ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο

αυξάνει-το-μετοχικό-κεφάλαιο-69351

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα προχωρήσει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην πρώτη της γενική συνέλευση μετά την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες και η οποία θα συγκληθεί τον Ιούνιο.

Το Μ.Κ. της ΠΑΕ είναι τώρα 300.000 ευρώ και οι 153 μέτοχοι στην ερχόμενη Γ.Σ. θα ενημερωθούν από τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Παπακωνσταντίνου για την επικείμενη αύξηση, αφού στόχος είναι η ομάδα να «μεγαλώνει» σε όλους τους τομείς…

Στη Νίκη περιμένουν και τις εξελίξεις με την αναδιάρθρωση που σύμφωνα με χθεσινή δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Βενέτη «αν δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα θα είναι μονόδρομος» χαρακτηρίζοντας την υπόθεση μια διαπραγμάτευση που εξελίσσεται και η Νίκη παρακολουθεί κι έχει προτάσεις ακόμη κι όταν τα δεδομένα αλλάζουν ενώ άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να μην υπέγραψε την πρόταση που έχει τελευταία στα χέρια της η ένωση των πρωταθλημάτων αλλά στις προτάσεις της είναι υπέρ των δυο ομίλων…

Επίσης στη Νίκη θεωρούν ότι στην Γ.Σ θα ανακοινωθεί θα είναι σε θέση να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Στάικο Βεργέτη, κι ενώ φαντάζει απίθανο να πραγματοποιηθούν αγώνες της τρέχουσας περιόδου!

Μάλιστα από καιρό η ΠΑΕ Νίκη προχώρησε στην κίνηση να επιστρέψει στους κατόχους το αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας για τον μοναδικό εντός έδρας αγώνα που δεν έχει διεξαχθεί.

Εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με αίσθημα ευθύνης κι αναλογιζόμενος τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη», εθελοντική αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου, από τις 09.00 μέχρι τις 13.00, στη φυσική έδρα του Συλλόγου, στο γήπεδο «Παντελής Μαγούλας», επί της Μαιάνδρου στη Ν. Ιωνία.

Στη δράση, συμμετέχουν ενεργά, όλα τα τμήματα του Συλλόγου και προτρέπουμε όλους τους φίλους της ομάδας και του Συλλόγου, όπως και κάθε πολίτη, σε ενεργό συμμετοχή.

Μένουμε ασφαλείς

Δίνουμε αίμα

Γιατί η Νίκη είναι στο αίμα μας!».

Η ποδηλασία στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Πολύπλευρη είναι η δράση για το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου και την περασμένη Τρίτη 19 Μαΐου έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Σε ανακοίνωση τονίζεται: «Αντιπροσωπεία τμημάτων της ακαδημίας ποδηλασίας του Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ», παρέστη στην εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου, στο μνημείο της Γενοκτονίας των 353.000 πεσόντων Χριστιανών Ποντίων από τον τουρκικό ζυγό, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Στην αρχή της εκδήλωσης τελέστηκε τρισάγιο και στη συνέχεια ακολούθησαν ποντιακά τραγούδια συνοδεία ποντιακής λύρας.

Τα παιδιά της ακαδημίας μαθαίνουν την ιστορία για την άλωση της Πόλης και τη Γενοκτονία των Χριστιανών Ποντίων του τραγικού μήνα Μάη, με στόχο την μεταλαμπάδευση των ιστορικών και τραγικών αυτών γεγονότων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου