ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκλεισαν συμφωνίες!

έκλεισαν-συμφωνίες-1078

Στον Ολυμπιακό Βόλου εκτός του προπονητή έρχονται ανακοινώσεις και για το ρόστερ

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με εντατικούς ρυθμούς και καθημερινές επαφές συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς στον Ολυμπιακό Βόλου όπου πολλές συμφωνίες έχουν κλείσει προφορικά και αναμένεται η επισημοποίηση και η ανακοίνωσή τους!

Στον Ολυμπιακό Βόλου, δεν είναι μόνο η ανακοίνωση του προπονητή Περικλή Αμανατίδη για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο ενώ υπάρχουν και οι παίκτες, οι οποίοι θα συνεχίσουν και αυτοί που θα έρθουν στον Βόλο…

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εχει γίνει από τον προπονητή και πάνω στο πλάνο Αμανατίδη γίνονται κινήσεις και συζητήσεις του Θωμά Μακρή από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Επόμενη κίνηση για τον Ολυμπιακό είναι πάντως και η ανακοίνωση του προπονητή των επιτυχιών Περικλή Αμανατίδη που προγραμματίζει να ξεκινήσει προετοιμασία την ήμερα των γενεθλίων του (1/8).

Η συνέχεια θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές. Βέβαια έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές με τους περισσότερους παίκτες να είναι θετικοί να παραμείνουν… κάτοικοι Βόλου και τη νέα σεζόν, ενώ στις επιστροφές ίσως προστεθεί και αυτή του Παντελή Ριζογιάννη.

Οι Νίκος Μπουτζίκος, Φίλιππος Σκοπελίτης και Κλεβί Κόλα λέγεται ότι θα είναι στην ομάδα και τη νέα χρονιά, το ίδιο θέλουν και για τους Αντώνη Τσιάρα, Θωμά Τσίτα, Θωμά Γραικό, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ενώ από τους παίκτες που έληξαν τα συμβόλαιά τους ο Μανώλης Φαζός τα έχει βρει με την Παναχαϊκή και ο Παύλος Μητρόπουλος μεταγράφηκε στον ΠΑΟ Ρουφ. Παρελθόν επίσης φαίνεται πως αποτελούν οι Αντερσόνιο Ενγκομπά, Αλέξανδρος Μπακουλάτι, Χαβιέ Κλεμέντε, Χουλιάν Ναβαλόν, ενώ ο τερματοφύλακας Νίκος Γιδόπουλος, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στη Γερμανία.

Δοκιμαστικά Νέων

Στο πλαίσιο οργάνωσης της ομάδας νέων του Ολυμπιακού Βόλου η οποία και θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων τη νέα αγωνιστική σεζόν, ξεκινούν οι δοκιμές για όσους νέους ποδοσφαιριστές επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα νέων του Ολυμπιακού Βόλου και έχουν γεννηθεί τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005.

Οι προπονήσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη των προπονητών της ακαδημίας Σταύρου Σταμπουλή και Κωνσταντίνου Γάκια. Οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δοκιμές καλούνται να προσέλθουν αρχικά σήμερα Πέμπτη 9/7, την Τρίτη 14/7 και την Πέμπτη 16/7 και ώρα 18.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Άλλη Μεριά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6983500671 κ. Σταμπουλής και 6979002709 κ. Τσεκούρας.

SL2 – FL: Ραντεβού με τηλεοπτικό πάροχο

Στην προχθεσινή απολογιστική γενική συνέλευση της Ένωσης Σούπερ Λίγκα 2 – Football League ακούστηκαν πολλά αναφορικά με την τελευταία διετία, πέρα από την καταστατική τροποποίηση της θητείας του Δ.Σ. που από διετής έγινε πλέον τετραετής.

Το εντυπωσιακότερο ήταν η μείωση των χρεών της διοργανώτριας, που από το 1,8 εκατ. ευρώ έπεσε στα 400.000 ευρώ, όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Βέβαια, υπάρχουν δύο «αγκάθια», που δεν έχουν λυθεί ακόμα το ένα αφορά ένα αδιανόητο πρόστιμο που έχει βεβαιωθεί στην SL2-FL από το ΟΑΚΑ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ και το παλιό αμαρτωλό δάνειο 2 εκατ. ευρώ στην Αγροτική Τράπεζα (και τα δύο έρχονται από το παρελθόν).

Από εκεί και πέρα, υπήρξε και ένα ευχάριστο νέο, αφού για σήμερα έχει κλειστεί συνάντηση με τηλεοπτικό πάροχο στην προοπτική νέου τηλεοπτικού συμβολαίου για τις δύο κατηγορίες της διοργανώτριας, ενώ ειπώθηκε ότι η ΕΡΤ αρχικά συζητά για πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά είναι ανοιχτή σε περαιτέρω διάλογο αναλόγως και με το πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα.

Στο τηλεοπτικό κομμάτι, πάντως, τονίσθηκε ότι όλες οι ομάδες θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν προβολείς και να τους χρησιμοποιούν (πέρσι υπήρξαν φαινόμενα ομάδων που ζητούσαν επιτακτικά από τη διοργανώτρια να βρίσκει τρόπους για να μην ορίζοντα βραδινά ματς ώστε να αποφεύγονται τα επιπλέον έξοδα ηλεκτροδότησης), ενώ τα ματς θα μοιράζονται το τετραήμερο από Παρασκευή έως και Δευτέρα.

Επίσης ειπώθηκε ότι η Σούπερ Λίγκα 1 με πρόσφατη απόφαση της μπλόκαρε έσοδα 400.000 ευρώ προς τη μικρή λίγκα από ειδικό πρόγραμμα ανάπτυξης ακαδημιών, αλλά ο Λεουτσάκος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση, καθώς ο νέος πρόεδρος της μεγάλης κατηγορίας δείχνει διάθεση να βοηθήσει και παράλληλα υπάρχει και η πίεση από την αγωγή ύψους 16 εκατ. ευρώ, που έγινε κάνει η SL2-FL στην SL1 για ποσά που δεν τις έχουν δοθεί ως ενίσχυση εδώ και σειρά ετών.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι όλες οι ομάδες της FL θα έχουν λάβει από 70.000 ευρώ η κάθε μία στο σύνολο της σεζόν, που ολοκληρώθηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου