Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σέντρα ξανά 6 και 7 Ιουνίου

σέντρα-ξανά-6-και-7-ιουνίου-73957

Για επιστροφή στην αγωνιστική δράση ετοιμάζεται ο ΝΠΣ Βόλος που θα τελειώσει τη φετινή του χρονιά στη Super League 1 με 7 ακόμη αγώνες των play out, ενώ από σήμερα η βολιώτικη ομάδα θα ξεκινήσει και την ομαδική προπόνηση.

Το restart της Super League θα γίνει στις 6 και 7 Ιουνίου, ενώ από χθες επικυρώθηκε και η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14 και για τη βολιώτικη ΠΑΕ εκκρεμεί η κλήρωση των αγώνων των play out, με τα ματς για το διάστημα αυτό να έχουν ιδιαιτερότητες αφού επικυρώθηκε το δικαίωμα των ομάδων να κάνουν 5 αλλαγές και κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Η επιλογή είναι να γίνουν μετά το ΣΚ 6-7 Ιουνίου, τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές.

Στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Super League που δόθηκε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αποφασίστηκε να γίνει αίτημα προς την Κυβέρνηση για επιστροφή στη δράση 6-7 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της Super League: «Κατά την τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum.

Η συζήτηση επί των χορηγικών παροχών θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Super League».

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα ξεκινάνε τις ομαδικές προπονήσεις όλοι οι σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας, καθώς είχε ήδη ανάψει το «πράσινο φως» από τις υγειονομικές Αρχές.
Με το restart, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα διαρκέσουν περίπου 40 ημέρες, καθώς στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί η σεζόν ώς τις 19 Ιουλίου.

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη από πλευράς ΠΑΕ Βόλος συμμετείχε ο αντιπρόεδρος Π. Λούτσος, και από τις άλλες ΠΑΕ οι Λυσάνδρου, Καρυπίδης, Γ. Μποροβήλος, Πιαλόγλου, Στράτος, Αγραφιώτης, Μπουτσικάρης, Πουρσανίδης, Κωστούλας, Δάρρας, Γκαγκάτσης, Τσικνής, Αντωνίου, Κούγιας και Κοξένογλου.

Για τον ΝΠΣ Βόλος η ομάδα μπαίνει από σήμερα στην δεύτερη φάση των προπονήσεων που για 11 μέρες γίνονταν σε γκρουπ, και ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος έδωσε την Κυριακή το πρώτο ρεπό στους ποδοσφαιριστές που πλέον μπαίνουν ομαδικά στην τελική ευθεία για αγωνιστική επανεκκίνηση… Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και ο Στέφανος Ξηροφώτος που έχει δημιουργήσει με τους συνεργάτες του και το επόμενο πλάνο περίπου δύο εβδομάδων κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στις 6 Ιουνίου.

Ο Βόλος ΝΠΣ και μετά τη χθεσινή επικύρωση της βαθμολογίας στις θέσεις 7 ώς 14 δεν έχει καμία διαφορά με την προ πανδημίας κατάστασης , αφού ως 12ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την τιμωρία της Ξάνθης «πέρασε» 11ος χάνοντας το πλεονέκτημα της 10ης θέσης στην ισοβαθμία από τη Λαμία και στη διαδικασία των play out θα δώσει τρία ματς στην έδρα του και τέσσερα εκτός έδρας και το μόνο που περιμένει είναι να γίνει η κλήρωση για το μίνι πρωτάθλημα των 7 αγώνων.

Απορρίφθηκε αίτημα της Ξάνθης

Χωρίς αντίκρισμα ήταν η απόπειρα της Ξάνθης να της επιστραφούν οι βαθμοί που της αφαιρέθηκαν για τη μετοχική σύνθεση.

Το σχετικό αίτημα που κατέθεσαν οι ακρίτες στην τηλεδιάσκεψη της Super League (επικαλούμενοι απόφαση του Εφετείου που αναστέλλει την απόφαση της ΕΕΑ) απορρίφθηκε. ΠΑΟΚ και ΠΑΟ ψήφισαν «παρών», ενώ ο Παναιτωλικός λευκό, αν και κινδυνεύει να πέσει! Λευκό ψήφισε και η ΕΠΟ, παρότι η Επιτροπή Εφέσεων, δηλαδή δική της επιτροπή, είναι αυτή που καταδίκασε τελεσίδικα την Ξάνθη, δεδομένου ότι η προσωρινή διαταγή είχε βγει πριν από την τελεσίδικη απόφαση.

Έτσι, οι Θρακιώτες θα μπουν με -12 στα πλέι-άουτ, τα οποία θα ξεκινήσουν με 18 πόντους (έναν μόλις περισσότερο από τον προτελευταίο Παναιτωλικό).

Νέα αναπληρώτρια πρόεδρος

Νέα αναπληρώτρια πρόεδρος στη Super League η αντιπρόεδρος του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου και με ομοφωνία. Συγκεκριμένα, στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας το πρώτο θέμα που τέθηκε σε ψηφοφορία ήταν η διάδοχη κατάσταση του Χρήστου Δάρα που πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του. Η μοναδική που έθεσε υποψηφιότητα ήταν η αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος και τελικά εξελέγη ομόφωνα από όλα τα μέλη του συνεταιρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου