονικό διάστημα με διαθέσιμες εγκαταστάσεις, οπότε και επιλέχθηκε η λύση του Καρπενησίου, όπου πιθανόν θα γίνουν εκεί φιλικά με Τρίκαλα και Λεβαδειακό ενώ με την επιστροφή στον Βόλο οι ερυθρόλευκοι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους με την Παναχαϊκή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου