ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θετικός για συνέχεια ο Ροχάνο

θετικός-για-συνέχεια-ο-ροχάνο-769012

Πιθανόν θα συνεχίσει στη Νίκη ο Αργεντινός φορ περσινός πρώτος σκόρερ

Συνεχίζονται αθόρυβα και με μυστικότητα οι κινήσεις ενίσχυσης και συμπλήρωσης του νέου ρόστερ της Νίκης Βόλου που έχει κλείσει τρεις Ελληνες και περιμένει Αργεντινούς, ενώ φαίνεται ότι και ο περσινός πρώτος σκόρερ είναι θετικός να συνεχίσει και τη νέα περίοδο…

Ο Αργεντίνος επιθετικός Τόνι Ροχάνο στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα έγραψε άλλωστε το όνομά του στη μεγάλη λίστα των σκόρερ της ιστορικής ομάδας και έγινε ο πρώτος Αργεντινός που κατάφερε να είναι σε αυτή τη λίστα… όπως είναι και σε μια άλλη λίστα αυτή της νέας περιόδου!

Ο Αργεντινός σέντερ φορ Αντόνιο Ραούλ Ροχάνο, που γεννήθηκε 27/4/1991 στο Σελικέλο ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στον Βόλο προερχόμενος από τη Δυναμό Τιφλίδας που στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Γεωργίας έπαιξε 9 παιχνίδια. Ο Αργεντινός σέντερ φορ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα της πατρίδας του, τη Γυμνάσια Λα Πλάτα. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Βίγια Σαν Κάρλος και από κει στην Σπορτίβο Ιταλιάνο. Το 2015 μετακόμισε στην Βολιβία για λογαριασμό της Ρεάλ Ποτοσί που παρέμεινε για δύο χρόνια, πετυχαίνοντας συνολικά 24 γκολ σε 51 συμμετοχές.

Η Χάμιλτον της Σκωτίας αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τη σκωτσέζικη ομάδα σημείωσε τρία τέρματα σε 26 ματς, από τα οποία στα 14 ήταν βασικός. Η Μπούργος που μετείχε στην 3η κατηγορία της Ισπανίας ήταν η επόμενη ομάδα του Ροχάνο, πριν μεταπηδήσει στην Γεωργία και την Δυναμό Τιφλίδας.

Στη Νίκη σκόραρε φέτος 8 φορές παίζοντας σε 17 ματς αφού έχει δυο αποβολές και 8 κίτρινες κάρτες. Ο Ροχάνο βρήκε δίχτυα δυο φορές στο πρώτο του ματς με τον Θεσπρωτό και σκόραρε με την Καλαμάτα και στη Λάρισα και 2 φορές τη μία με πέναλτι στη Μεσσηνία, ενώ από ένα γκολ πέτυχε στα ματς με Διαγόρα στη Ρόδο (πεν.), με Ασπρόπυργο και με Ολυμπιακό (πεν.) στον Βόλο…

Ο Τόνι Ροχάνο αναμένεται τις επόμενες μέρες στον Βόλο για να οριστικοποιηθεί η συνέχιση της συνεργασίας με τη Νίκη και μάλιστα δεν θα έρθει μόνος του αλλά με έναν ακόμη Αργεντινό που αγωνίστηκε στην Ιβηρική.

Ο προπονητής της Νίκης Στάικος Βεργέτης έχει καιρό που δουλεύει πάνω στην αξιολόγηση του περσινού ρόστερ και πάνω στα χαρακτηριστικά των παικτών που χρειάζεται η ομάδα… με το νέο πλάνο να έχει την προσθήκη ενός 30% νέων στην ομάδα και κάλυψη κάποιων θέσεων για παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Καμπ δοκιμαστικών Κ-17

Διήμερο καμπ δοκιμαστικών για ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2004 έως το 2006, οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν την Κ17, διοργανώνει η Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει τη διοργάνωση διημέρου καμπ δοκιμαστικών για ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2004 έως το 2006, οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν την Κ17 της ομάδας μας. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη πρωί (21-22 Ιουλίου, 7:30 π.μ.) στο “Παντελής Μαγουλάς”, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του τεχνικού τιμ της “πρώτης” ομάδας.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6983352246 Κανούλης Δημήτρης

6970359469 Τσιόλκας Δημήτρης

6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης

«Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου