ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε με συνεργασίες ο Ολυμπιακός B.

ξεκίνησε-με-συνεργασίες-ο-ολυμπιακός-b-27851

Το πρώτο βήμα σε κάτι που ανακοινώθηκε τρεις μέρες πριν έκανε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου και στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπτυξης των σχέσεων της ερυθρόλευκης ομάδας με τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού, υπήρξε συνάντηση και ανακοίνωση συνεργασίας με τον Ρήγα Φεραίο.

Στο πλαίσιο της «Ολυμπιακής συμμαχίας» είχε ανακοινωθεί άλλωστε πως 4 στελέχη του Ερασιτέχνη, οι κ.κ. Τσεκούρας, Μουρτζίνος, Κυριακόπουλος, Μεταφτσής, θα θεωρούνται και στελέχη της ΠΑΕ, με την προσπάθειά να είναι στο επικοινωνιακό κομμάτι ώστε ο Ολυμπιακός να αποκτήσει και καλύτερο κοινωνικό πρόσωπο στην πόλη, στις συνεργασίες με άλλες ομάδες κι ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ν.Τσεκούρας που τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει και παίκτες από το Βόλο ανέλαβε και υπεύθυνος της Ακαδημίας και της ομάδας Κ19.

Η πρώτη κίνηση συνεργασίας έγινε με τον Ρήγα Φεραίο και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κάνει γνωστό πως υπήρξε συνάντηση και θα υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακός : «Στο πλαίσιο του σχεδίου για την ανάπτυξη των σχέσεων της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου με τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων του νομού μας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου μεταξύ του προέδρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και υπευθύνου όλων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου κ. Νίκου Τσεκούρα και του αντιπροέδρου του Ρήγα Φεραίου κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη.

Τέθηκαν όλα τα θέματα που έχουν στόχο την συνέχιση αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των καλών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των Διοικήσεων των δύο ιστορικών σωματείων σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Τσεκούρας αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του Ρήγα Φεραίου στο τοπικό ποδόσφαιρο ενός από τα ιστορικότερα σωματεία της περιοχής μας και επισήμανε την ανάγκη της ανάπτυξης των σχέσεων και της συνεργασίας για το καλό του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σιουμουρέκης από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση και υπογράμμισε ότι η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοικτή σε οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται για την ανάπτυξη και το καλό του ποδοσφαίρου.

Ευχήθηκε επίσης η νέα προσπάθεια που ξεκινά ο Ολυμπιακός Βόλου να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους ώστε να επιστρέψει γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ. Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν συναντήσεις με όλες τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων».

Για συνεργασία σε πολλά επίπεδα με τον Ολυμπιακό Βόλου, κάνει λόγο η αντίστοιχη ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου. Αναλυτικά: «Ο Α.Σ Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εγκαινιάζουν φέτος μια πρωτοποριακή συνεργασία, όπου με την πάροδο του χρόνου θα επεκταθεί σε πολλά επίπεδα.

Μεταξύ άλλων, η συνεργασία θα αφορά στον δανεισμό ποδοσφαιριστών και στην πραγματοποίηση φιλικού αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων, εν’ όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι δράσεις των δυο ομάδων, στο πλαίσιο της συνεργασίας που εγκαινιάστηκε κατά την χθεσινή (18/6/2020) συνάντηση που είχαν ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Σιουμουρέκης με διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου και θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου!».

Παρόμοιες κινήσεις για τον Ολυμπιακό θα συνεχιστούν περιμένοντας θετικές εξελίξεις στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Άλλωστε τα μηνύματα που έχουν στον Ολυμπιακό είναι ότι του χρόνου θα αγωνίζονται σε μια δεύτερη τη τάξη κατηγορία και στην προοπτική αυτή υπάρχει αισιοδοξίας και για το κύριο ζήτημα που είναι το οικονομικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου