Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αύριο ο ΝΠΣ Βόλος με την Ξάνθη

αύριο-ο-νπσ-βόλος-με-την-ξάνθη-39896

Για το πρώτο από τα τρία ματς που θα δώσει ως γηπεδούχος για τα πλέι άουτ της Super League 1 ετοιμάζεται ο ΝΠΣ Βόλος καθώς η βολιώτικη ομάδα αύριο Σάββατο 19:15 δίνει το πρώτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό όπου τελευταία φορά έπαιξε στις 23 του περασμένου Φεβρουαρίου (0-0 με Λάρισα).

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος από τα 7 ματς των play out εκτός από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη για την 2η αγωνιστική, στο Πανθεσσαλικό θα παίξει στην 4η αγωνιστική με τη Λαμία και στην 6η αγωνιστική όταν θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο.

Εκτός έδρας ενώ στην πρεμιέρα έχασε 1-0 στη Ν. Σμύρνη, στην 3η αγωνιστική η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου θα παίξει Δευτέρα στη Λάρισα με την ΑΕΛ, στην 5η αγωνιστική θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στο φινάλε (7η αγωνιστική) θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Για το αυριανό δεύτερο ματς των πλέι άουτ το Σαββάτο ο ΝΠΣ Βόλος φαίνεται πως θα έχει απουσίες ενώ υπάρχει και μια σίγουρη επιστροφή αυτή του Ισπανού μεσοεπιθετικού Ικερ Γκουαροντσένα ο οποίος δεν έπαιξε το περασμένο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη καθώς ήταν τιμωρημένος από το τελευταίο της κανονικής διάρκειας. Ο Σλοβάκος επιθετικός Ερικ Γέντρισεκ φαίνεται πως θα λείψει και αύριο λόγω τραυματισμού ενώ πρόβλημα θα είναι και η απουσία του Χουάν Μουνίθ, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού μετά το ματς με τον Πανιώνιο. Επίσης αμφίβολος παραμένει και ο Αργεντινός Τόρες.

Ο ΝΠΣ Βόλος αύριο πάντως στο Πανθεσσαλικό θέλει πρώτη νίκη στα πλέι άουτ και επί της Ξάνθης αφού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από την ακριτική ομάδα είχε δύο ήττες: (Ξάνθη – Βόλος ΝΠΣ 3-1 (40’ Εντουάρντο, 56’ Γουϊλιαν, 89’ Φοσέ, 90’ Ατιγιάτ Αλάχ) και Βόλος ΝΠΣ -Ξάνθη 1-3 (56’Γέντρισεκ-41’ Μπαξεβανίδης, 73’ Εντουάρντο, 80’ αυτογκόλ Φεράρι).

Ευαγγέλου στο Πανθεσσαλικό

Ο Αγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών ορίσθηκε διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης του ΝΠΣ Βόλος με την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό (7:15μ.μ.).

Το ματς της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League 1 είναι το 40ο του Ευαγγέλου στη μεγάλη κατηγορία (έχει 122 διαιτησίες συνολικά) ενώ είναι η 3η φορά που θα σφυρίζει τη βολιώτικη ομάδα. Τα προηγούμενα ματς ήταν τον Οκτώβριο του 2019: Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΟΚ 0-2 και τον περασμένο Γενάρη: Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ 0-0.

Αύριο ο Ευαγγέλου θα έχει βοηθούς τους Αντώνιο Καρατζίκα και Άγγελο Ζήρδα, επίσης από την Ε.Π.Σ. Αθηνών. 4ος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ένωση Ημαθίας και στο VAR o Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Ολες οι διαιτησίες της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League 1 είναι:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6, 19:15

ΝΠΣ Βόλος-Ξάνθη

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Ζήρδας (Αθηνών)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6, 19:30

Ατρόμητος-Λαμία

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μυωσιάδης (Ηπείρου), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/6, 19:30

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Βασιλόπουλος (Εβρου)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/6, 20:00

Παναιτωλικός-ΑΕΛ

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς)

VAR: Γκορτσιλάς (Μακεδονίας)

AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Μανούχος στο «Καραϊσκάκης»

Ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα θα διευθύνει την κυριακάτικη (14/6) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, ενώ ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα ορίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/6) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6, 21:30

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/6, 19:15

ΟΦΗ-ΑΕΚ

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Σαμοϊλης (Αθηνών)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/6, 21:30

Ολυμπιακός-Αρης

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)

Και σχολή τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Βόλος

Από την περασμένη βδομάδα ξεκίνησαν και πάλι τις προπονήσεις για όλα τα τμήματα της ακαδημίας του ΝΠΣ Βόλος. Την αρχή έκαναν οι αθλητές των ομάδων Νέων(Κ19, Κ17, Κ16, Κ14). Στη συνέχεια και μετά τη νέα υπουργική απόφαση ξεκίνησαν προπονήσεις και τα μικρότερα σε ηλικία τμήματα (Κ12, Κ10, Κ9, Κ8).

Επίσης, λειτουργεί πλέον και σχολή τερματοφυλάκων με υπεύθυνο προπονητή τον Αποστόλη Τσιντζιλώνη που θα προπονεί τους τερματοφύλακες όλων των τμημάτων της ακαδημίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Μιχάλη Καπουρνώτη (6936578196) ή με τους προπονητές Νατσικόπουλο Θανάση(6937182765), Μιλήγκα Γιώργο(6946266589), Ακτσιαλή Γιάννη, Δανόπουλο Γιώργο, Τσιντζιλώνη Απόστολο.

Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ19, τερματίστηκε ,ενώ αποφασίστηκε επίσης πως θα διακοπεί και ο αντίστοιχος θεσμός του Κυπέλλου. Πάντως σε ό,τι αφορά τα πρωταθλήματα Κ15 και Κ17, θα υπάρξει συνέχεια με τρόπο που θα καθοριστεί σύντομα.

Προς 24 Ιουνίου το Ξάνθη-Ατρόμητος

Μία εκκρεμότητα υπάρχει από την πρώτη αγωνιστική των play-out της Super League, καθώς η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο αναβλήθηκε, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου για δύο λόγους. Πρώτα απ’ όλα, υπάρχει πρόθεση να δοθεί χρόνος ώστε να φανεί η εξέλιξη της κατάστασης και δεύτερον ανάμεσα στις ομάδες της Super League υπάρχει μια άτυπη συμφωνία.

Σύμφωνα με αυτή, οι δύο-τρεις πρώτες αγωνιστικές καλό θα είναι να πραγματοποιηθούν σε διάστημα 6-7 ημερών ώστε να μην υπάρξει έξτρα επιβάρυνση των παικτών έπειτα από το μεγάλο διάστημα απουσίας και να τους δοθεί ρυθμός μέσω των αγώνων.

Κατόπιν τούτου, η 24 Ιουνίου που είναι μετά τη διεξαγωγή των τριών πρώτων αγωνιστικών, είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί για τον ορισμό του αγώνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου