ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με επιμονή στην πρότασή του ο Ολυμπιακός Βόλου

με-επιμονή-στην-πρότασή-του-ο-ολυμπιακ-69372

Συνεχίζει να επιμένει στο θέμα της αναδιάρθρωσης και της δικής του πρότασης ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένοντας πέρα από τη μεγαλύτερη στήριξη των ομάδων και των αθλητικών φορέων και αυτή της πολιτείας… καθώς οι αποφάσεις θα κρίνουν και την επόμενη μέρα της βολιώτικης ΠΑΕ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η πρόταση του Ολυμπιακού που βρήκε θετική ανταπόκριση των 11 εκ των 14 ομάδων της παρούσας Football League και αυτών που κέρδισαν ήδη άνοδο στην Football League από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, βρίσκει αντιρρήσεις από αρκετές της Super League 2, οι οποίες αποφάσισαν πως θέλουν να παίξουν, αφού ξέρουν ότι για να διεκδικήσει η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας άνοδο στην SL 1 πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ έτσι πιέζουν να πάρουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά και έχουν αποστείλει και επιστολή στην ΕΡΤ με την οποία ζητείται προκαταβολή ή μέρος των χρημάτων από τα συμφωνηθέντα προκειμένου να ανασάνουν τα ταμεία των ΠΑΕ, με στόχο τα λεφτά αυτά να χρησιμοποιηθούν για τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και πολλά θα εξαρτηθούν από αν το αίτημα τους γίνει αποδεκτό!

Στον Ολυμπιακό θεωρούν προσωρινή την καθυστέρηση που παρατηρείται στην προώθηση της πρότασής τους για την αναδιάρθρωση και με την οποία θέλουν δύο ομίλους σε μια δυνατή Β΄Εθνική και το σχέδιο είναι ήδη στα χέρια της Ενωσης Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ, της ΕΠΟ και των αρμοδίων υπουργών, αφού στους ερυθρόλευκους ποντάρουν και σε βουλευτικές πιέσεις, έχοντας και σχετικές επαφές!

Αλλωστε και η βολιώτικη ΠΑΕ θέλει να αλλάξει με κυβερνητική τροπολογία ο συσχετισμός ψήφων μεταξύ των δυο κατηγοριών που τώρα είναι 12-3 και η εκπροσώπηση της Football League στην Ένωση δεν μπορεί να περάσει κάτι από μόνη της!

Εκτός των 11 ομάδων της τωρινής Football League «σύμμαχοι» σε αυτή την αναδιάρθρωση είναι οι πρόεδροι των οκτώ ομάδων που πανηγύρισαν τον τίτλο στους οκτώ ομίλους της Γ΄Εθνικής (Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Πιερικός, ΑΕΠ Κοζάνης, Καλλιθέα, Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη και Επισκοπή), που επίσης εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και τονίζουν ότι θέλουν να γίνει αναδιάρθρωση, με συγχώνευση της Super League 2 και της Football League, ώστε να γίνει μία Β’ Εθνική με δύο ομίλους.

Τα σενάρια με τους δύο ομίλους της δεύτερης ενιαίας επαγγελματικής κατηγορίας μπορούν να είναι από τις ομάδες: Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Βέροια, Θεσπρωτός, Τρίγλια, ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Πιερικός, Πόντιοι Κοζάνης, Κέρκυρα, Καλαμαριά και Διαγόρας Ρόδου, Ιάλυσος Ρόδου, Ρόδος, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Καλαμάτα, Χανιά, Λεβαδειακός, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Καλλιθέα, Αστέρας Βλαχιώτη, Επισκοπή.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος είναι ενημερωμένος για τις κυβερνητικές κινήσεις και ότι υπάρχει τροπολογία από τον κ. Αυγενάκη τονίζοντας πως «εγώ θέλω και η Νίκη και ο Ολυμπιακός να είναι στο υψηλότερο επίπεδο και δεν έχω να χωρίσω κάτι. Στηρίζουμε τον κ. Λεουτσάκο και προσπαθούμε για το καλό όλων. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι με μία φωνή και μία κατεύθυνση. Στόχος είναι η αναδιάρθρωση για το καλό όλων μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου